Щоденник Боргів 400к + і як я буду з них виходити

• Автор теми Автор теми Hakuna_Matata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 1K
манівео - чекайте, попустяться до тіла, Це гра в довгу.
ловілаве - там залежить від договору, і якщо викупить КК, то буде 3-4-5 тіл і позов до суду, але є плюс - суд може відмовити або частково задовльнити. теж гра в довгу... або! перед продажем можуть запропонувати кращі умови.
кредитплюс - за тіло закриєте пізніше
монто - викупив КК, накрутили 3 тіла, але перед продажем можуть бути пропозиції норм
кліккредіт - згадала що закривала у ЄАПБ факторинга за тіло і +пару тис зверху.

криптозло - читайте форум

Терор оточення з часом припинеться, зараз самий пік. Але тут якось писали що якщо людина відморозилась від вас, дізнавшись про проблеми, то це багато чого каже про ваші стосунки - чи треба такі люди в оточенні? Ну або казати всім що вас взламали, це шахраї, що частково і правда)

Збирати гроші - найкраща стратегія, щоб як будуть пропозиції - одразу закривати.

У вас є ще десь борги? банки? людям? Якщо так, то напишіть для повної картини)
манівео - чекайте, попустяться до тіла, Це гра в довгу.
ловілаве - там залежить від договору, і якщо викупить КК, то буде 3-4-5 тіл і позов до суду, але є плюс - суд може відмовити або частково задовльнити. теж гра в довгу... або! перед продажем можуть запропонувати кращі умови.
кредитплюс - за тіло закриєте пізніше
монто - викупив КК, накрутили 3 тіла, але перед продажем можуть бути пропозиції норм
кліккредіт - згадала що закривала у ЄАПБ факторинга за тіло і +пару тис зверху.

криптозло - читайте форум

Терор оточення з часом припинеться, зараз самий пік. Але тут якось писали що якщо людина відморозилась від вас, дізнавшись про проблеми, то це багато чого каже про ваші стосунки - чи треба такі люди в оточенні? Ну або казати всім що вас взламали, це шахраї, що частково і правда)

Збирати гроші - найкраща стратегія, щоб як будуть пропозиції - одразу закривати.

У вас є ще десь борги? банки? людям? Якщо так, то напишіть для повної картини)
В банках:
Глобус плюс: 20к кредитний ліміт закидую туди регулярні платежі
Пумб: 1200 грн
Новапей:біля 10к
Людям винен але не скажу скільки,сума велика

В банках:
Глобус плюс: 20к кредитний ліміт закидую туди регулярні платежі
Пумб: 1200 грн
Новапей:біля 10к
Людям винен але не скажу скільки,сума велика
400 К - це борг тілами? у мене було більше на старті 2 роки тому:bye:теж було соромно перед собою але тепер навіть пишаюся що більшість розгребла..
А як влізли в це все, в чому причина? лудка чи просто відчуття що можна тратити гроші мфо і 500 раз перекредитовуватись із процентами, як у мене ?)

Назад
Угорі