Щоденник Боргів 400к + і як я буду з них виходити

• Автор теми Автор теми Hakuna_Matata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 1K
На рахунок crypsee можеш забити місяць - два,вони повністю відстануть
Біти дуже активно і жостко терорять 18 числа буде просрочка місяць,може вийти на контакт?Грошей немає для них або внести 50$?Відстануть може трохи?
Вони вже нарахували 11к$ з 1800 тіла

Біти дуже активно і жостко терорять 18 числа буде просрочка місяць,може вийти на контакт?Грошей немає для них або внести 50$?Відстануть може трохи?
Вони вже нарахували 11к$ з 1800 тіла
Можливо я ліпше відповім в телеграм або інші контакти не дуже зручно тут

Хаха, краще тут уж,12 хвилин назад акк зареганий,який шанс що це не хтось з бітів/кріпсі?
😂та ні мені нема сенсу з них бути,в мене була з кріпсі ситуація брав 300$ нарахували 2000 почали дуже терирозувати,думав забити але оплатив,в мого знайомого 2к в кріпсі і 3к в лайт,вже нарахували там 10 і 15тис $,вже місяці 2 він ігнорить вони терирозували,дзвонили до сусідів,а потім перестали,почали пропонувати знмжки і тдд,рано чи пізно їм надоїсть,при тому вони не законні,в мене ситуація інша і я мав заплатити

Хаха, краще тут уж,12 хвилин назад акк зареганий,який шанс що це не хтось з бітів/кріпсі?
також на контакт ні в якому разі не виходь,так як будуть лізти до того моменту поки будуть бачити що ти активний

😂та ні мені нема сенсу з них бути,в мене була з кріпсі ситуація брав 300$ нарахували 2000 почали дуже терирозувати,думав забити але оплатив,в мого знайомого 2к в кріпсі і 3к в лайт,вже нарахували там 10 і 15тис $,вже місяці 2 він ігнорить вони терирозували,дзвонили до сусідів,а потім перестали,почали пропонувати знмжки і тдд,рано чи пізно їм надоїсть,при тому вони не законні,в мене ситуація інша і я мав заплатити

також на контакт ні в якому разі не виходь,так як будуть лізти до того моменту поки будуть бачити що ти активний
Ви заплатили 2к$ при тілі 300$?

Огооо,це дуже цікаво
У мене ситуація інша з рідними просто,через це оплатив,зараз висить 38 мфо,278тис,з просрочками десь 350,просрочки вже 40+ днів,нажаль зарплату получаю віддаю на інше,і аж в кінці жовтня зможу сплачувати,незнаю поки що як діяти) зп маю 1800€

Так тіло 1800, там уже десь 40+ день просрочення,з їхніми хотілками набігло уже біля 11000$

Так тіло 1800, там уже десь 40+ день просрочення,з їхніми хотілками набігло уже біля 11000$
Страшно даже представить, что они могут вытворять, что-бы выбить обратно эти деньги.
Это сколько времени ушло на расскачку битов, что-бы они такие суммы начали выдавать ?
Я думаю они на старте максимум 100 - 200 дают всем или могут и 1000 сразу одобрить ?

Страшно даже представить, что они могут вытворять, что-бы выбить обратно эти деньги.
Это сколько времени ушло на расскачку битов, что-бы они такие суммы начали выдавать ?
Я думаю они на старте максимум 100 - 200 дают всем или могут и 1000 сразу одобрить ?
Зразу явно не дадуть 1000,мені вроді 150 дали на старт , ну і поступово я дойшлв до 1800, може разів 10 брат і гасив

Зразу явно не дадуть 1000,мені вроді 150 дали на старт , ну і поступово я дойшлв до 1800, може разів 10 брат і гасив
Желаю тебе удачи как можно скорее закрыть битков и крипси, надеюсь всё обойдётся и они особо жестить не будут.

Update: закрив Мілоан за 25000,тіло було біля 20 або 22,також написав в клік кредит нарахували біля 48к,тіло було 22500 предлагают закрити за 29к або рекрутизацію на 5 або 10 платежі,що порадите?Біти геть йобнулись,почали розсилати фото з паспортом родичам,лові лаве уже нарахували 30000 з 15000,дзвонив їм хотів домовитись на лояльні умови,кажуть 19000 можем закрити,поки нічого ще не робив,які поради дасте,на рахунок цих мфо?

Update: закрив Мілоан за 25000,тіло було біля 20 або 22,також написав в клік кредит нарахували біля 48к,тіло було 22500 предлагают закрити за 29к або рекрутизацію на 5 або 10 платежі,що порадите?Біти геть йобнулись,почали розсилати фото з паспортом родичам,лові лаве уже нарахували 30000 з 15000,дзвонив їм хотів домовитись на лояльні умови,кажуть 19000 можем закрити,поки нічого ще не робив,які поради дасте,на рахунок цих мфо?
Тенго закривайте в 1 чергу, продають Кредит Капіталу, а ті накручують так, що треба чекати на суд, не домовитися. Лові лаве - та ж історія. Кредит Плюс - закривала за тіло, навіть менше, через декілька місяців. Манівео - менше тіла. Клік - не скажу, не мала. Панго - теж це всі Мілоановські контори які викупає КК - закритвайте. Біти і Кріпсі - я їх закривала першими, поки не накрутили. Але люди на форумі на них забивали, бо конторка незаконна. Щоправда терористи мамкіни. Хай щастить.

Тенго закривайте в 1 чергу, продають Кредит Капіталу, а ті накручують так, що треба чекати на суд, не домовитися. Лові лаве - та ж історія. Кредит Плюс - закривала за тіло, навіть менше, через декілька місяців. Манівео - менше тіла. Клік - не скажу, не мала. Панго - теж це всі Мілоановські контори які викупає КК - закритвайте. Біти і Кріпсі - я їх закривала першими, поки не накрутили. Але люди на форумі на них забивали, бо конторка незаконна. Щоправда терористи мамкіни. Хай щастить.
Как у вас дела? Давно не писали

Как у вас дела? Давно не писали
веду знову щоденник тут - там можете почитати, тут не хочу спамити) не писала, бо особливо не було зрушень, зараз написала про те що закрила за пів року і яка ситуація із судами КК\Прімоколект бо зараз мабуть багато хто бореться з ними - комусь буде корисно...

Апгрейд:
Залишилось 5 МФО:
Манівео(Манітайм)- 46к тіло(хочуть 102к)
Ловілаве - 15к тіло (хочуть 30к)
Кредитплюс - 50к тіло (хочуть 120к)
MONTO - 13к тіло (хочуть 30к),переплутав їх з тенго думав у мене борг там
Кліккредит - тіло 22к (хочуть 48к)
Біткепітал - тіло 2к$+- (хочуть 12к)
Кріпсі - тіло 950$ (Хочуть 8к)

Тепер до цікавого,почнемо з поганого:
Крипто шаражки єбашуть конкретно розсилають фото з паспортом,погрози і колажі з моїми родичами,просрочка у них біля 50 днів,Манівео(манітайм)активізувались і почали видзвонювати до всіх третіх осіб і на роботу до мене угрожають звільненням погрожують начальнику і також моїх родичів з роботи тупо всім наярюють просрочка біля 20 днів до того були пролонгації,ловілаве шлють смски третім особам що у мене борг.

Тепер до хорошого:
Закрив панду за тіло + 2к зверху
Закрив мілоан за тіло + 5к зверху

Біткепітал в своєму боті предлагають закрити позику за 3к $,але поки немає грошей не буду взагалі йти на контакт,кріпсі предлагають за 5к,лові лаве хочуть 19500 думаю їх закрию скоро+клік кредит хочуть 29к просрочка там десь з серпня місяця,кредит плюс хочуть 65к не йдуть нижче,незнаю чи закрити їх чи ще почекати,монто хочуть рекрутизацію на 12 платежів по 2500 на 12 місяців

Найгірше шкода оточення,тому що психідно давлять на всіх і оці манітайм щей активізувались,буду чекати адекватних пропозицій і збирати гроші.

Назад
Угорі