Борг и соціальні виплати

• Автор теми Автор теми AlinaDryga
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 636

AlinaDryga

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
8
Бали
5060
AlinaDryga не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Наприклад якщо відбувся суд,арештували рахунки,і є ВП ,з розблокуванням начебто все більш менш зрозуміло,цікаво як це все вплине чи не вплине на соціальні виплати на дитину наприклад,ВПО і т.д.

Виплати ВПО не повинні блокувати, але і гарантій теж немає. Якщо заблокує виконавець, потрібно буде писати заяву, щоб розблокував.

Знаю що трохи не по темі. Якщо є довідка з банку що рахунок зарплатний, цільовий яку заяву треба написати виконавцю і чи є тут на форумі взірець?

Знаю що трохи не по темі. Якщо є довідка з банку що рахунок зарплатний, цільовий яку заяву треба написати виконавцю і чи є тут на форумі взірець?

Виконавця тільки свого вкажіть

Вкладення

• Заява зарплатний рахунок.docx
    Заява зарплатний рахунок.docx
    17 Кб · Перегляди: 53
  • IMG_7514.webp
    IMG_7514.webp
    40.9 Кб · Перегляди: 38
Наприклад якщо відбувся суд,арештували рахунки,і є ВП ,з розблокуванням начебто все більш менш зрозуміло,цікаво як це все вплине чи не вплине на соціальні виплати на дитину наприклад,ВПО

Наприклад якщо відбувся суд,арештували рахунки,і є ВП ,з розблокуванням начебто все більш менш зрозуміло,цікаво як це все вплине чи не вплине на соціальні виплати на дитину наприклад,ВПО і т.д.
В мене виконавець заблокував соціальну карту, я його набрала сказала отримуючи соціальну допомогу, попросив випуску з моб.банкінгу надіслати, я надіслала і він розблокував повністю, навіть заяву не писала.

В мене виконавець заблокував соціальну карту, я його набрала сказала отримуючи соціальну допомогу, попросив випуску з моб.банкінгу надіслати, я надіслала і він розблокував повністю, навіть заяву не писала.
Ооо,дякую,сподіваюсь що не знадобиться))

Назад
Угорі