Борг в BitCapital майже в 10 разів більше тіла кредиту

• Автор теми Автор теми HHH
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 194
  • Перегляди Перегляди 9K
Я не вважаю,що сижу в ямі,да ще й гімном. Ви чи я чи інші люди самі вирішуєм чи це яма,чи початок нового життя. І,так ... я не корчу з себе розумну, я дійсно розумна людина.
я не за вас казав Початок нового життя точно не починаєтся з кредитів Кредити якщо їх більше 3 шт то це вже *****ц а протермінуваня в 30 днів це знак що щось в житі не вірно робить людина
а шо, чм0ньки з біткапіталу вже орудують у нас на форумі?))) прям 10 із 10 хДДД
да я працівник
Задавайте свої питання

я не за вас казав Початок нового життя точно не починаєтся з кредитів Кредити якщо їх більше 3 шт то це вже *****ц а протермінуваня в 30 днів це знак що щось в житі не вірно робить людина

да я працівник
Задавайте свої питання
о-о-о-о-о-о-о)))))))) знайомі нотки успєшнава калехтара)))))))))))))))))))))))))))))))

да я працівник
Задавайте свої питання
Сколько платят в Лондоне?

да я працівник
Задавайте свої питання
Якщо про кредити,то початок нового життя це перші кроки в вирішенні проблеми. Про перші кроки на форумі я та інші користувачі багато писали. У мене 3,5 років протермінування ,а у деяких 4,навіть 5+. І я не жалкую ,що пішла таким шляхом. Все я зробила вірно

Якщо про кредити,то початок нового життя це перші кроки в вирішенні проблеми. Про перші кроки на форумі я та інші користувачі багато писали. У мене 3,5 років протермінування ,а у деяких 4,навіть 5+. І я не жалкую ,що пішла таким шляхом. Все я зробила вірно
Дуже чудово

навіщо на повному серйозі лайну щось розповідати? :)))

Дядя дай номер тебе зараз прозвонять
пазванят і напугайут, прієдут і всьо атажмут))))))) тебе сьогодні низько на бутилку присадили, чи що, півнику. Чи план не виконуєш і пахан вздрючив? Тримай це в собі, а краще піди підмийся)))

Знову повертаються виїздні групи, наліпки та погрози статтею 190 ККУ. Як в старі та добрі часи. Я аж скучив за цим.

Піду в них займ візьму :mosking:

Знову повертаються виїздні групи, наліпки та погрози статтею 190 ККУ. Як в старі та добрі часи. Я аж скучив за цим.

Піду в них займ візьму :mosking:
Та якогось наркомана за дозу закинуть тобі по адресу прописки щоб покашмарив і двері підпалив сразу всьо відасиш

Назад
Угорі