Борг в BitCapital майже в 10 разів більше тіла кредиту

• Автор теми Автор теми HHH
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 194
  • Перегляди Перегляди 9K
У меня позыка у 17 мфо. И не надо мне рассказывать, что они чуже всех, тех что у меня есть.
Не общалась, мне ума хватило этого не делать.
Це дуже чудово що у вас немає цієї кантори але 17 кантор це солідний успіх)))) прям гордість
А Ви з ними спілкувались?)))
Поштовим голубом листи надсилав

Ну я бачу ви дуже розумні але деяких нюансів не знаєте основна кантора в Біт кепітал це Е гроші через неї вони витягують всю інфу
Цю інформацію знають навіть ті ,у кого нема біт

Мне кажется или нам хотят всунуть кредит в биткапитале))

СУпер, у меня тоже евоши есть, уже бегу брать юсдт, надеюсь 1000 дадут хотя бы
не тільки сотку дадуть не більше
Мне кажется или нам хотят всунуть кредит в биткапитале))
Ні в якому разі я нічого не пропоную я вам сказав свою позицію так як я пройшов з ними весь геморой просто вам сказв але ви накинулись на мене
але я бачу що тут ви дуже всі розумні що хватило розуму набратись як мінімум в 20ти контор позик але розказуєте мені що я пишу без розділових знаків але якби ви були би насправді з розумом то кредитів би не набрали :ahaha::ahaha::ahaha::ahaha:

Ні в якому разі я нічого не пропоную я вам сказав свою позицію так як я пройшов з ними весь геморой просто вам сказв але ви накинулись на мене
Розумієте,на Ваш допис про те,що через родичів будуть давить,щоб оплатили,знайдеться10 ,а то і більше дописів,в яких будуть поради,як розповісти рідним,підготувати їх до дзвінків. І не їздить ніхто....

але я бачу що тут ви дуже всі розумні що хватило розуму набратись як мінімум в 20ти контор позик але розказуєте мені що я пишу без розділових знаків але якби ви були би насправді з розумом то кредитів би не набрали :ahaha::ahaha::ahaha::ahaha:
Коли брали,то теж розуму хватило,чи не так?

Ну я бачу ви дуже розумні але деяких нюансів не знаєте основна кантора в Біт кепітал це Е гроші через неї вони витягують всю інфу
От блін, і в мене вони є))))) Розумний, сперечатись не буду))))) А за нюанси більш докладніше, будь-ласка)))

Назад
Угорі