Борг у Монобанку

• Автор теми Автор теми Inneska_smail
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 753

Inneska_smail

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
1
Бали
2560
Inneska_smail не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім доброго вечора. Дуже потрібна порада. Є борг у Монобанку сума 9614грн вносю маленькі платежі, прийшло вчора смс повідомлення що оцінка майна через борг. Що це може бути? Чи це просто залякування? Допоможіть будь-ласка

Усім доброго вечора. Дуже потрібна порада. Є борг у Монобанку сума 9614грн вносю маленькі платежі, прийшло вчора смс повідомлення що оцінка майна через борг. Що це може бути? Чи це просто залякування? Допоможіть будь-ласка
ДОбрий вечір. Нічого, просто залякування.

У вас маленькая сума. Закрийте і забудьте про цей борг. Або ж оформити реструктуризацію
Та хочу звісно закрити, але зараз проблеми з фінансами( по трішки погашаю. А за реструктуризацію питала то відмовили(

Якого майна.. ? Труси, шкарпетки? :lol: може кіт? У вас є рудий кіт? Він, кажуть, гроші приносить. Може їм теж треба.

Загалом залякування, не більше

Та хочу звісно закрити, але зараз проблеми з фінансами( по трішки погашаю. А за реструктуризацію питала то відмовили(
Вони її пропонують, коли справа йде до суду

Якого майна.. ? Труси, шкарпетки? :lol: може кіт? У вас є рудий кіт? Він, кажуть, гроші приносить. Може їм теж треба.

Загалом залякування, не більше

Вони її пропонують, коли справа йде до суду
Є тільки чорний😁
Вже про суд пару місяців пишуть

Є тільки чорний😁
Вже про суд пару місяців пишуть
Мені також, хоча рік тому програли той суд

Та цього саме більше боюсь… буду надіятись що не дійде до цього
Надіятися то мало. От діяти так.. треба

Останнє редагування:
Та в кожного по різному мені десь 2 чи 3 рази пропонували реструктуризацію (один раз листом по укрпошті), останній раз здається в грудні, поки не подали в суд, протермінування 8 місяців, відсотки перестали рахувати на 3-му місяці, зараз в додатку лякають залученням колекторів)

Просто коли подають позов до суду є вірогідність, що остання сума поповнення не врахується, сума не велика у вас, рекомендую зібрали як найшвидче, тому що якщо дійде справа до суду, додасться ще судовий збір а це +/- 3000.

Назад
Угорі