Таліон Борг продали Таліону, коли запропонують тіло?

• Автор теми Автор теми Дмитро111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

Дмитро111

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
3
Бали
128
Дмитро111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
22.04 взяв у Манівео 14400, нічого не платив, протермінування більше місяця, просять зараз 45000!, в понеділок прийшло повідомлення від Таліону, сьогодні від АФК, і почали писать рідним.
Через скільки приблизно можуть запропонувати тіло?

Сьогодні запропонували 29000 і списують інше, сказав, що можу тільки 16400 сьогодні одним платежем, не погодились, або 29000 до 28.06, або все частинами

22.04 взяв у Манівео 14400, нічого не платив, протермінування більше місяця, просять зараз 45000!, в понеділок прийшло повідомлення від Таліону, сьогодні від АФК, і почали писать рідним.

Сьогодні запропонували 29000 і списують інше, сказав, що можу тільки 16400 сьогодні одним платежем, не погодились, або 29000 до 28.06, або все частинами
Ждите у вас пока просрочка маленькая просто

мне в прошлом месяце предлагали за пол тела закрыть(прошел год), но денег не было, продали дальше.

В мене через рік запропонували оплатити тіло позики

Тіло було 10800, хотять 40000.
Запропонували за 16000 закрити. Але поки немає таких коштів. Чекаю ще пропозицій

Тіло було 10800, хотять 40000.
Запропонували за 16000 закрити. Але поки немає таких коштів. Чекаю ще пропозицій
Вчора запропонували за тіло, а сьогодні за пів тіла, але теж немає чим платити, можливо вдасться домовитись на 31.07, тоді зможу проплатити

Вчора запропонували за тіло, а сьогодні за пів тіла, але теж немає чим платити, можливо вдасться домовитись на 31.07, тоді зможу проплатити
Мне тоже предложили пол тела,но нет возможности оплатить(подскажите а тревожат ли близких?или только вам звонят ??

с манивео 50 дней. позавчера продали афк то они сразу начали звонить
Если нет возможности платить то лучше не общайтесь пока нет денег толку от этих разговоров никакого только время потратите

(подскажите а тревожат ли близких?или только вам звонят ??
Я з ними не спілкувався, родичам можливо і звонили, мені не казали нічого. Сьогодні написав що можу закрити 31.07, то вони сказали що треба закрити до 26.07, інакше продадуть. Ну от нехай і продають, мені всерівно кому не платить

Я з ними не спілкувався, родичам можливо і звонили, мені не казали нічого. Сьогодні написав що можу закрити 31.07, то вони сказали що треба закрити до 26.07, інакше продадуть. Ну от нехай і продають, мені всерівно кому не платить
Ну у мне місяць із чимось прострочка багато пролонгацій робив, і продали відповідно таліону і афк десь днів 10 тому і все було норм , зателефонували сестрі а на наступний день треш пише друг що його сестрі кинули повідомлення із моїми даними і що я винен гроші шоб звернувся за телефоном з нею не спілкуюсь узагалі
звідки вони взяли її номер загадка в тел книзі небуло бачився з ней за життя взагалі 4 рази.

Назад
Угорі