Щоденник Борг близько 50 тис. Де можна взяти довгостроковий кредит?

• Автор теми Автор теми HitBox
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 477

HitBox

Читач
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
HitBox не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня. Я набрав мікрозаймів десь на 50 тисяч гривень... Сума в цілому не велика, прострочок поки немає, але втрата грошей дуже велика. Проценти дуже болючі. Я розумію що не встигну стільки заробити, тому я хочу взяти довгостроковий кредит(десь на рік, можливо 6 місяців) з не такими великими відсотками. Я побачив як люди на цьому форумі боряться з МФО, але я хочу уникнути таких стресових ситуацій і пояснень родичам. Підкажіть, будь ласка, де я можу взяти такий кредит? Можливо хтось знає приватних кредиторів, з якими можна поговорити? Бо звичайні банки все системою вирішують. Є мікро позика - кредит не дають.

Частные кредиторы - развод. Банки и Андреевский кредит откажут.
Есть один действующий вариант, если нету 25 лет, но не рекомендую.

Всім доброго дня. Я набрав мікрозаймів десь на 50 тисяч гривень... Сума в цілому не велика, прострочок поки немає, але втрата грошей дуже велика. Проценти дуже болючі. Я розумію що не встигну стільки заробити, тому я хочу взяти довгостроковий кредит(десь на рік, можливо 6 місяців) з не такими великими відсотками. Я побачив як люди на цьому форумі боряться з МФО, але я хочу уникнути таких стресових ситуацій і пояснень родичам. Підкажіть, будь ласка, де я можу взяти такий кредит? Можливо хтось знає приватних кредиторів, з якими можна поговорити? Бо звичайні банки все системою вирішують. Є мікро позика - кредит не дають.
Доброго дня. Дуже вас розумію, сама до останнього шукала такий варіант. Навіть вже на олх. :facepalm:
Це все дурня. Знайшла якогось приватного, який навіть договір не хотів показувати. Сказав - типовий договір надання кредиту приватною особою.
Слава Богу, що я хоч і була в паніці, але не повелася. Дуже багато розводів.
Приватний кредитор - це ваш знайомий, родич і т.д. Якщо є така людина, то можна.
Ви повинні зараз же перестати брати нові кредити і платити пролонгації, бо через місяць буде вже 70 тис., а через 2 - 100 тис.
Випишіть всі кредити і суми по тілам, почитайте про кожну мфо і визначтесь кого треба закривати першим.
З приводу дзвінків - в мене крім батька нікому не звонили, так як не було агресивних. Це не так страшно, як вам здається. Головне - зупиніться зараз.

Це форум щоб позбутися боргової ями а не для порад як залізти ще глибше. Якщо це МФО, то збирайте гроші хоча б на тіло, закрийте соцмережі а вимкніть режим морозу. З часом вони самі запропонують тіло а може трішечки більше. Моніторьте судову владу, вони можуть подати до суду. Якщо буде суд, на форумі є досвідчені юристи та адвокати які мають не один рік досвіду з ними

А навіщо вам в боргову яму потрапляти?

Ну дивись, можливо навіть і знайшовши суму ти закриєш, але де гарантія що не набереш знову?) Для чого брав попередні кредити? Бувають такі моменти коли спочатку треба вирішити корінь проблеми, а потім уже розбирати борги, бо немає гарантії що після того як ти закриєш ті 50к, ти не влізеш в це знову і знову.
А так по темі, якщо вже так потрібно то родичі/знайомі/роботодавець, розкажіть про ситуацію та й все

Може людині з першого разу дійде якщо він не лудоман, а якщо він це скриває і вважає що він контролює свою лудку, то це буде біда )

Саме так більшість людей з цього форуму і набрали боргів - на перекредитування і оплату відсотків. Гроші на вітер. Приватні кредитори - шахраї. Не вздумайте брати гроші на перекредитування в інших МФО, не лізьте глибше в цю яму. В мене було боргу на нещасні 25 тисяч, але я повелась на пресинг колекторів, в паніці гребла другі кредити, щоб закрити перші, і так без кінця. На піку було 16 МФО, більша частина - тупо просрані на відсотки гроші. Краще один раз переживіть пару місяців дзвінків, ніж на роки пірнути в цю яму.

Довгостроковий кредит це ще більша кабала. Крім мфо, буде ще один великий кредит. Повірте. Ідіть у просрочки. Потім будете вирішувати проблему по мірі надходження. Будуть дзвінки. Переживете. У вас не велика сума. Потім зможете закрити за тіло.

Саме так більшість людей з цього форуму і набрали боргів - на перекредитування і оплату відсотків.
Я скажу за себе. Завдяки цьому форуму, я навпаки не взяв більшу суму на погашення кредиту та відсотків

Назад
Угорі