Borg Finans хто такі ?

• Автор теми Автор теми Вікторіана
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 616
Хто що знає про них борг фінанс
Это наверное от кредит бокс ? Мне тоже сегодня такое же пришло. Написали ещё на Вайбер, что есть лояльное предложение и тд., здесь то всё понятно, но скинули ещё моё фото с паспортом ( фото вообще для другого кредита делалось ) они делаю коллажи, рассылки, Вы не в курсе ?

Это наверное от кредит бокс ? Мне тоже сегодня такое же пришло. Написали ещё на Вайбер, что есть лояльное предложение и тд., здесь то всё понятно, но скинули ещё моё фото с паспортом ( фото вообще для другого кредита делалось ) они делаю коллажи, рассылки, Вы не в курсетакож від к

Это наверное от кредит бокс ? Мне тоже сегодня такое же пришло. Написали ещё на Вайбер, что есть лояльное предложение и тд., здесь то всё понятно, но скинули ещё моё фото с паспортом ( фото вообще для другого кредита делалось ) они делаю коллажи, рассылки, Вы не в курсе ?
Не в курсі нічого незнаю про них і інформації ніде ніякої нема.Також прийшло від кредит бокс.
А вам на вайбер хто писав кредит бокс чи вже борг фінанс

Останнє редагування:
В мене 6-7міс +-
Але мені арийшло смс що тільки 30.06 продадуть а ваш кредит продали вже?
Мне тоже утром пришло, что 30го придадут и вот час назад в Вайбер тоже написали ?
Вас штормили как-то за всё время просрочки ? И какое тело у вас ?

Мне тоже утром пришло, что 30го придадут и вот час назад в Вайбер тоже написали ?
Вас штормили как-то за всё время просрочки ? И какое тело

Вас штормили как-то за всё время просрочки ? И какое тело у вас ?
В мене 3500.Ні не кошмарили майже не дзвонили.Слали листи. липові повістки писали .що вже напис зробили і такі всякі стандартні смс Писали на вайбер 2 рази і все.

Назад
Угорі