Борьба з готівочкою

• Автор теми Автор теми Віталік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталік

Читач
Дописи
14
Реакції
5
Бали
3
Віталік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім Привіт!!! Прислала готівочка смс з угрозою,що приїде юрист і поліція готуйте 2500. Не стримався і подзвонив на гарячу лінію. Перевели на їхнього спеціаліста. Прошу пояснити мені все що вказано в смс. На рахунок поліції говорю,що вийшов новий закон рро використання символіки і назви поліції. Штраф 51000 грн. ,,спеціаліст'' цього не заперечив.Я запропонував всі питання вирішити через суд,відмовились. І на цьому вся їхня законна діяльність закінчилась. Страшні смс з набором слів в яких нема ні логіки ні змісту боятись не варто і переживати не варто. Боремся далі

Всім Привіт!!! Прислала готівочка смс з угрозою,що приїде юрист і поліція готуйте 2500. Не стримався і подзвонив на гарячу лінію. Перевели на їхнього спеціаліста. Прошу пояснити мені все що вказано в смс. На рахунок поліції говорю,що вийшов новий закон рро використання символіки і назви поліції. Штраф 51000 грн. ,,спеціаліст'' цього не заперечив.Я запропонував всі питання вирішити через суд,відмовились. І на цьому вся їхня законна діяльність закінчилась. Страшні смс з набором слів в яких нема ні логіки ні змісту боятись не варто і переживати не варто. Боремся далі
Тоже было. Просто игнорю

Віталік, Привіт, а як Ви боретесь?
В мене з ними тільки одна мова. Я відаю тільки тіло.
В мене з ними тільки одна мова. Я відаю тільки тіло.
Родичі про це знають і самі наполягають на тому щоб відати тільки тіло. Так що добиваюся цього. Думаю результат буде успішним

Зрозуміло, а пролонгації робили?
Я мало пролонгацій робив. Я брав тільки тоді коли треба були грощі. І повертав за лічені дні щоб менший був процент. А тут життя дало нове випробування і просто не зміг вчасно заплатити. Після двох тижнів прострочки глянув на проценти і сказав що це для обдирання людей ви робите. І просто по телефону торочу одне теж саме або тільки тіло а йдемо до суду.

Я мало пролонгацій робив. Я брав тільки тоді коли треба були грощі. І повертав за лічені дні щоб менший був процент. А тут життя дало нове випробування і просто не зміг вчасно заплатити. Після двох тижнів прострочки глянув на проценти і сказав що це для обдирання людей ви робите. І просто по телефону торочу одне теж саме або тільки тіло а йдемо до суду.
Ви у відділенні брали?

Я теж борюсь з цими позиками,)))))

А мені сьогодні листи сусідам прийшли від них! Але я від них хитріша! І мені десь на них

А мені готівочка ось прислала

Вкладення

• Screenshot_2019-05-07-16-17-54-423_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-05-07-16-17-54-423_com.android.mms.webp
    13.4 Кб · Перегляди: 74
От думаю щоб це у відповідь написати

Я вже не можу ці смс і їхні дозвони всім. В мене здають нерви

Я вже не можу ці смс і їхні дозвони всім. В мене здають нерви
Головне триматись. Вони цього і добиваються. Почитайте опендатабот скільки судових рішень по всіх шарагах. В готівочки визнаний недійсним кредитний договір,якщо розглядати про захист прав і споживачів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі