Бомбер та списання по 50 грн

Дописи
114
Реакції
94
Бали
1825
Двохгривневий вимагач не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора всім! Надіюсь, що з вами все добре)
Тут мене почали турбувати (а саме не мене, а одного з моїх близьких): наярюють з різних номерів а коли людина бере трубку - тиша. Вже так декілька днів. Номерів, на жаль, підказати не зможу. І ще друга проблема, точніше навіть незручність: 2-3 рази на місяць безрезультатно намагаються списати з 3-х карток (певне, які я вказував в МФО) по 50 грн. Наскільки я знаю, мене начебто ще ніхто нікому не продав, і на інший телефон, який був вказаний як номер друга, не телефонують взагалі.
Боргів небагато (4 мфо та 2 банки), більшу половину закрив під час ВС раніше.
У кого був подібний досвід? Хто з шараг так може бавитись? Просрочка скрізь +- до 6 місяців

А що в вас за МФО? Ну і, якщо просто тиша, це ж не факт, що з МФО і що саме за вас

А що в вас за МФО? Ну і, якщо просто тиша, це ж не факт, що з МФО і що саме за вас
Ну от мені і цікаво, що навіть на мій інший номер не телефонують, тому хочу дізнатись шарага це якась чи ні. Взагалі кредитплюс, кредит каса, мілоан та океан (останній відпадає варік). З банків альфа та моно

Це може бути не мфо а сервіс по підбору кредитів (тоже було хочи списати по 50 грн і більше ні+ звінки з тишиною) якщо списує чи пробує чи хоче списати 50 грн то це цей сервіс я хоть на ньогт і не підписувалась взявся автоматично з інтернета при оформленні якогось очередного мфо

Ну от мені і цікаво, що навіть на мій інший номер не телефонують, тому хочу дізнатись шарага це якась чи ні. Взагалі кредитплюс, кредит каса, мілоан та океан (останній відпадає варік). З банків альфа та моно
Списывать может какой-то сервис по подбору займов, а может и мфо. Позвоните в банк, они Вам скажут, кто это. А еще лучше поменяйте карты.

Назад
Угорі