Боітеся дзвінків рідним? Вам сюди!

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 285

Ptashechka

✩ Premium ✩
Дописи
249
Реакції
281
Бали
3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені нудно, тому ось що я придумала:письмо:

Берете свій старий телефон, видаляєте телефону книгу і додаєте нові контакти - коллекторів, виконавців. Підписуєте як: мама, тато, кум, кума, чоловік/дружина, сеструха, брат. Далі встановлюєте додатки самих відбитих мфо і надаєте доступ до контактів.
І да почнеться гра!

І да почнеться гра!
maxresdefault.webp

Тобі потрібно опанувати професію режисера.... екстрімних шоу... Хоча думаю, що від нещасного дільничного і до.... мабуть гарно знають таланти....

Тобі потрібно опанувати професію режисера.... екстрімних шоу... Хоча думаю, що від нещасного дільничного і до.... мабуть гарно знають таланти....
Нє, я добра. Людям, які мене не чіпали зла не бажаю.

А от колекторів... Ще в далекому 2018 розміщувала їх номери (дзвонили за колегу по роботі) на пopнocaйтах. Фото дівчат брала з інших таких же сайтів.

Те,що добрячка...я вже зрозумів. Так тримати!
Зайшовши на 2 коло, вже нема чого боятися)) Не посадять же до в'язниці) От кримінальне провадження - це погано. Все решта - просто гроші. А шляхів їх отримання (в сенсі на карту/рахунок/на руки) багато. Причому, повністю законих.

Ну.. відповідь/залік приймається.... звичайно,якщо без " Кремінау"... А друге коло... це як? Як друга "ходка"?

Назад
Угорі