Бої з виконавцями.

• Автор теми Автор теми Смайлик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 967

Смайлик

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
112
Бали
2625
Смайлик не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оплачувала кредит альба банку по акції за 10% в березні цього року. Кредит вони закрили в травні і прислали доки. ВП закрив виконавець у вересні. Але банк нічого виконавцю не направляє, я сама доставала їх листами на електронну адресу і тільки після цього вони відправили доки виконавцю. Він ВП закрив. Але ж! (Доречі виконавець у мене Валявський Олександр Анатолійович - с*ка ще та!). Але ж, але ж! Він звернувся до такого виконавця як сам (Микитин Оксана Степанівна) відкрили на мене два ВП - одне на суму його винагороди і друге на витрати по цьому ж ВП. Рахунки знову всі заблокували (22.11.23). У мене є карта на яку я отримую соцвиплати на дитину. Я швидко зробила довідку в банку, що на цей рахунок я отримую саме соцвиплати, виписку по рахунку і додала заяву про розблокування рахунку. На що отримала від цієї кози офіційну відповідь з її підписом і печаткою з кучею посилань на закон, що це не рахунок спеціального призначення і розблокуванню не належить.

Маю такі питання:
1) Які є статті на які я можу наголосити в заяві, що рахунки з соцвиплатами підлягають розблокуванню?
2) Вона взагалі правомірно мені відповіла, може на неї написати кудись скаргу?
3) Чи може їй відправить заяву на розблокування суми до 13400? (Ну звісно я хочу зняти повний арешт з рахунку. Ну це уже як запасний варіант).
4) Чи може у когось є інші дієві поради?
Заздалегідь дякую за відповіді!

може на неї написати кудись скаргу?
в мін юст
вона уже була раз набутилена за соціалку, мабуть не помогло
вона уже була раз набутилена за соціалку, мабуть не помогло

а як там писати скаргу, може підкажете?
яка саме соціалка? читаєте статті 72-73 закону про виконавче провадження, Про виконавче провадження

вибираєте пункт відповідає вашій соціалці,
добавляєте пункт статті 59
4. Підставами для зняття виконавцем арешту з усього майна (коштів) боржника або його частини є:

1) отримання виконавцем документального підтвердження, що рахунок боржника має спеціальний режим використання та/або звернення стягнення на такі кошти заборонено законом;

прикріплюєте виписки, прикріплюєте її відмову

пишете своїми словами бажано.

а краще звернутись до юристів форуму, бо у випадку відмови залишиться тільки суд, а там - строки)

яка саме соціалка? читаєте статті 72-73 закону про виконавче провадження, Про виконавче провадження

вибираєте пункт відповідає вашій соціалці,
добавляєте пункт статті 59
4. Підставами для зняття виконавцем арешту з усього майна (коштів) боржника або його частини є:

1) отримання виконавцем документального підтвердження, що рахунок боржника має спеціальний режим використання та/або звернення стягнення на такі кошти заборонено законом;

прикріплюєте виписки, прикріплюєте її відмову

пишете своїми словами бажано.

а краще звернутись до юристів форуму, бо у випадку відмови залишиться тільки суд, а там - строки)
Дякую за відповідь. Написала сьогодні ще в першій половині дня і також лист відправила ще у асоціацію приватних виконавців.

Назад
Угорі