Смайлик
Форумчанин
- Дописи
- 153
- Реакції
- 112
- Бали
- 2625
Смайлик не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оплачувала кредит альба банку по акції за 10% в березні цього року. Кредит вони закрили в травні і прислали доки. ВП закрив виконавець у вересні. Але банк нічого виконавцю не направляє, я сама доставала їх листами на електронну адресу і тільки після цього вони відправили доки виконавцю. Він ВП закрив. Але ж! (Доречі виконавець у мене Валявський Олександр Анатолійович - с*ка ще та!). Але ж, але ж! Він звернувся до такого виконавця як сам (Микитин Оксана Степанівна) відкрили на мене два ВП - одне на суму його винагороди і друге на витрати по цьому ж ВП. Рахунки знову всі заблокували (22.11.23). У мене є карта на яку я отримую соцвиплати на дитину. Я швидко зробила довідку в банку, що на цей рахунок я отримую саме соцвиплати, виписку по рахунку і додала заяву про розблокування рахунку. На що отримала від цієї кози офіційну відповідь з її підписом і печаткою з кучею посилань на закон, що це не рахунок спеціального призначення і розблокуванню не належить.
Маю такі питання:
1) Які є статті на які я можу наголосити в заяві, що рахунки з соцвиплатами підлягають розблокуванню?
2) Вона взагалі правомірно мені відповіла, може на неї написати кудись скаргу?
3) Чи може їй відправить заяву на розблокування суми до 13400? (Ну звісно я хочу зняти повний арешт з рахунку. Ну це уже як запасний варіант).
4) Чи може у когось є інші дієві поради?
Заздалегідь дякую за відповіді!
Маю такі питання:
1) Які є статті на які я можу наголосити в заяві, що рахунки з соцвиплатами підлягають розблокуванню?
2) Вона взагалі правомірно мені відповіла, може на неї написати кудись скаргу?
3) Чи може їй відправить заяву на розблокування суми до 13400? (Ну звісно я хочу зняти повний арешт з рахунку. Ну це уже як запасний варіант).
4) Чи може у когось є інші дієві поради?
Заздалегідь дякую за відповіді!