близька людина ігрок

• Автор теми Автор теми evel
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K
Ну що.. півроку старань, нервів.. а в людини знову зрив

Збираю речі, закінчую відносини

Чомусь реально вірилось, що мають бути якісь сили в людини, аби не грати

Знову фавбет, хоча по логіці речей доступ мав бути заборонений
Знову список «ім’я скільки треба віддати»

Смішно було чути «ну не кредити ж, я так .. чисто один раз зірвався, зрозумів що це дно»

Просто треш якийсь

Тепер точно розумію, що будь-які залежності за допомогою близьких людей не вирішаться
Не вважаю себе тупою, я спробувала допомогти, але не вийшло

Всім сил та терпіння..
поки лудоман сам не почне боротися з цим, то нічого не поможе, тут як-то кажуть, що "спасение утопающих-это дело рук самих утопающих..."

Смішно було чути «ну не кредити ж, я так .. чисто один раз зірвався, зрозумів що це дно»

Просто треш якийсь

Тепер точно розумію, що будь-які залежності за допомогою близьких людей не вирішаться

Всім сил та терпіння..
Нарешті до вас дійшло.....
Удачі вам)

Где мне взять такую самооценку, чтобы говорить, что ради меня кто-то будет меняться?! Печально то, что Вы влезли в эти отношения зная, что человек игрок. Каждый сам кузнец своего счастья. Начните уважать себя и живите счастливо. У меня всё ?

вітаю.
пропала довіра до людини близької, яка ігрок. декілька разів вірила, що зможе завязати сам...

чи є взагалі шанси що людина прийде у себе і зупиниться?...

не розумію вже сама, як жити далі...
що кохання може перемагати, але коли вже віриш в людину третій раз і кожен раз боляче, бо ігри їй дорожче за людей... просто втрачається все...

що робити? як почати вірити лудоману і в те, що він вже не грає?....
Вітаю.

1. Якщо немає довіри, дуже важко мати якісь стосунки. То вже гра "підозрюваний-обвинувачений".
2. Залишити це у минулому.
3. Кохання - ірраціональна річ. І оце все "кохання може перемагати" — то красиво у кіно та романах, а у житті така позиція часто приводить до втраченого часу та витраченого марно життя. Замість того, щоб насолоджуватись життям, ви хочете роками "пасти" лудомана?
4. Що робити - не починати вірити лудоману. І у пункті 2 я свою думку вже висловив.

Бути егоїстом - здорова позиція, тож подумайте трохи про себе.

вітаю.
пропала довіра до людини близької, яка ігрок. декілька разів вірила, що зможе завязати сам...
разом менше року, а стаж луда - десь 5.. дізналась випадково, але ще спочатку відносин... думала, що заради мене зможе одразу кинути ...

були кредити, багато, постійно нема грошей, а коли й були ... подарунки на виграш ... бридко. МФО по 10+ штук, родина в боргах, зараз ніби немає, але я більше не вірю людині...
чи є взагалі шанси що людина прийде у себе і зупиниться?...

не можу нормально спати, постійно приходять смс про кредити, постійно думаю що він грає...
не розумію вже сама, як жити далі...
всюди рекламують той пін ап паріматч і всю іншу дічь, а мені хочеться кожен раз просто розбити ці монітори ... бо це тепер частина мого життя...
мені здається звичайно, що кохання може перемагати, але коли вже віриш в людину третій раз і кожен раз боляче, бо ігри їй дорожче за людей... просто втрачається все...

що робити? як почати вірити лудоману і в те, що він вже не грає?....
Кохання то може перемогти, але більшість від нього залежить, у нього робота є? Так то поговоріть з ним, поясніть наслідки, покажіть форум і нехай вилазить з тої ями, і головне щоб нових кредитів не брав.

Просто треш якийсь

Всім сил та терпіння..
П.С. а вибачте я далі дочитав, ну якщо він знову зірвався і вліз тоді вітаю, ви зробили правильно що покинули його, все що могли ви вже зробити, на жаль він вас відштовхнув.

Останнє редагування:

Просто треш якийсь

Всім сил та терпіння..
Блін жалко що не встиг написати і ви просрали півроку життя
Кароче як лудік який теж мав кредити і посрався з родаками (брат до тепер не спілкується зі мною хоч і гроші віддаю)
Я просто хотів мати гроші, а заробити їх не міг і лінувався зараз працюю і віддаю, треба було відразу таку людину кидати
Тимпаче ви всьоголиш півроку зустр. це не та людина заради якої треба втрачати свій час
Якщо і боротись то за людей з якими одружився і живеш уже 5+ років
Удачки вам у вас все буде круто, як мінімум це досвід з якими хлопцями зустрічатись і мати справу не треба так би мовити червоний флажок))

Назад
Угорі