близька людина ігрок

• Автор теми Автор теми evel
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K
сьогодні має бути сеанс гіпнозу... центр в Києві.. мама його вирішила, що так щось допоможе.. хочеться вірити в краще просто, але всеодно не розумію, як може гіпноз допомогти, коли людина не оцінює що робить в житті і спускає всі гроші на цей бруд... тяжко просто капєц..

так ви зав'язали, все ж таки вдалось?

так приходить додому коли ломає буває напевне і тупо плаче.. люблю люблю жити без тебе не можу, клянеться... і я все сама не розумію де правда, а де ні... вже пройшло півроку, а пластинка та сама... постійні сварки і хоче довіри .. а яка там довіра, коли одні кредити ігри та мої нервові клітини літять просто внікуди
має ж бути якийсь шанс, що такі люди виправляються ... але я ніяк не зустрічаю тих, хто взяв себе в руки і припинив витрачати життя на ці всі ігри ставки і тд ...
невже ні одної людини навіть тут немає хто зупинився...??
Нічого не допоможе поки сам не схоче. Це те саме, що від алкоголю чи тютюну кодуватись
А у Вас, скоріш за все, просто материнський інстинкт спрацьовує

сьогодні має бути сеанс гіпнозу... центр в Києві.. мама його вирішила, що так щось допоможе.. хочеться вірити в краще просто, але всеодно не розумію, як може гіпноз допомогти, коли людина не оцінює що робить в житті і спускає всі гроші на цей бруд... тяжко просто капєц..

так приходить додому коли ломає буває напевне і тупо плаче.. люблю люблю жити без тебе не можу, клянеться... і я все сама не розумію де правда, а де ні... вже пройшло півроку, а пластинка та сама... постійні сварки і хоче довіри .. а яка там довіра, коли одні кредити ігри та мої нервові клітини літять просто внікуди
має ж бути якийсь шанс, що такі люди виправляються ... але я ніяк не зустрічаю тих, хто взяв себе в руки і припинив витрачати життя на ці всі ігри ставки і тд ...
В мене є знайомий який грав, була перша дружина яка дізналася і покинула, він поїхав за кордон, там працював, приїхав одружився, має дитину, не грає і живе щасливо.

Нічого не допоможе поки сам не схоче. Це те саме, що від алкоголю чи тютюну кодуватись
А у Вас, скоріш за все, просто материнський інстинкт спрацьовує
Опять?:spiteful: Руки прочь от алкоголиков!!!:mosking:

І тебе вилікують, і мене,... можливо...
Я еще ни разу не видел, чтобы порядочный алкоголик набрался кредитов на водочку ;)
Игрок может проиграть всю зарплату за 10 минут, а алкоголик, даже если будет пить каждый день по бутылке, максимум потратит 3 тыс в месяц:mosking:
А еще мы платим налоги, акцизы, создаем рабочие места!:mosking:
Плюс, только алкоголизм может победить наркоманию!:lol:

Я еще ни разу не видел, чтобы порядочный алкоголик набрался кредитов на водочку ;)
Игрок может проиграть всю зарплату за 10 минут, а алкоголик, даже если будет пить каждый день по бутылке, максимум потратит 3 тыс в месяц:mosking:
Ендрю... зліз би ти про всяк випадок з коня :mosking: ...

1680250242716.webp

Ти не застарий аби в казочкі ще вірити
Хто би говорив?
Згоден. Вигода очевидна!

Моя вам порада,закінчуйте відносини...
Хай його хоч на гору Афон до монахів відвезуть,він все одно гратиме...
А ви будете витрачати свої сили,нерви і слухати"ото був останній раз",а завтра знов те саме.
Вірю що важко,але вирішувати вам.
Жити в постійному стресі,чи нормальним життям))

Моя вам порада,закінчуйте відносини...
Хай його хоч на гору Афон до монахів відвезуть,він все одно гратиме...
А ви будете витрачати свої сили,нерви і слухати"ото був останній раз",а завтра знов те саме.
Вірю що важко,але вирішувати вам.
Жити в постійному стресі,чи нормальним життям))

Мабуть ті, що в грудні народились :rolleyes:

Я нє ані :acute:
в мене все тіко починається :boast::cool:
Точно)) :sarcastic:
evel, Можна питання?
Скільки вам років?
Що ви так наполегливо вірите в казку))
Її нажаль не буде.
Ви просто усвідомте,що життя з людиною,яка грає....це постійний стрес,не довіра,бо кожен дзвінок,смс,ви думаєте або грає,або кредити...
Ви зможете так жити?
Ви впевнені,що ваша сім'я буде щаслива?
Не на таких відносинах будують сім'ї....
Ви просто зважте всі "за"і "проти"...

Останнє редагування:

невже ні одної людини навіть тут немає хто зупинився...?

Десять лет, почти 5000000 гривень, потеря друзей........ подорванное здоровье, утраченные умственные способности.....за что это моим близким?

Ну що.. півроку старань, нервів.. а в людини знову зрив

Збираю речі, закінчую відносини

Чомусь реально вірилось, що мають бути якісь сили в людини, аби не грати

Знову фавбет, хоча по логіці речей доступ мав бути заборонений
Знову список «ім’я скільки треба віддати»

Смішно було чути «ну не кредити ж, я так .. чисто один раз зірвався, зрозумів що це дно»

Просто треш якийсь

Тепер точно розумію, що будь-які залежності за допомогою близьких людей не вирішаться
Не вважаю себе тупою, я спробувала допомогти, але не вийшло

Всім сил та терпіння..

вітаю.
пропала довіра до людини близької, яка ігрок. декілька разів вірила, що зможе завязати сам...
разом менше року, а стаж луда - десь 5.. дізналась випадково, але ще спочатку відносин... думала, що заради мене зможе одразу кинути ...

були кредити, багато, постійно нема грошей, а коли й були ... подарунки на виграш ... бридко. МФО по 10+ штук, родина в боргах, зараз ніби немає, але я більше не вірю людині...
чи є взагалі шанси що людина прийде у себе і зупиниться?...

не можу нормально спати, постійно приходять смс про кредити, постійно думаю що він грає...
не розумію вже сама, як жити далі...
всюди рекламують той пін ап паріматч і всю іншу дічь, а мені хочеться кожен раз просто розбити ці монітори ... бо це тепер частина мого життя...
мені здається звичайно, що кохання може перемагати, але коли вже віриш в людину третій раз і кожен раз боляче, бо ігри їй дорожче за людей... просто втрачається все...

що робити? як почати вірити лудоману і в те, що він вже не грає?....
Не потрібно починати вірити людоману, поки сам не захоче із цього азарту не скоче, поки у вас немає дітей, то тікайте, заантисамлюйтеся і забувайте це все як страшний сон, коли у вас вас буде сім'я, хороший чоловік, дитина ви будете згадувати ту любов і думати господи як я могла терпіти і старатися для цього тіла.
Ну що.. півроку старань, нервів.. а в людини знову зрив

Збираю речі, закінчую відносини

Чомусь реально вірилось, що мають бути якісь сили в людини, аби не грати

Знову фавбет, хоча по логіці речей доступ мав бути заборонений
Знову список «ім’я скільки треба віддати»

Смішно було чути «ну не кредити ж, я так .. чисто один раз зірвався, зрозумів що це дно»

Просто треш якийсь

Тепер точно розумію, що будь-які залежності за допомогою близьких людей не вирішаться
Не вважаю себе тупою, я спробувала допомогти, але не вийшло

Всім сил та терпіння..
Ви молодець, це правильне рішення ????

Назад
Угорі