Чем аргументировали?Мені відмовили знімати арешт в банку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чем аргументировали?Мені відмовили знімати арешт в банку.
Сказали, що вони не можуть зняти,так як цей арешт наклав приватний виконавець . Треба до нього звертатися особисто.Чем аргументировали?
Пишите в нбу))Сказали, що вони не можуть зняти,так як цей арешт наклав приватний виконавець . Треба до нього звертатися особисто.
Недавно как раз создавал тему по подобной проблеме. Возможно, просто некомпетентность сотрудника службы поддержки. Сошлитесь на конкретный закон, попросите передать обращение тому, кто компетентен в этом вопросе. Я в обращении писал следующее:Мені відмовили знімати арешт в банку.
Дякую)СпробуюНедавно как раз создавал тему по подобной проблеме. Возможно, просто некомпетентность сотрудника службы поддержки. Сошлитесь на конкретный закон, попросите передать обращение тому, кто компетентен в этом вопросе. Я в обращении писал следующее:
Здравствуйте. По запросу частного исполнителя был заблокирован мой счёт в рамках постановления об аресте средств должника, в пределах суммы взыскания 39200 гривен. Блокировка счёта противоречит принятому 15 марта и вступившему в силу 26 марта закону: Про внесення зміни до розділу XIII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про виконавче провадження", конкретнее - в этой части:
"Тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України:
фізичні особи можуть здійснювати видаткові операції з рахунків, на кошти яких накладено арешт органами державної виконавчої служби, приватними виконавцями, без урахування такого арешту за умови, якщо сума стягнення за виконавчим документом не перевищує 100 тисяч гривень"
Я прошу вернуть мне гарантированную данным законом возможность осуществлять расходные операции, поскольку сумма взыскания составляет менее 100 тысяч гривен.
Звонила туди,сказали звернутися в міністерство юстиції України.Туди також телефонувала,направили знову ж до приватного виконавця.Пишите в нбу))
Вот что я написал в поддержку моно банкаМені відмовили знімати арешт в банку.
Сносите ИНН и спите спокойноДоброго дня,домовилась з виконавцем про зняття арешту по довідці з банку.Виконавець виконав обіцянку.Скажіть будь ласка чм може він знову накласти арешт на рахунки без попередження????
Що для цього потрібно?Сносите ИНН и спите спокойно
Подать иск о признании инн неподлежащей исполнениюЩо для цього потрібно?
Скільки коштує ця процедура і до кого звертатися??Подать иск о признании инн неподлежащей исполнению
Можно ко мне)))Скільки коштує ця процедура і до кого звертатися??
Скільки коштує ця процедура і до кого звертатися??