Блокировка счетов (банковских карт) после исполнительной надписи

для витребування документів виконавчого провадження направте заяву виконавцю. Як тільки на руках будуть документи (напис нотаріуса, кредитний договір, постанова виконавця тощо), тоді можете подавати позовну заяву.
Письмово чи на електронну адресу? Я зараз хочу також писати, є одна внн.

Письмово чи на електронну адресу? Я зараз хочу також писати, є одна внн.

деякі виконавці направляють електронні копії документів у відповідь на електронну заяву на ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження. А є ті виконавці, які матеріали виконавчого провадження направляють лише після направлення до них письмової заяви з долученою копією паспорту.

деякі виконавці направляють електронні копії документів у відповідь на електронну заяву на ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження. А є ті виконавці, які матеріали виконавчого провадження направляють лише після направлення до них письмової заяви з долученою копією паспорту.
Я так розумію, що краще письмово. Бо електронні треба розпечатати. Їх потім треба ще в суд подавати. Чи я помиляюсь? Підкажіть, бо треба щось робити.

Я так розумію, що краще письмово. Бо електронні треба розпечатати. Їх потім треба ще в суд подавати. Чи я помиляюсь? Підкажіть, бо треба щось робити.

можна направити виконавцю заяву на ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження рекомендованим листом з описом. Впродовж 2 тижнів виконавець повинний надіслати затребувані Вами матеріали. Можна телефонувати виконавцю і нагадувати, що Ви чекаєте надання матеріалів Вам.

можна направити виконавцю заяву на ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження рекомендованим листом з описом. Впродовж 2 тижнів виконавець повинний надіслати затребувані Вами матеріали. Можна телефонувати виконавцю і нагадувати, що Ви чекаєте надання матеріалів Вам.
Дякую! Іще одне питання. Поки йтиме ця тягомотина запрос- ответ, можуть перейти до активних дій і подати на зп. Через який час вони діють? В мене є ще час оскаржити в суді?

Дякую! Іще одне питання. Поки йтиме ця тягомотина запрос- ответ, можуть перейти до активних дій і подати на зп. Через який час вони діють? В мене є ще час оскаржити в суді?

Сам виконавчий напис нотаріуса можна оскаржити одразу як будуть на руках витребувані від виконавця документи (напис нотаріуса, кредитний договір тощо). Разом з позовною заявою можна подати заяву про забезпечення позову, щоб на період розгляду справи виконавцем не стягувалися 20% з зарплати.

Сам виконавчий напис нотаріуса можна оскаржити одразу як будуть на руках витребувані від виконавця документи (напис нотаріуса, кредитний договір тощо). Разом з позовною заявою можна подати заяву про забезпечення позову, щоб на період розгляду справи виконавцем не стягувалися 20% з зарплати.
Дякую. Провадження було 19.08. може ще не подали в бухгалтерію. А я тим часом збираю документи

а кто подскажет если через почту получать,то заморочки тоже для бухгалтерии?

для витребування документів виконавчого провадження направте заяву виконавцю. Як тільки на руках будуть документи (напис нотаріуса, кредитний договір, постанова виконавця тощо), тоді можете подавати позовну заяву.
Вот и у меня похожая ситуация,но не шлют документы! Морозятся! Второй месяц прошу

Нет,веду с ним переписку по электронной почте.Заявление написала на электронную почту
я направляв Клименку заяву з копією паспорта в паперовій формі Укрпоштою. Паперові документи направив мені впродовж двох тижнів.

Александр25, мне не блокировали по ИП от Пумб, прислали только бумагуна работу об отчислении 20% из зп. А по ИП от Фораард банка первым делом заблокировали счета - так и узнала об ИП

По решению суда, гос.исполнитель обещал заблокировать счета и арестовать имущество. Карты моно и укргазбанк доступны до сих пор. Решение было в апреле

Доброго дня,підскажіть будь ласка ,що мені робити ,мені наклали арешт на картки і на соціальну картку також де я отримую дитячі кошти 860 грн в приват банку,хоча кредит в альфа банку прострочений і в червні приходив лист від приватного виконавця ?Чи мають право арештовувати соціальну картку?
Мне заблокировали кредитную в Приват банке боюсь за социальную где детские получаю

Назад
Угорі