Блокировка карты Ощадбанка и овердрафт на заблокированный счет

• Автор теми Автор теми Егор Егор
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Дякую, зрозумів Вас. В Ощада додатку нажаль так не вказується, що можна знімати, я думав лише у банку можна дізнатись про розблокування на 14200)
Будь ласка.Я знайду скрін,як це виглядає в приват. Скину Вам.
Егор Егор, це повідомлення
1000001358.webp

Прийде Вам коли банк розблокує.
Я ще уточнювала у оператора

Останнє редагування:
Будь ласка.Я знайду скрін,як це виглядає в приват. Скину Вам.
Егор Егор, це повідомлення Переглянути вкладення 166067
Прийде Вам коли банк розблокує.
Я ще уточнювала у оператора
Доброго дня. Виконавець сказав, що така процедура не передбачена законом, він може лише спробувати, але система може його не пропустити

Доброго дня. Виконавець сказав, що така процедура не передбачена законом, він може лише спробувати, але система може його не пропустити
Добрий день. Яка процедура? Заміна видаткового рахунку?

Добрий день. Яка процедура? Заміна видаткового рахунку?
Так, тільки що дзвонили. Його відповідь була "я з таким не стикався, це не передбачено законодавством, я можу спробувати, але система заяву може не пропустити"

Так, тільки що дзвонили. Його відповідь була "я з таким не стикався, це не передбачено законодавством, я можу спробувати, але система заяву може не пропустити"
Відправте йому заяву про зміну видаткового рахунку і копію скарги на його невірні дії в Мін юст і раду приватних виконавців.
Яка там система? Виносить постанову про те,щоб заблокували рахунок,той що був видатковим і в інший банк ще одну постанову. Якщо навіть Укрпоштою відправляти,то ніякі програми не потрібні. Це звичайні листи
Егор Егор, виконавець зобов'язаний винести постанову про визначення видаткового рахунку на протязі двох днів з дня отримання Вашої заяви і на наступний день відправити в банк. Так що краще відправити не фото на вайбер,а рекомендованим листом Укрпоштою з повідомленням,щоб Ви знал,коли виконавець отримав лист.
А на вайбер можете йому скаргу скинуть,яку теж відправите Укрпоштою

Останнє редагування:
Відправте йому заяву про зміну видаткового рахунку і копію скарги на його невірні дії в Мін юст і раду приватних виконавців.
Яка там система? Виносить постанову про те,щоб заблокували рахунок,той що був видатковим і в інший банк ще одну постанову. Якщо навіть Укрпоштою відправляти,то ніякі програми не потрібні. Це звичайні листи
Егор Егор, виконавець зобов'язаний винести постанову про визначення видаткового рахунку на протязі двох днів з дня отримання Вашої заяви і на наступний день відправити в банк. Так що краще відправити не фото на вайбер,а рекомендованим листом Укрпоштою з повідомленням,щоб Ви знал,коли виконавець отримав лист.
А на вайбер можете йому скаргу скинуть,яку теж відправите Укрпоштою
Вона до нього тиждень тою поштою буде йти

Вона до нього тиждень тою поштою буде йти
У мене виконавець розблокував рахунок після електронного листа, але все рівно попросив укрпоштою прислати "живу" заяву. Лист йшов до нього тиждень і це в інше місто до якого півтора години їзди.

У мене виконавець розблокував рахунок після електронного листа, але все рівно попросив укрпоштою прислати "живу" заяву. Лист йшов до нього тиждень і це в інше місто до якого півтора години їзди.
Бачиш які різні виконавці. Мій виконавець на розблокування рахунку прийняв заяву підписану ецп,а на повернення енної суми (після реалізації )на мій рахунок достатньо було на вайбер скинуть від руки написану. Він її роздрукував і прикріпив до справи

Може хтось підказати, будь ласка. Було 1 вп на 4400 в ощаді, списало автоматично як зайшли соцвиплати більше цієї суми, через кілька місяців повертаються ці 4400, ми їх зняли, а проважження в дії зникає. Потім банк почав списувати на "урегулювання арешту" деякі суми, згодом нове вп, виконавцю дали заяву на 14200. Зняли по заяві кошти, все ок. Пишемо заяву, кошти на суму вп ніби з мінус стають нулем, а плюсом наші кошти, знімаємо. Потім приходить -3660 (наче як різниця між 4400 та тими урегулюваннями арешту від ощаду). Пишиме знову у банку заяву зняти 14200, вони блокують. Кажуть спаліть цей овердрафт і знімайте. Навіть не знают звідки він з'явився. Сплатили 3600, сьогодні ж написали заяву, сняли свої 12300. Пройшло годин 5 і воно пише, що теперь у нас заборгованість на 12300. Тобто я що маю кожен раз *ляха щоб зняти свої кошти якийсь овердрафт платити, це ж мутка якась. Окей на рахунок цих 3600, можливо був глюк. Вони так типу збили свої кошти. А тепер чого так? У банку сам працівник сказала все ок, пишіть заяву, знімайте. А теперь така фігня

я ничерта не понял
Вы снимаете 14200 и не даёт снять? Комиссия не считается?
Я думаю, что правильнее всего уточнить вопрос у сотрудников ощада будет. Тут наверняка никто не скажет

я ничерта не понял
Вы снимаете 14200 и не даёт снять? Комиссия не считается?
Я думаю, что правильнее всего уточнить вопрос у сотрудников ощада будет. Тут наверняка никто не скажет
Есть ВП. Минус на карте ощада.
Чтобы снять деньги ло 14200 пишим каждый раз заяву в банке, в этот же день розблокировка, снимаем деньги, опять счёт блокируется.
Только когда мы снимаем свои деньги в лимите до 14200 банк начал валить на эту сумму овердрафт. У банка деньги не брали, а он в системе это указывает как брали и требует вернуть. В отделении ничерта сделать не могут

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Наш исполнитель сказал, что никогда такого не делал и ничего об этом не слышал, но может попробовать (естественно когда заработают реестры).

Добрый день. Может кто-то может помочь разобраться. Есть арестованный счёт, есть заява к исполнителю на 14200. Идем, пишим заяву в банке, приходит смс, минус по провадженню убирается и показывается доступный баланс. Мы снимаем, карта через 4 часа блокируется и начинается самое интересное.
Банк на сумму, что мы сняли, ставит овердрафт. То есть будто мы у них их взяли долг (в выписке по карте пишит, что деньги мы сняли 27.12 в 15.30, а счёт разблокирован и заблокирован назад 27.12 в 00.00). При этом когда есть этот овердрафт банк не даёт по заяве снимать эти 14200 пока не оплатим овердрафт (на секундочку это 12360грн). Итого выглядеть как мутка, так как мы у них ничего не брали, вп по другому кредиту, а в банке говорят, что это "системная операция" и они не знают как это решить.
Похоже очень на сознательный кидок.

Егор Егор, с исполнительными производствами сложновато. Система ещё не идеальна.
У меня в одном бане, или во всех, не помню сейчас, было -16000, когда открыли исполнительное производство. Я подумал, что загнали в овердрафт. Оказалось, нет. Отображается заблокированная сумма до закрытия производства.

Думаю, у вас то же самое, но с поправкой на 14200

Егор Егор, с исполнительными производствами сложновато. Система ещё не идеальна.
У меня в одном бане, или во всех, не помню сейчас, было -16000, когда открыли исполнительное производство. Я подумал, что загнали в овердрафт. Оказалось, нет. Отображается заблокированная сумма до закрытия производства.

Думаю, у вас то же самое, но с поправкой на 14200
Дело в том, что до производства там было все ок, потом ощад загнал в -89к пр сумме решения суда. Пишим заяву, 89к на пол дня возвращаются, а личные средства остаются для снятия, но на них почему-то накладывается овердрафт, так как мы производим операцию снятия в 15.30, а банк блокировку указывает как 00.00 того же дня

Назад
Угорі