Блокування рахунку з постановою про зняття арешту

• Автор теми Автор теми Marusya0607
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
А як зрозуміти,який виконавець наклав арешт ?
Інтернет банкінг. Буде в повдомленні хто саме.
Або телефонувати в банк і безпосередньо в них дізнаватись.
Чи можно просто в банку розблокувати,якщо карта зарплатна?
Ні.

Інтернет банкінг. Буде в повдомленні хто саме.
Або телефонувати в банк і безпосередньо в них дізнаватись.

Ні.
А наскільки висока вірогідність блокування зараз? У мене в манівео 12к,аванс8к,кредиткаса 4к,прострочки 14-20 днів.

А наскільки висока вірогідність блокування зараз? У мене в манівео 12к,аванс8к,кредиткаса 4к,прострочки 14-20 днів.
Нульова.
Блокують рахунки виконавці а не мфо/колектори/фактори.
Вам взагалі про блокування зараз думати немає чого з вашими термінами прострочек.

по закону, достатньо однієї.
а далі виконавець повинен сповістити інших...але знаючи наших виконавців, радив би написати кожному
Потрібно заяву робити з електронним підписом та ще в електронний лист прикладати фото паспорту та ІНН?

Нульова.
Блокують рахунки виконавці а не мфо/колектори/фактори.
Вам взагалі про блокування зараз думати немає чого з вашими термінами прострочек.
Дякую,а через який час можуть заблокувати? Намагалися списати з картки,але я заблокував сам,завтра йду до банку,щоб перевипустити.

Дякую,а через який час можуть заблокувати?
Точно вам ніхто не скаже. Мінімум не раніше декілька місяців. І то це якщо наважаться піти в суд та ще й виграти там.
Особисто в мене п"ятий рік протермінувань по купі шараг і жодна не пішла в суд.

Точно вам ніхто не скаже. Мінімум не раніше декілька місяців. І то це якщо наважаться піти в суд та ще й виграти там.
Особисто в мене п"ятий рік протермінувань по купі шараг і жодна не пішла в суд.
Так кажуть,можуть і через нотаріуса,чи виконавця заблокувати рахунки?

Так кажуть,можуть і через нотаріуса,
Хто каже?)
чи виконавця заблокувати рахунки?
Виконавець на те й виконавець, аби виконувати.
Тобто він має отримати відповідний документ мін юста.
На даний момент це лиш документи з суду.
У мене Райф,зарплатна.Тобто,просто перевипускаю ії і все?
Так. З новим номером і iban відповідно

а взагалі можливо через суд скасувати всі ці виконавчі провадження щоб вони ніколи вже не блокували? Наприклад в суд подав тільки приват, ще в 2016 році рішення

а взагалі можливо через суд скасувати всі ці виконавчі провадження щоб вони ніколи вже не блокували?
звичайно.
якщо треба юридична допомога, телефонуйте або пишіть у вайбер/тг за номером 0970448903

Розблокували на наступний день
Дякую,бо в мене відразу паніка і ніби готова нічого не повинно вже дивувати але ж знов те саме але як зайшла в дію і там нових постанов не було ,а постанова на розблокування є то я так поняла що це банк чудить

а мають право взагалі блокувати рахунки без рішення суду?
виконавчий напис, до війни, був таким же виконавчим документом як і виданий судом.
відповідно вживались ті ж самі заходи, по його виконанню

Хто каже?)

Виконавець на те й виконавець, аби виконувати.
Тобто він має отримати відповідний документ мін юста.
На даний момент це лиш документи з суду.

Так. З новим номером і iban відповідно
Дякую,дуже допомогли Ваші відповіді.Тобто зараз за блокування хвилюватись не варто.Виходити на кілька місяців прострочки та чекати від них нормальні умови? Така стратегія?)

Назад
Угорі