Блокування рахунку з постановою про зняття арешту

• Автор теми Автор теми Marusya0607
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K

Marusya0607

Форумчанин
Дописи
549
Реакції
441
Бали
5225
Marusya0607 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація наступна:заходжу сьогодні і вуаля заблокована карта приват, на яку надходять цільові кошти, виконавець зняв на основі цього в 2021 році, і нових постанов на арешт нема, подали заяку в тех.службу, виходить помилка самого Привату, цікава думка фахівців.Зла капець на приват, саме цікава здивувалась бо є відкрита ще одна карта, і вона не заблокована, перевірила всі реєєстри, постанови-нема нового, і давай їх напрягати...

Marusya0607, з того що я нагуглив, то асвп працює автоматом. Умовний бот моніторить реєстр раз на годину і при появі постанови автоматично блочить рахунок.
Постанови про зняття арешту ця хня не шукає...

Marusya0607, з того що я нагуглив, то асвп працює автоматом. Умовний бот моніторить реєстр раз на годину і при появі постанови автоматично блочить рахунок.
Постанови про зняття арешту ця хня не шукає...
Отож то а мала б, гімнюки

з того що я нагуглив, то асвп працює автоматом. Умовний бот моніторить реєстр раз на годину і при появі постанови автоматично блочить рахунок.
трошки не так... ще рік тому намагався розібратися в даному питанні, важливе [на мою суб'єктивну думку] - підкреслено червоним
Терентій Нікіфорович, але врахуйте, що інструкція тепер інша - ось ця. Про затвердження Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг

Всеодно, виходить на постанови на арешт дивляться а те що є на зняття не моніторять, бо має бути нова постанова якщо так

Всеодно, виходить на постанови на арешт дивляться а те що є на зняття не моніторять, бо має бути нова постанова якщо так
Так у вас ситуація вирішилась,розблокували картку?
Бо та сама ситуація

Останнє редагування:
У мене така сама ситуація, і я не зрозуміла куди подавати заявку?
Я зв'язалась з самим банком, запитала на основі якої постанови, сказала що є на зняття арешту, вони перевірили і оформили заявку, чекала правда годин 12, але ще паралельно пару раз дзвонила, щоб шевелились

Ситуація наступна:заходжу сьогодні і вуаля заблокована карта приват, на яку надходять цільові кошти, виконавець зняв на основі цього в 2021 році, і нових постанов на арешт нема, подали заяку в тех.службу, виходить помилка самого Привату, цікава думка фахівців.Зла капець на приват, саме цікава здивувалась бо є відкрита ще одна карта, і вона не заблокована, перевірила всі реєєстри, постанови-нема нового, і давай їх напрягати...
В мене такая само ситуація. Один в один. Чекаю ось понеділка, подивимось, думаю якщо і знімут арешт з цільової карти (Приват обіцяв це зробити, бо то їх помилка), то не раніше початку рабочого тижня

В мене такая само ситуація. Один в один. Чекаю ось понеділка, подивимось, думаю якщо і знімут арешт з цільової карти (Приват обіцяв це зробити, бо то їх помилка), то не раніше початку рабочого тижня
Взагалі на розгляд вони самі дають 24год., але що вихідні то хз

Я зв'язалась з самим банком, запитала на основі якої постанови, сказала що є на зняття арешту, вони перевірили і оформили заявку, чекала правда годин 12, але ще паралельно пару раз дзвонила, щоб шевелились
Дякую

Вітаю. Як у вас справа з заблокованим рахунком?,бо мені сьогодні вранці приват теж "потішив" ,саме головне що нових постанов не було і постанова на зняття арешту є ,але вони мабуть точно як моно банк просто наугад,і саме головне що в 21 році вона ж була розблокована і гроші з зарплати перераховувались виконавцеві,тепер питання якого милого((?

А який банк?
А який банк?
Тобто,якщо картка зарплатна,банк сам мусить розблокувати?

А який банк?

А який банк?

Тобто,якщо картка зарплатна,банк сам мусить розблокувати?
Приват, в мене для соц.виплат, і була постанова на зняття арешту, за зп карту не щнаю, швидше там лиш 13400 в місяць, якщо відправити заяву виконавцю

Вітаю. Як у вас справа з заблокованим рахунком?,бо мені сьогодні вранці приват теж "потішив" ,саме головне що нових постанов не було і постанова на зняття арешту є ,але вони мабуть точно як моно банк просто наугад,і саме головне що в 21 році вона ж була розблокована і гроші з зарплати перераховувались виконавцеві,тепер питання якого милого((?
Розблокували на наступний день

Назад
Угорі