Блокування рахунків Приват після напису нотаріуса

• Автор теми Автор теми flammable
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 5K

flammable

Форумчанин
Дописи
198
Реакції
85
Бали
3625
flammable не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня . Ситуація така . Зранку прийшло повідомлення від приват , що два мої рахунки у них заблоковані виконавчою службою. Суду ніякого не було і на скільки я розумію це нотаріальний напис , а виконавець приватний, імя його Кондратюк Р.В.Юридична особо ТзОВ фінансова компанія «Онлайн Фінанс».
При цьому документів ніяких чи про відкриття виконавчого провадження , чи про нотаріальний напис я не отримував. Кого представляє цей виконавець?Наголошу заборгованість в мене лише у ПУМБ і у МаніВео. Що порадите зробити , хто з цим стикався? Так як один з рахунків зарплатний.
Р.S. На ОщадБанк арешт не розповсюдився. Поки що.

Доброго дня . Ситуація така . Зранку прийшло повідомлення від приват , що два мої рахунки у них заблоковані виконавчою службою. Суду ніякого не було і на скільки я розумію це нотаріальний напис , а виконавець приватний, імя його Кондратюк Р.В.Юридична особо ТзОВ фінансова компанія «Онлайн Фінанс».
При цьому документів ніяких чи про відкриття виконавчого провадження , чи про нотаріальний напис я не отримував. Кого представляє цей виконавець?Наголошу заборгованість в мене лише у ПУМБ і у МаніВео. Що порадите зробити , хто з цим стикався? Так як один з рахунків зарплатний.
посоветую почитать форум)) куча тем про ИП от Онлайн ФИнанс))
они калы манивео, так, что от них вам прилетело))

Это от Манивео вам прилетело. Советую сносить)

Это от Манивео вам прилетело. Советую сносить
К
Это от Манивео вам прилетело. Советую сносить)
Ак именно? Пошагово можете написать , благодарен )
Спасибо)

К

Ак именно? Пошагово можете написать , благодарен )
Находите юриста на форуме или в своём городе, а там уже решаете вопрос. Сами не пытайтесь, так как только усугубите ситуацию

А мені повідомлення від Привату не приходило. Дізналася, коли зайшла в Приват 24, там було написано, що накладено арешт на рахунки. Тепер не плачу ні Привату, ні Пумбу. Звертайтеся до юристів чи адвоката на форумі. Потрібно зносити надпис через суд. Поки будете жити без зарплати.

А мені повідомлення від Привату не приходило. Дізналася, коли зайшла в Приват 24, там було написано, що накладено арешт на рахунки. Тепер не плачу ні Привату, ні Пумбу. Звертайтеся до юристів чи адвоката на форумі. Потрібно зносити надпис через суд. Поки будете жити без зарплати.
Ахах. Буду жити із зп. Мені нараховують півставки на карту. І зараз беру взагалі всю зп на руки. Без перерахунків на карту. Просто піду в понеділок закрию в приват обидва рахунки. Звернуся до юриста і на тому кінець.

Вже не закриєте, тільки після зняття арешту. Треба було раніше)) на жаль))
А кошти туди можуть зараховуватися?
Ок. А якщо я нічого зносити не буду? Просто забю.
Хоча я написав , щоб виконавець відправив копію постанови і до юриста звернуся, можливо. Я хочу бачити спочатку , що вони хочуть.
І чи є гарантія коли я знесу цей нотаріальний напис , що вони не зроблять новий?

Останнє редагування:
Лякають?Кому ще таке приходило?

Вкладення

• Screenshot_2021-03-13-16-02-15-723_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2021-03-13-16-02-15-723_com.viber.voip.webp
    85 Кб · Перегляди: 144
Не по теме, но все смс мы знаем уже на память
Та ви знаєте,я просто на роботі була,не подивилася де написала,вибачте,мій косяк....просто звонить родичі з України в паніці,а я їх ніяк не можу заспокоїти

Та ви знаєте,я просто на роботі була,не подивилася де написала,вибачте,мій косяк....просто звонить родичі з України в паніці,а я їх ніяк не можу заспокоїти
Понятненько, самые тупые смс на самом деле про выезд, больше всех стыдно за них, обычная пугалка не берите во внимание таких еще много будет

Ахах. Буду жити із зп. Мені нараховують півставки на карту. І зараз беру взагалі всю зп на руки. Без перерахунків на карту. Просто піду в понеділок закрию в приват обидва рахунки. Звернуся до юриста і на тому кінець.
Вам пощастило, я рада за Вас. У мене все по- іншому. Працюю в державній установі, тому так не вийде. Але не сиджу, склавши руки, скоро суд.

а у меня долг по манивео передали довира и гарантия и я с ними уже полтора года как рассчиталась, может финфорс им передали?

а у меня долг по манивео передали довира и гарантия и я с ними уже полтора года как рассчиталась, может финфорс им передали?
хз)) может и передали)))
конечный бенифициар онлайнов, такой себе ТАРАНЕНКО АРТЕМ ІГОРОВИЧ )))
он же один из основателей Сайт частных судебных исполнителей в Украине - исполнение приказа суда
а там у нас работают такие "полезные" для общества люди, как госпожа ПАвелкив, Юхименко и тд)))

хз)) может и передали)))
конечный бенифициар онлайнов, такой себе ТАРАНЕНКО АРТЕМ ІГОРОВИЧ )))
он же один из основателей Сайт частных судебных исполнителей в Украине - исполнение приказа суда
а там у нас работают такие "полезные" для общества люди, как госпожа ПАвелкив, Юхименко и тд)))
странно, что никаких контактов в нете не нашла

Назад
Угорі