Блокування карт

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 713

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Заблокувати карту зп, спочатку була в мінус потім подзвонила в банк що зробили не знаю, але мобільний поповнила. В банку сказали що грошима можу користуватись. Скоро зп, чого чекати?

вероятность списания с карты в течении пары суток (а то и раньше)
Сказали в банку, що користуватися можна бо війський час. Зараз вони не списують, а по закінченню спишуть.Не знаю чи вірити цим банкам. Написала нотаріусу і виписку надала, хоче оригінал. Але це ж час.....

Сказали в банку, що користуватися можна бо війський час. Зараз вони не списують, а по закінченню спишуть.Не знаю чи вірити цим банкам. Написала нотаріусу і виписку надала, хоче оригінал. Але це ж час.....
Вірити не варто.Тільки прийдуть кошти,або переводьте на іншу картку,когось з рідних,або чатуйте біля терміналу)

Сказали в банку, що користуватися можна бо війський час. Зараз вони не списують, а по закінченню спишуть.
после псевдопринятия закона о платёжных услугах начали пропадать у людей деньги с карт массово по платёжным поручениям исполнителя, чаще, чем до принятия. так что...

Доброго вечора. Заблокувати карту зп, спочатку була в мінус потім подзвонила в банк що зробили не знаю, але мобільний поповнила. В банку сказали що грошима можу користуватись. Скоро зп, чого чекати?
А хіба у військовий час блокують карти, списують з зп, розпорядження ж Кабміна від , здається, 2 березня, діє?

Назад
Угорі