Блокування карт після суду з ПриватБанк. Подати апеляцію?

• Автор теми Автор теми maksymyangol
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 521

maksymyangol

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
1
Бали
278
maksymyangol не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, Усім,

В мене був суд з ПриватБанком, позов був на 100тис, але під час суду сплатив 50тис, то суд виніс рішення на користь банку на 50тис.
Скоро пройде 30 днів, як суд виніс рішення і я так розумію, що після цього воно набуде законної чинності і можливо одразу ж в цей день буде виконавче провадження?
Діло в тому, що трішки часу був без роботи через скорочення, а зараз влаштувався і за 2 місяці зміг би сам сплатити залишок боргу. Чи можливо якось домовитись з банком, щоб уникнути блокування рахунків і сплачувати самому? І взагалі як швидко на практиці зазвичай блокуються рахунки після набуття законності рішення?
Можливо варто подати апеляцію на рішення, щоб трішки виграти часу для самостійної сплати без блокування?

І чи повідомляють роботодавця, якщо я працюю не в штаті, а за гіг-контрактом?

Дякую,
З повагою

, позов був на 100тис, але під час суду сплатив 50тис, то суд виніс рішення на користь банку на 50тис.
Дуже цікава позиція. Хто таке порекомендував? Ви фактично самі визнали вимоги кредитора законними.
Якщо хочете уникнути блокувань, зв’яжіться банком та домовтеся про пряму сплату без участі виконавця, але майте на увазі: вони, скоріш за все, захочуть отримати всю суму одним платежем.
Апеляція буде коштувати приблизно тисяч 10, та чи візьмуться за неї адвокати

Дуже цікава позиція. Хто таке порекомендував? Ви фактично самі визнали вимоги кредитора законними.
Якщо хочете уникнути блокувань, зв’яжіться банком та домовтеся про пряму сплату без участі виконавця, але майте на увазі: вони, скоріш за все, захочуть отримати всю суму одним платежем.
Спілкувався з одним адвокатом із форума раніше, сказав, що варіантів немає якихось, та і сильно великих відсотків мені не нараховували. А з приводу блокував не знаєте, як швидко можуть заблокувати, чи завждм принаймі місяць хоча б є?

Спілкувався з одним адвокатом із форума раніше, сказав, що варіантів немає якихось, та і сильно великих відсотків мені не нараховували. А з приводу блокував не знаєте, як швидко можуть заблокувати, чи завждм принаймі місяць хоча б є?
Після вступу рішення суду в силу, приблизно через місяць-два можуть одним днем відкрити ВП та заблокувати рахунки

Після вступу рішення суду в силу, приблизно через місяць-два можуть одним днем відкрити ВП та заблокувати рахунки
Телефонував до людини, яка закріплена з сторони Привату за мною і цією справою. Досить таки адекватний і добрий чоловік, говорили з ним про те, що можу вносити перший місяць тут якусь частинку і далі може вийде саме так як планував, щоб без ВП, варто довіряти?

сейчас с электронными исполнительными листми это может быть сделано за пару дней... получение исполнительного - открытие вп и аресты

если подать апелляцию лишь бы время потянуть т.е. без цели выиграть, то это гораздо дешевле.... 2-3 плюс судебный сбор
и адвокат возьмется ее написать любой незагруженный сильно....

Телефонував до людини, яка закріплена з сторони Привату за мною і цією справою. Досить таки адекватний і добрий чоловік, говорили з ним про те, що можу вносити перший місяць тут якусь частинку і далі може вийде саме так як планував, щоб без ВП, варто довіряти?
вы с менеджером говорили или с юристами? т.к. один может вам пообещать, а другой - сделать свою работу.... бывали уже такие случаи....

Скоріш за все добрим він став, коли примирився напередодні з власним чоловіком. Звісно примату та його співробітникам можна довіряти, недарма по всій країні персональні дані усіх гуляють. З іншого боку, якщо рішення є та без ВП, може й варіант. Якесь підтвердження з їх сторони непогано було б.

сейчас с электронными исполнительными листми это может быть сделано за пару дней... получение исполнительного - открытие вп и аресты

если подать апелляцию лишь бы время потянуть т.е. без цели выиграть, то это гораздо дешевле.... 2-3 плюс судебный сбор
и адвокат возьмется ее написать любой незагруженный сильно....

вы с менеджером говорили или с юристами? т.к. один может вам пообещать, а другой - сделать свою работу.... бывали уже такие случаи....
Наскільки я розумію, то це юрист з сторони привату

Наскільки я розумію, то це юрист з сторони привату
мое мнение исходя из опыта, то им доверять можно 50/50. а дальше все зависит от вашей конкретной ситуации.
как юрист, я люблю поступать максимум наверняка и с доказательствами, т.е. я б подал апелляцию. но это для вас расходы, поэтому вам и решать

мое мнение исходя из опыта, то им доверять можно 50/50. а дальше все зависит от вашей конкретной ситуации.
как юрист, я люблю поступать максимум наверняка и с доказательствами, т.е. я б подал апелляцию. но это для вас расходы, поэтому вам и решать
Дякую Вам за відповідь, я і сам хочу сплатити, тому надіюсь, щоб без лишніх витрат на юриста і судовий збір, краще ту частину погасити заборгованість пошвидше

Усім доброго вечора, домовлявся з працівником привату що хоча б частинками поки йде процедура зможу закрити без блокування рахунків і виконавця. Сьогодні в електронному суді з‘явився Виконавчий лист. Підкажіть будь ласка, що це означає, чи є ще дійсно час на сплату, чи якщо такий лист з‘явився то скоро і буде блокування рахунків і лист на роботу?

maksymyangol, це означає, що є виконавчий лист і його приват забере скоріше за все. Потім віддадуть виконавцю, а він відкриє провадження. Домовленості із клєрками не приносять результати. Вони вас обдурять і ви будете платити в приват і виконавцю. В це вже більше, ніж сума, яку назначив суд.

maksymyangol, це означає, що є виконавчий лист і його приват забере скоріше за все. Потім віддадуть виконавцю, а він відкриє провадження. Домовленості із клєрками не приносять результати. Вони вас обдурять і ви будете платити в приват і виконавцю. В це вже більше, ніж сума, яку назначив суд.
Паскуднішої установи ніж Приват мабуть не має на теренах країни. Погоджуюся,Кинуть і до бабки не ходи.

А не підкажете будь ласка з приводу «заберуть», скільки ця процедуру займає часу до блокування

Паскуднішої установи ніж Приват мабуть не має на теренах країни. Погоджуюся,Кинуть і до бабки не ходи.
Тобто не варто якщо я найближчим часом знайду повну суму до погашення оплачувати на картку просто? Чи якщо так вийде то можу спокійно поповняти картку і просити якісь документи про закриття ?

А не підкажете будь ласка з приводу «заберуть», скільки ця процедуру займає часу до блокування
Заблокує виконавець майже одразу, як отримає лист. Ви зможете розблокувати на дві мінімальні зарплати. Коли вони його заберуть - не може сказати. Може через пару днів, може через півроку. Тут тільки вони знають.
Повністю згоден.

Тобто не варто якщо я найближчим часом знайду повну суму до погашення оплачувати на картку просто? Чи якщо так вийде то можу спокійно поповняти картку і просити якісь документи про закриття ?
Ви отримуєте зар. платню на приватівську картку?

Ні, але боюсь блокування усіх рахунків
Блоконе ПВ майже гарантовано і без Ваших страхів, але головний +,що кошти не отримуєте на картку привата. А так хоч визначите у виконавця 1 рахунок на 2 мін. З/П і будуть засоби для існування таутримання хоч якось родини.

Блоконе ПВ майже гарантовано і без Ваших страхів, але головний +,що кошти не отримуєте на картку привата. А так хоч визначите у виконавця 1 рахунок на 2 мін. З/П і будуть засоби для існування таутримання хоч якось родини.
А з Вашого, можливо досвіду, або ж думок. Коли зазвичай це роблять після того, як появився виконавчий лист? Місяць може бути в запасі?

А з Вашого, можливо досвіду, або ж думок. Коли зазвичай це роблять після того, як появився виконавчий лист? Місяць може бути в запасі?
Процедура ця проста і швидка як течія гірської річки. Але все залежить від того коли привати звернуться до ДВС чи ПВ (ви у них не один). Місяць? Вважаю,що буде.

Назад
Угорі