Блін щось трохи трусить з нєрвів...думала буду триматися...

• Автор теми Автор теми Анітсірк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K

Анітсірк

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
65
Бали
308
Анітсірк не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дзвонила ідіотка з сслоана....так вивела мене,особливо коли мова йде за дітей....назвала мене жебрачкою....і чоловіка....я думала що нєрвішки в мене трошки крєпчі....а тут щось здала,чоловік мені каже вони цього й добиваються щоб ти здалась....я й не здаюсь але щось хріново стало...на душі.....

слушайте мужа - он правильно говорит. перестаньте общаться с идиотками...

Дзвонила ідіотка з сслоана....так вивела мене,особливо коли мова йде за дітей....назвала мене жебрачкою....і чоловіка....я думала що нєрвішки в мене трошки крєпчі....а тут щось здала,чоловік мені каже вони цього й добиваються щоб ти здалась....я й не здаюсь але щось хріново стало...на душі.....
У мене вчора така ж ситуація .Теж неочікувано передзвонили ,і я якось розгубилась ,от вони мене так вивели ,що потім пів дня не могла оговтатись.І теж після запитання чи є у мене діти .Але я не здаюсь ,тепер готую хід у відповідь ,і Ви не сприймайте все так близько ,хоча знаю ,що важко .

У мене вчора така ж ситуація .Теж неочікувано передзвонили ,і я якось розгубилась ,от вони мене так вивели ,що потім пів дня не могла оговтатись.І теж після запитання чи є у мене діти .Але я не здаюсь ,тепер готую хід у відповідь ,і Ви не сприймайте все так близько ,хоча знаю ,що важко .
Дякую стараюсь,а який хід якщо не секрет,не можу ніяк зібратися,
)))

Дякую стараюсь,а який хід якщо не секрет,не можу ніяк зібратися,
)))
Я після таких дзвінків зразу скріншоти і листи на пошту їм зі скаргами і проханнями пояснити чому мені телефонують і погрожують ,а також урядова гаряча лінія .То на пару днів затихають ,а далі знову все по новій .От коли до чоловіка дзвонять то він зразу просто посилає ,і так що вони перші кидають трубку .От треба і собі так навчитись .

Я от взагалі не можу зрозуміти одну річ: навіщо займатись мазохізмом? Якщо ви не витримуєте їхнього тиску,то краще побережіть нерви...Ніхто нічого вам не зробить(окрім суду,і це один з найкращих випадків). Якщо немає чим платити,то смисл спілкуватися з цими виб...ками!

Це мабуть танька сісілонщиця.десь два годи назад я з неї так знущався вона дурка вірила..су...ка ще та ...не переймайтесь..їй явно чогось бракуе

Ой, я вас прошу ! Мне и про коробку под мостом рассказывали и про драные трусы ? и это при том что я с ними не общаюсь, они мне в вайбер уже голосовые сообщения кидают ? чем больше вы их игнорируете - тем безпомощнее они себя чувствуют и готовы рвать волосы себе на жoпe - потому как только безразличие понастоящему выводит человека из себя, а не агрессия - она только подзадоривает !

Та перестаньте, на мене ваше в соц службу подавали, щоб дитину забрати!!))
Бережіть нерви))

Не нужно с ними вообще говорить, нервы целее будут! Они фантазеры ещё те, поверьте многое нового можно о себе узнать.

А навіщо ви взагалі спілкуєтесь з цими неадекватами ? Який сенс вести діалог з хворими на голову ?

Я після таких дзвінків зразу скріншоти і листи на пошту їм зі скаргами і проханнями пояснити чому мені телефонують і погрожують ,а також урядова гаряча лінія .То на пару днів затихають ,а далі знову все по новій .От коли до чоловіка дзвонять то він зразу просто посилає ,і так що вони перші кидають трубку .От треба і собі так навчитись .
Треба подзвонити на гарячу лінію і собі....

Напевно всі хто має сслоан, мали досвід спілкування з даною особою))?Дорогенька, включіть логіку : грошей заплатити їм немає? Немає... То який смисл брати трубку і слухати той брєд сивої кобили??? Ніякого!!!
Будьте вище від неї!! Повний ігнор!! Ну, або переходити на її манеру спілкування))) якщо зможете)) я вибрала ❄ , і нехай навіть лусне від істерики???

Я от взагалі не можу зрозуміти одну річ: навіщо займатись мазохізмом? Якщо ви не витримуєте їхнього тиску,то краще побережіть нерви...Ніхто нічого вам не зробить(окрім суду,і це один з найкращих випадків). Якщо немає чим платити,то смисл спілкуватися з цими виб...ками!
Та думаю якщо не буду піднімати то будуть всім вже дзвонити підряд....

Напевно всі хто має сслоан, мали досвід спілкування з даною особою))?Дорогенька, включіть логіку : грошей заплатити їм немає? Немає... То який смисл брати трубку і слухати той брєд сивої кобили??? Ніякого!!!
Будьте вище від неї!! Повний ігнор!! Ну, або переходити на її манеру спілкування))) якщо зможете)) я вибрала ❄ , і нехай навіть лусне від істерики???
Та я й перейшла на її манеру,я не здалась....вона чоловіку набрала і сказала що зі мною немає про що говорити....

Назад
Угорі