Бізнес позика. Як з нею бути?

• Автор теми Автор теми maksik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

maksik

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
9
Бали
128
maksik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день "ПІБ"'

Моє ім'я ПІБ індекс №99. Відділ по роботі з простроченою заборгованістю Товариства з обмеженою відповідальністю "БІЗНЕС ПОЗИКА".

Звертаю Вашу увагу, що компанія має право надалі нараховувати відсотки за користування кредитом, тому Ваше ігнорування умов кредитного договору призведе до збільшення суми боргу. Сплатити прострочену заборгованість необхідно не пізніше сьогоднішнього дня 18.06.2025.

Повна сума до сплати по кредитному договору № 539371-КС-001 складає: 23223,40 грн, сума простроченої заборгованості складає 23223,40 грн. До 14:00 оплата надійде?
Всі пишуть, бігає по судам, і в неї нічого не виграти. Тіло кредиту 18000

І ще таке питання. Дуже велике бажання просто тихо і спокійно мобілізуватися до лав ЗСУ, щоб забути всі ці нерви, і все своє натхнення та бажання присвятити саме боротьбі з придуркуватими сусідами. Чи можна повідомити про це МФО? Бо в разі моєї смерті вона нічого не отримає.

На даний момент після отримання зп, якщо я заплачу його весь, то лише півсуми закрию. Жити, їсти, купляти цигарки до кінця місяця просто не буде за що. Та й з орендованої квартири випрють за неоплату

Останнє редагування:
Але в разі своєї смерті, нажаль, погасити обов'язковий платіж я фізично не буду в змозі.

Крик душі. Коли не можеш, і намагаєшся домовитись. Після моєї смерті ніхто взагалі нічого не отримає. На мені немає нічого. Купа старих рубашок в селі, і носків з дирочками. Хай продають по шагу за штучку.

В мене, наприклад, немає коштів, то я просто не плачу. Ну як немає, то немає, де їх узяти. Суд так суд. Від мене це, нажаль, не залежить. Також нервувала, але зараз спокійніше реагую. В якщо Ви ще й збираєтесь мобілізувати, то Вам взагалі повинно бути начхати на них, там набагато страшніше та гарячіше, аніж в боротьбі з цими попрошайками.

І ще таке питання. Дуже велике бажання просто тихо і спокійно мобілізуватися до лав ЗСУ, щоб забути всі ці нерви, і все своє натхнення та бажання присвятити саме боротьбі з придуркуватими сусідами. Чи можна повідомити про це МФО? Бо в разі моєї смерті вона нічого не отримає.

На даний момент після отримання зп, якщо я заплачу його весь, то лише півсуми закрию. Жити, їсти, купляти цигарки до кінця місяця просто не буде за що. Та й з орендованої квартири випрють за неоплату
Не псіхуйте) і не йдіть в ЗСУ через кредити.
Ну подасть в суд, ну виграє. У вас не дуже велике тіло як для БП. Розрулите.

Дійсно, не варто воно того. Мені здається, що зараз в половини населення така проблема з МФО, але це не кінець світу. Я також панікувала, нервувала, але завдяки форуму почала сприймати кредити, як тимчасові труднощі, в не проблему всесвітнього масштабу.

Дійсно, не варто воно того. Мені здається, що зараз в половини населення така проблема з МФО, але це не кінець світу. Я також панікувала, нервувала, але завдяки форуму почала сприймати кредити, як тимчасові труднощі, в не проблему всесвітнього масштабу.
Та воно то так. Тіло не дуже велике. Через півроку з їхніми відсотками сто тисяч буде. Подають навіть на військових...

Та воно то так. Тіло не дуже велике. Через півроку з їхніми відсотками сто тисяч буде. Подають навіть на військових...
Вони подадуть приблизно на 2,5 тіла. Тож все ок буде

Ок, не ок, я тупо хочу спокійно жити. Брав позику на лікування матері. Вчасно віддати не вийшло. Переплатив. Тому, коли лікування закінчиться, буду приймати рішення. І це рішення буде не на користь бізнес позики. Я намагався домовитись без відсотків. Але коли люди сидять в столиці під зонтиком, їм пофіг. Ну ок.

Всюди є люди. Але коли люди не чують тебе. Ти потім не чуєш людей........

Свій кредит у бізнес позиці я закрив. Суда не буде. Але вибачте мене. Ви не йшли назустріч

Останнє редагування:
Ви давно новини читали?) де б вони не сиділи, хоч у Львові, їм пофіг на ваші обставини
Та мені тепер теж пофіг на їхні обставини, де б вони не сиділи.

Хвора мама, просив, давайте закрию тіло кредиту без відсотків. Мороз. Ну ладно. В цю гру можна грати удвох.

То були мої останні гроші. Не варто доводити людину до відчаю.

Такими відсотками вони доводять людей до такого стану, що кримінальна хроніка потім не встигає публікувати всі новини. Особливо у воюючій країні, де зброю взяти, то просто смс написати, і принесуть. Всі хочуть жити мирно, всі хочуть домовлятися. Але якщо людина не йде на поступки.... Доречі, кацапія започаткувала цікавий тренд, мавіком по кредитору.

Останнє редагування:

Хвора мама, просив, давайте закрию тіло кредиту без відсотків. Мороз. Ну ладно. В цю гру можна грати удвох.

Такими відсотками вони доводять людей до такого стану, що кримінальна хроніка потім не встигає публікувати всі новини. Особливо у воюючій країні, де зброю взяти, то просто смс написати, і принесуть. Всі хочуть жити мирно, всі хочуть домовлятися. Але якщо людина не йде на поступки.... Доречі, кацапія започаткувала цікавий тренд, мавіком по кредитору.
Я Вас дуже розумію. Люди живуть у вічному стресі зараз і кредити додають свою лепту у цей стан. Нажаль, такий час, що зараз владарюють бізнесмени та можновладці, а ми як ті жебраки, на яких їм начхати та на їхні проблеми. Наше життя тільки наше, наші проблеми тільки наші. Але є люди заради яких ми живемо і заради них повинні триматися. Я була у такому ж стані, як і Ви, що не знала що робити. Паніка, жах, страх завтрашнього дня, страх того, що дізнаються, що робити далі, доходило до того, щоб щось собі зробити аби нікого не чіпали. Але я читала форум, поради тих, хто це пройшов або проходить і я стала потрохи брати себе у руки. Це все тимчасово. Зрозумійте, цей бізнес, нажаль є і буде... Як би це сумно не було. Але у Вас є рідні, яким Ви потрібні. Ваша мама, якій Ви необхідні. Заради себе та заради неї потрібно триматися. В війна ця, нажаль, існує для бідних, а не для такої падалі, як ці кредитори... Але є надія, що вони рано чи пізно отримають своє.

Але в разі своєї смерті, нажаль, погасити обов'язковий платіж я фізично не буду в змозі.

Крик душі. Коли не можеш, і намагаєшся домовитись. Після моєї смерті ніхто взагалі нічого не отримає. На мені немає нічого. Купа старих рубашок в селі, і носків з дирочками. Хай продають по шагу за штучку.
Не пишіть дурниці про смерть. Ваше право піти захищати Україну. А на рахунок боргів:якщо немає чим платити, значить не платіть. Ви не один такий. Неприємно це все переживати. Все буде ОК. Просто продовжуйте своє життя

2.5 тіла, плюс судовий збір, за надання правової допомоги.Накрутять нормально.

В такому стані більшість була. Просто не треба думати про відсотки. Хай нараховують. Від ваших нервів, вони не перестануть їх нараховувати. Не припинять терор. Подадуть в суд, звертайтеся до адвоката.

Останнє редагування:
тіло 10000 нарахували вже 22000, пропонують реструктуризувати на рік, і сума вже буде 34000)) це якесь знущання

тіло 10000 нарахували вже 22000, пропонують реструктуризувати на рік, і сума вже буде 34000)) це якесь знущання
В судах у бп выиграть нереально. Очень грамотный договор. Потом будет больше. Гораздо. Я бы согласилась на эту реструктуризацию. Сейчас при теле 33к мне надо выплатить 78к.. по этому, думайте

В судах у бп выиграть нереально. Очень грамотный договор. Потом будет больше. Гораздо. Я бы согласилась на эту реструктуризацию. Сейчас при теле 33к мне надо выплатить 78к.. по этому, думайте
Я так розумію,що "кредитувалися" саме в них ?

Назад
Угорі