Бізнес позика прислала позовну заяву

• Автор теми Автор теми Allan284
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 3K
Сьогодні БП надіслали ось таке повідомлення, але ніяких листів я не отримувала. Це лякалка просто чи ще прийде?
Может и придет. Но они действительно в суд подают.

Закрили з усіма їхніми хотілками і чи вони все таки зменшили суму?
У меня было тело 40 000, закрыла за 33 с разбивкой на 3 мес. Но предлагали единым платежом за 27 вроде, не помню. До этого подавали в суд, сносила судовой наказ. Больше того, что было написано в договоре, они не считали.

У меня было тело 40 000, закрыла за 33 с разбивкой на 3 мес. Но предлагали единым платежом за 27 вроде, не помню. До этого подавали в суд, сносила судовой наказ. Больше того, что было написано в договоре, они не считали.
А через який час подали до суду?

А как они сумели получить "судовий наказ" который Вы "снесли"?

Добрый день . у меня уже назначили суд ! в конце февраля, дали 5 дней на отзыв.
Тело 30 , предлагою закрыть за 60 одним платежом , позов на 130 .
пока не понимаю что есть ли смысл с ними бодатся, или приманить поражение и выплачивать потом с зарплаты . на тело они не идут , а 60 одним платежом у меня нет (

Ого які суми видають) мені, памятаю, без боргів і з хорошою зп більше 4к не погоджували))

Ого які суми видають) мені, памятаю, без боргів і з хорошою зп більше 4к не погоджували))
к сожалению они если видят что отдают и берут дают суммы заоблачные ! мне при наличии 17 открытых мфо давали и давали. слава Богу остановилась когда поняла что моя зарплата вся уходила только на проценты

не викидайте його)))
вже неодноразово писав, що якщо позов подається через електронний суд, позивач повинен направити екземпляри позову та додатків сторонам по справі, самостійно.

і так, БП подає до суду, в тому числі і через ел суд
А якщо не забирали позов надісланий коллекторами, то можно перенести суд з причини ознайомлення з доками?

А якщо не забирали позов надісланий коллекторами, то можно перенести суд з причини ознайомлення з доками?
все залежить від судді))
на мою думку, відсутність у сторони по справі документів, є достатньою підставою для перенесення

Назад
Угорі