біти , кріспі,лайт кредо

Marina_vyacheslavovna27

Форумчанин
Дописи
19
Реакції
4
Бали
5060
Marina_vyacheslavovna27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні спілкувалась з адвокатом, каже що закривати позику в кріпті не потрібно оскільки місяць ще може трішки більше та їх взагалі не буде. Каже гроші не потрібно віддавати туди.

З цим адвокатом давно працюю та все добре вона фахівець.

Хоча інші адвокати хотять по 5 тис за кожний та говорять що можно закрити шляхом реструктуризації.

Питання кому вірити
Бо скоро прострочення через 2 тижні

Сьогодні спілкувалась з адвокатом, каже що закривати позику в кріпті не потрібно оскільки місяць ще може трішки більше та їх взагалі не буде. Каже гроші не потрібно віддавати туди.

Хоча інші адвокати хотять по 5 тис за кожний та говорять що можно закрити шляхом реструктуризації.

Питання кому вірити
Ну нікому не можна вірити. Але в даному випадку краще першого адвоката:)

Питання кому вірити
Буда радий, якщо я виявлюсь неправий, але я не вірю, що в найближчі роки вони будуть закриті.

Ну нікому не можна вірити. Але в даному випадку краще першого адвоката:)
Каже адвокат що вони на контролі в НБУ та вона запевнила що їх не буде. Каже домовлятися ні з ким. Та навіть розбити блог на частини також ні з ким. Я це розумію але я більше переймаюсь за оточення бо люди різні і по різному реагують.

Буда радий, якщо я виявлюсь неправий, але я не вірю, що в найближчі роки вони будуть закриті.
Я теж не вірю. Але грошей не маю на закриття суми великі особливо в біт

Тоже был мысли о том, что закрывать не нужно, хотя то что взять - возвращать нужно (лично моя позиция)
Из-за угроз коллажей с некоторыми из друзей понял, что терять отношения из-за долга не самая лучшая идея, закрыл меньше чем за полтора тела с последующей блокировкой кабинета

Каже адвокат що вони на контролі в НБУ та вона запевнила що їх не буде.
Чогось мені комунізм нагадує. Вера в светлое будущее. Ну, подивимось. Час покаже.

А у вас якщо коштів не має, то сильно не давіть на себе, все рівно ж не рішаєте ситуацію.

Если проблему можно решить, зачем о ней беспокоится?!
Если её решить невозможно, зачем о ней беспокоится?!
:)

Тоже был мысли о том, что закрывать не нужно, хотя то что взять - возвращать нужно (лично моя позиция)
Из-за угроз коллажей с некоторыми из друзей понял, что терять отношения из-за долга не самая лучшая идея, закрыл меньше чем за полтора тела с последующей блокировкой кабинета
У меня в біт 2000$ тіло, в кріспі 450, лайт кредо 600.

Чогось мені комунізм нагадує. Вера в светлое будущее. Ну, подивимось. Час покаже.

А у вас якщо коштів не має, то сильно не давіть на себе, все рівно ж не рішаєте ситуацію.

Гроші є на тіла кріспі та лайт
Телефонувала сама до виходу на прострочення то сказати дзвонить за 3 дні, мов дадуть фахівця мега крутого який буде вибивати з мене борг

У меня в біт 2000$ тіло, в кріспі 450, лайт кредо 600.
сколько хотят и какой срок?
мне полтора тела закрыли на 51 день, хотя хотели больше, сторговался на меньше
Заметил что если общаться с ними без понтов то идут на уступки

Да...2000 це Ви багато разів у них брали.
Дивно, що всі три шараги вам дали позику

2000 жорстко, але за 2к можна потерпіти трохи.
Проблема в том что есть контакты которым лучше не знать про долги вот в чем вопрос. Договориться с ними я понятия не имею как. Скорее всего ни как. Поэтому они с меня не отстанут бо тело космос

Стоїцизм наше все🔥

Проблема в том что есть контакты которым лучше не знать про долги вот в чем вопрос. Договориться с ними я понятия не имею как. Скорее всего ни как. Поэтому они с меня не отстанут бо тело космос
Скільки вони вже накрутили боргу, певно більше чим 4000,00 ? В мене також були контакти яким я не хотів би щоб вони дзвонили чи писали. Я військовий і по специфіці служби було багато контактів з різного рівня командувань. Також був в паніці і не звільнишся і нікуди не сховаєшся. Але плюс мінус люди зрозуміли і все було добре.

Стоїцизм наше все🔥

Скільки вони вже накрутили боргу, певно більше чим 4000,00 ? В мене також були контакти яким я не хотів би щоб вони дзвонили чи писали. Я військовий і по специфіці служби було багато контактів з різного рівня командувань. Також був в паніці і не звільнишся і нікуди не сховаєшся. Але плюс мінус люди зрозуміли і все було добре.
Стоїцизм наше все🔥

Я ещё не на просрочке срок до 14.04
Сейчас хотят 2500$ на возврат
Стоїцизм наше все🔥

Если собираетесь закрывать - ждать, первое время они поверят в себя, накрутят миллиарды, со временем аппетиты угаснут, можно будет сойтись на +- адекватную сумму
Сразу всех предупредить про мошенников

Фото с паспортом точно скинут пару человек , скажете что где то достали с банка какого-то, сейчас базы дырявые

Ну и собирать минимум на 1.5 тела
И хорошо бы попасть на +- адекватного менеджера

UPD
Самый худший коллектор не сотрудники этих МФО, а ваши друзья, знакомые, семья. Им будут писать что вы сделали их поручителем и им выплачивать ваши миллиарды, готовьтесь к такому тоже. Адекватные поймут , главное спокойно объяснить , нервы в данной ситуации играют против вас

Останнє редагування:
Если собираетесь закрывать - ждать, первое время они поверят в себя, накрутят миллиарды, со временем аппетиты угаснут, можно будет сойтись на +- адекватную сумму
Сразу всех предупредить про мошенников

Фото с паспортом точно скинут пару человек , скажете что где то достали с банка какого-то, сейчас базы дырявые

Ну и собирать минимум на 1.5 тела
И хорошо бы попасть на +- адекватного менеджера

UPD
Самый худший коллектор не сотрудники этих МФО, а ваши друзья, знакомые, семья. Им будут писать что вы сделали их поручителем и им выплачивать ваши миллиарды, готовьтесь к такому тоже. Адекватные поймут , главное спокойно объяснить , нервы в данной ситуации играют против вас
Вот как раз таки есть люди из окружения которых если найдут пипец от них будет мне

Назад
Угорі