Біти , кріпси ,лайт одночасно на протермінуванні

• Автор теми Автор теми Мір
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Не знаю ніхто нічого не казав, Тай я незнаю як реагувати якщо чесно в усіх трьох різний час протермінуваня і різне робили сьогодні за 42 дні приблизно кріпсі набрали мамі, біткепитал був пopнoколаж мені і все, а так ще фото з паспортом дружині, за лігткредо були фото з паспортом дружині, чи є вних якісь ще контакти чи це вже все не знаю, рідні вкурсі заява в поліцію подана, посадок є, тому що буде далі не знаю, хто вкурсі підскажіть
А з якою періодичністю вони це робили ( кожен день , чи раз на тиждень ,чи ще якось ) ? Дякую

У кріпсі тіло 205 брала біт 444. Брала у червні, прострочки з липня почалось. Біт взагалі на день погашення натиснула у застосунку "Пролонгація" что побачити умови, автоматом підключилося, відмінити одразу сказали неможливо Контактам посилають смс якоби я їх вказала поручителем навіть директору попало смс, не кажучи про рідних- то було в першу чергу. На сьогодні вимагають кріпсі 777 якоби зі знижкою, біткапітал 1700. Сторінки фейсбук та інстаграм деактивувала, фото вайбер вацап теоеграмм видалила. Рідні кажуть мов заплатити бо буде гірше. А я чекаю коли зведуться за тіло та невеличкий процент можливо

У кріпсі тіло 205 брала біт 444. Брала у червні, прострочки з липня почалось. Біт взагалі на день погашення натиснула у застосунку "Пролонгація" что побачити умови, автоматом підключилося, відмінити одразу сказали неможливо Контактам посилають смс якоби я їх вказала поручителем навіть директору попало смс, не кажучи про рідних- то було в першу чергу. На сьогодні вимагають кріпсі 777 якоби зі знижкою, біткапітал 1700. Сторінки фейсбук та інстаграм деактивувала, фото вайбер вацап теоеграмм видалила. Рідні кажуть мов заплатити бо буде гірше. А я чекаю коли зведуться за тіло та невеличкий процент можливо
все правильно зробили
а рідні і далі будуть давити на вас і їх можна зрозуміти, але треба їм пояснювати

Скільки у вас днів просрочки?
В мене місяць в кріпсі,повна тишина,тіло 1800
В лайткредо десь 20 днів,також тишина
Тільки мені відправляють автоматичні повідомлення типу «АКЦІЙ»

До того брали і як закривали чи це перша криптопозика?У мене тіло 800 кріпсі -1800 біткепітал сьогодні останній день можу заплатити що скажете робити?Грошей немає

Назад
Угорі