Біти , кріпси ,лайт одночасно на протермінуванні

• Автор теми Автор теми Мір
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 259

Мір

Форумчанин
Дописи
57
Реакції
9
Бали
283
Мір не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю , підскажіть будь ласка у кого як було якщо протермінування одночасно у бітів , кріпсів та лайт кредо вони " терорять " одних і тих же людей з оточення ? Вже просто немає сил на них 😭

Вітаю, в цілому так, у них одна база і вони працюють по ним. Далі все залежить який "гівно-менеджер" випаде вам, хтось просто продзвонить, хтось фото с паспортом буде розсилати.
Але одне це точно, терор сильніший якщо їм відповісти (при умові що ви не збираєтесь зараз вносити кошти)

Вітаю, в цілому так, у них одна база і вони працюють по ним. Далі все залежить який "гівно-менеджер" випаде вам, хтось просто продзвонить, хтось фото с паспортом буде розсилати.
Але одне це точно, терор сильніший якщо їм відповісти (при умові що ви не збираєтесь зараз вносити кошти)
Та там такі суми що і нирка не врятує , які вони нарахували 😢 , вже з ними сил немає

просто забийте, скажіть рідним що закрив кредити але то нелегальні контори і вони повісили на вас неіснуючі, до речі вони так і роблять, повертати їм щось - себе не поважати, у самого 500 баксів тіла я нічого повертати не збираюсь

Вже місяць по всім трьом протермінування,кошмарять дружину,сестру і мати,хоча номерів звісно не давав,в мене антиспам,то хєр дозвоняться,кидали фото і типа договір,але дружно були послані на х....,якось так,смс регулярно,але нічого вони не отримають

Вже місяць по всім трьом протермінування,кошмарять дружину,сестру і мати,хоча номерів звісно не давав,в мене антиспам,то хєр дозвоняться,кидали фото і типа договір,але дружно були послані на х....,якось так,смс регулярно,але нічого вони не отримають
Точно так само, але в мене по-різному рахувати але майже 2-х місяців у всіх трьох, за цей час одній особі написали, мені в особисті скинули колаж, декілька номерів типу ми їх найшли і будем через них, а також на один контакт фото з паспортом постійно шлють,

На тсн був репортаж про фейкові кредити бітів, опублікуйте в себе в соціальних мережах, надішліть знайомим яких тероризують, так ви з боржника станете жертвою

У меня вначале месяца будет просрочка по всем трем + еще новой криптошараги финстеп. Доживаю последние спокойные деньги и начинаю мониторить серый ланос под окном

У меня вначале месяца будет просрочка по всем трем + еще новой криптошараги финстеп. Доживаю последние спокойные деньги и начинаю мониторить серый ланос под окном
А що за Ланос ? Щось не розумію

Доброго вечора. Ви взяли і у фінстеп погодили?

шутка с этого форума, якобы у них есть выездная группа, которая едет с Лондона на сером ланосе

да
шутка с этого форума, якобы у них есть выездная группа, которая едет с Лондона на сером ланосе

да
Зрозуміла , не чула за неї

Назад
Угорі