Біткепітал 2026

• Автор теми Автор теми ростислав2295
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 38
Дописи
2
Реакції
2
Бали
3
ростислав2295 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
як зупинити телефонний терор цих чмошніків, маю номер і скріни розмов. Тіло 900юсдт просрочка 2 місяці, не збираюсь навіть тіло віддавати, коли вони затихнуть чи є досвід і план роботи з мразюками

як зупинити телефонний терор цих чмошніків, маю номер і скріни розмов. Тіло 900юсдт просрочка 2 місяці, не збираюсь навіть тіло віддавати, коли вони затихнуть чи є досвід і план роботи з мразюками
Та який план, не думаю, що щось змінилося. Із позитивного - можете вважати, що за цей трешовий екшн Вам заплатили $900, що не так вже й погано)

Та який план, не думаю, що щось змінилося. Із позитивного - можете вважати, що за цей трешовий екшн Вам заплатили $900, що не так вже й погано)
Сьогодні прям фото паспорта скинули родичам і мат через мат, це тільки сьогодні пережити чи будуть кожен день зайобувать? Я сказав не відписувати блокувати і ігнорити

Сьогодні прям фото паспорта скинули родичам і мат через мат, це тільки сьогодні пережити чи будуть кожен день зайобувать?
Тут як карта ляже. Якщо є можливість, найближче коло друзів, знайомих, колег теж попередити не зайвим буде. Кажіть, що шахраї. Хоча воно так і є.
Я сказав не відписувати блокувати і ігнорити
Все вірно.

Назад
Угорі