BitCapital придумали якийсь розшук

• Автор теми Автор теми MielnoPoland
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 968

MielnoPoland

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
11
Бали
3
MielnoPoland не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знайомому прислали на днях таку фотографі, було в когось таке, чи це новий спосіб залякування, фотошоп вже був
Розшук від БітКепітал

Останнє редагування модератором:
яким чином вони і розшук взагалі повязані?
та й я не чув ще такого щоб за борги в розшук подавали))

Проверит полиция документы и все базы возможного розиска и тут "в розшуку у биткапитал"

Тут же не вказано що це розшук в МВС, можливо якась їхня теж недокомпанія, просто я таке вперше побачив, прочитавши безліч тем і на ФБ і тут на форумі

Знайомому прислали на днях таку фотографі, було в когось таке, чи це новий спосіб залякування, фотошоп вже був
Розшук від БітКепітал
Це знайомому за ваш борг прислали? Чи за його?

І вже якоюсь новою компанією прикриваються, techcapitalplus це вже щось нове

Я б хотів щоб вони на мене в суд подали. Я б тоді з них три шкури зміг стягнути в суді. А так.

В пейнті все що хочеш можна намалювати. Бачив комусь вони навіть рішення суду малювали скидали 😅😅😅. Тільки вони ******. Написали що суд дозволяє собі задовольнити позовну заяву.

Останнє редагування:
ну не знаю, мне они присылали, что я в международном розыске, ну знаете в списке "их разыскивает интерпол"🤣

Я б хотів щоб вони на мене в суд подали. Я б тоді з них три шкури зміг стягнути в суді. А так.

В пейнті все що хочеш можна намалювати. Бачив комусь вони навіть рішення суду малювали скидали 😅😅😅. Тільки вони ******. Написали що суд дозволяє собі задовольнити позовну заяву.
Мені прислали за знайомого. Який брав в них кредит в липні 25 року. Що саме цікаве де вони написали номер договору і кінцева дата виконання встановлена чомусь 24 роком 😁😁

Який фотошоп, у битому 2003-му Ворді робили, слово "днів" підкреслено :sarcastic:
Реально я і не замінив 😁 і дата укладання в першому абзаці я її змалював але вона чомусь 24 року, а кредит взятий в липні 25. Криворукі вони якісь. І к слову колежі які вони робили і типу викладали в ТГ групи, я перевіряв ті групи разом з товаришем і такого там немає.

Цікаво що за шляпа ця Techcapitalplus, в інтернеті немає ніякої інфи

Вичитав що коли люди подавали на банкрутство то там вказувалась якраз компанія Techcapitalplus а не біт кепітал. Поживемо побачим що буде далі

Останнє редагування:
І к слову колежі які вони робили і типу викладали в ТГ групи, я перевіряв ті групи разом з товаришем і такого там немає.
Адміни телеграм каналів зазвичай відразу видаляють подібні колажі. У мене теж таке було. Вони в каналі оголошеннь виставили колаж, через 5 хвилин модератори видалили їх творчість і кинули в бан.

бл, я вам в фотошопі такі чеки на оплату в них зроблю, хоч кожному 😅

Назад
Угорі