BitCapital повісили неіснуючий кредит та вимагають 2000$

• Автор теми Автор теми deniskanoncapista1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
А що тут можна зробити? Лише постаратися максимально себе та близьких обмежити від їх терору. Ну ще можна в якусь кіберполіцію заяву написати, але то, "що мертвому припарки".
Також брав позику на невелику суму в біткапітал, після того, як їхні "колеги" навісили неіснуючий борг, вирішив не віддавати.

А звідки вони знають Ваш новий номер телефону? Ви його десь «засвітили»?
я їм звонив з нього,вони залишили контакт оточенню по якому звʼязатись і я набрав аби вирішити цю ,,проблему,,

я їм звонив з нього,вони залишили контакт оточенню по якому звʼязатись і я набрав аби вирішити цю ,,проблему,,
Пишіть у кіберполіцію з усіма доказами. Наразі у кабінет зайти не можете? Заблокованим так і лишився?

Ні,позика була закрита
а зараз вони намалювали іншу,хоча кабінет був заблокований,та номер змінений
Я в ваших рядах. Никак, они самые настоящие мошенники. Единственное это рассказывать правду окружению, что на вас повесили кредит. Написать заявление в полицию. Я вот ещё буду писать в прокуратуру. Возьмите у них договор, я уверенна, там вообще третий тел. И есть тел разговор при изменении номера и Там не ваш голос.

Останнє редагування:
Я так розумію всіх чекає така доля, хто мав справ з ними
сумно
Може вирішили покрити збитки від неплатників за рахунок тих, хто оплачував, просто наваливши на них неіснуючі кредити.
Це лише роздуми, не більше.

Може вирішили покрити збитки від неплатників за рахунок тих, хто оплачував, просто наваливши на них неіснуючі кредити.
100% так и есть, на сайтах с отзывами заметил в последние месяцы подобные истории начали возникать уже систематически у людей

Вкладення

• 5CB3E75F-E75D-48B9-8409-300550C4BD48.webp
    5CB3E75F-E75D-48B9-8409-300550C4BD48.webp
    106.5 Кб · Перегляди: 210
  • 64362D0F-4221-40A2-9E1C-98368ECCB0F2.webp
    64362D0F-4221-40A2-9E1C-98368ECCB0F2.webp
    60.5 Кб · Перегляди: 265
Добрий день. Брав колись кредит в bitcapital в 2024. Через якийсь час на початку року в лютому нарахували мені новий кредит, який я не брав з тілом 460 доларів й зараз просять вже більше ніж 1500. Нещодавно почали всім телефонувати й писати повідомлення в телеграмі та вайбері. В мене оточення маленьке та нормальне, тому нормально реагують. Але в контактах багато людей з якими колись спілкувався(навіть лікарі чи тренери старі та люди з інших міст). Й хотів запитати як часто вони будуть їх діставати? Бо сумно, що я цих людей навіть не знаю, а їм погрожуть в повідомленнях й дзвонять. Це буде відбуватись кожен день зі всіма контактами чи хвилями й в основному з родичами? Може хтось знає, хто брав в них давно й не віддавав. Бо хотілось би розуміти чого очікувати, якщо в близького оточення у всіх антиспамери та в тг та вайбері заборона на повідомлення від невідомих, тому їм не допишуться

Так воно і є

Добрий день. Брав колись кредит в bitcapital в 2024. Через якийсь час на початку року в лютому нарахували мені новий кредит, який я не брав з тілом 460 доларів й зараз просять вже більше ніж 1500. Нещодавно почали всім телефонувати й писати повідомлення в телеграмі та вайбері. В мене оточення маленьке та нормальне, тому нормально реагують. Але в контактах багато людей з якими колись спілкувався(навіть лікарі чи тренери старі та люди з інших міст). Й хотів запитати як часто вони будуть їх діставати? Бо сумно, що я цих людей навіть не знаю, а їм погрожуть в повідомленнях й дзвонять. Це буде відбуватись кожен день зі всіма контактами чи хвилями й в основному з родичами? Може хтось знає, хто брав в них давно й не віддавав. Бо хотілось би розуміти чого очікувати, якщо в близького оточення у всіх антиспамери та в тг та вайбері заборона на повідомлення від невідомих, тому їм не допишуться
Для початку, пишіть заяву до кіберполіції. До кабінету можете зайти наразі? Чи підміна номера?

Останнє редагування:
Не розумію, чого ви так дивуєтесь. Користуєтеся соцмережами?
tdLFjScnISk4y.webp
Потрібно бути максимально обережними

Назад
Угорі