Bitcapital погрожують

• Автор теми Автор теми Cofeek
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 738

Cofeek

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Cofeek не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Написують Bitcapital вже як місяць, спочатку написали мені в звичайних смс що в мене просрочка, думав закрию у ввечері, але потім забув про це.

Через кілька днів пишуть у вайбер що моя справа передана у відділ примусового стягнення, сказали що підійдуть все моє оточення, і що їм надали список з 50 моїх контактів(в мене їх лише 10). Також що я можу закрити все зараз зі знижкою, або потім у повному розмірі коли всі будуть знати що я боржник.
Погрожували що будуть всім з мого оточення скидати моє фото з паспортом, поки моє фото не дуже на кожному стовпі.

ТІло в мене 150 долларів. А зараз вже вимагають з мене 30 тис гривень. Або моє фото будуть раскеювати на стовпах з текстом що я боржник

Чи чекати від них цього, чи просто брешуть?

Написують Bitcapital вже як місяць, спочатку написали мені в звичайних смс що в мене просрочка, думав закрию у ввечері, але потім забув про це.

Через кілька днів пишуть у вайбер що моя справа передана у відділ примусового стягнення, сказали що підійдуть все моє оточення, і що їм надали список з 50 моїх контактів(в мене їх лише 10). Також що я можу закрити все зараз зі знижкою, або потім у повному розмірі коли всі будуть знати що я боржник.
Погрожували що будуть всім з мого оточення скидати моє фото з паспортом, поки моє фото не дуже на кожному стовпі.

ТІло в мене 150 долларів. А зараз вже вимагають з мене 30 тис гривень. Або моє фото будуть раскеювати на стовпах з текстом що я боржник

Чи чекати від них цього, чи просто брешуть?
Брат, ніхто на стовпах нічого не буде клеїти, в ліс ніхто тебе не вивезе. Їхній максимум це фото тебе з паспортом твоїм контактам скинути, фото твоє в тг групу десь закинути і сказати що ти насильник чи маніяк, але адміни тг груп це видаляють на протязі 5-10хв. І зайобувати будуть дзвінками, з погрозами. Але все ж погодяться на закриття за тіло. Просто одразу їм кажи що за тіло хоч сьогодні і все. Пройде місяців 2-3-4 і вони погодяться на тіло. В мене 90 днів просрочки брав 1950 юсдт, і вони вже згодні на тіло, хоча були погрози, фотошопи, смс розсилка всім контактам, і обзванювали всіх контактів. Іншого способу повернути свої гроші в них немає, тому і діють як пі**и. Перетерпи пару місяців і закрий за тіло, або ж за 2 тіла вже їм пропонуй вони погодяться, в них немає вибору

Доброго дня подскажите что с этим делать тело 450 долларов а хотят 1911 а без скидки 3011 как реагировать подскажите пожалуйста

Вкладення

• IMG_0705.webp
    IMG_0705.webp
    253.4 Кб · Перегляди: 1
  • IMG_0704.webp
    IMG_0704.webp
    264.6 Кб · Перегляди: 1
  • IMG_0708.webp
    IMG_0708.webp
    283.5 Кб · Перегляди: 1
Доброго дня подскажите что с этим делать тело 450 долларов а хотят 1911 а без скидки 3011 как реагировать подскажите пожалуйста
Та никак,сделать ничего сделаешь ,варианта 2 или платить или терпеть какое то время,рано или поздно перестанут терор делать

Уже ничего, вы уже вступили в переписку. Игнор должен быть полным игнором. Готовите деньги на тело или тело +50, как вам уже позволит зароботок. Есть деньги, пишете им что сегодня можете закрыть за эти деньги, если отказывают вам, все удаляйте, забываете за них, пока либо сами не напишут, либо передумают

Ну и что ? Кому через сколько перестали писать звонить, а точнее родным
Моим родным та уже знакомым звонили если надо то вот номера которые звонили 0 (63) 864 18 91 +380638641945 +380638641957 говорили когда будете продавать имущества чтобы закрыть Борг

выходит тут уже ничего не сделать ?
Интересно получается)))

Статья 179-1. Понятие цифровой вещи
1. Цифровой вещью является благо, создаваемое и существующее исключительно в цифровой среде и имеющее имущественную ценность.

Цифровой вещью являются виртуальные активы, цифровой контент и другие блага, по которым применяются положения части первой настоящей статьи.

И где ж в этом пункте данной статьи они увидели "кредит" или что-то похожее, что подлежит лицензированию в Украине?)

Назад
Угорі