Bitcapital погрожують

• Автор теми Автор теми Cofeek
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 508

Cofeek

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Cofeek не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Написують Bitcapital вже як місяць, спочатку написали мені в звичайних смс що в мене просрочка, думав закрию у ввечері, але потім забув про це.

Через кілька днів пишуть у вайбер що моя справа передана у відділ примусового стягнення, сказали що підійдуть все моє оточення, і що їм надали список з 50 моїх контактів(в мене їх лише 10). Також що я можу закрити все зараз зі знижкою, або потім у повному розмірі коли всі будуть знати що я боржник.
Погрожували що будуть всім з мого оточення скидати моє фото з паспортом, поки моє фото не дуже на кожному стовпі.

ТІло в мене 150 долларів. А зараз вже вимагають з мене 30 тис гривень. Або моє фото будуть раскеювати на стовпах з текстом що я боржник

Чи чекати від них цього, чи просто брешуть?

Написують Bitcapital вже як місяць, спочатку написали мені в звичайних смс що в мене просрочка, думав закрию у ввечері, але потім забув про це.

Через кілька днів пишуть у вайбер що моя справа передана у відділ примусового стягнення, сказали що підійдуть все моє оточення, і що їм надали список з 50 моїх контактів(в мене їх лише 10). Також що я можу закрити все зараз зі знижкою, або потім у повному розмірі коли всі будуть знати що я боржник.
Погрожували що будуть всім з мого оточення скидати моє фото з паспортом, поки моє фото не дуже на кожному стовпі.

ТІло в мене 150 долларів. А зараз вже вимагають з мене 30 тис гривень. Або моє фото будуть раскеювати на стовпах з текстом що я боржник

Чи чекати від них цього, чи просто брешуть?
Брат, ніхто на стовпах нічого не буде клеїти, в ліс ніхто тебе не вивезе. Їхній максимум це фото тебе з паспортом твоїм контактам скинути, фото твоє в тг групу десь закинути і сказати що ти насильник чи маніяк, але адміни тг груп це видаляють на протязі 5-10хв. І зайобувати будуть дзвінками, з погрозами. Але все ж погодяться на закриття за тіло. Просто одразу їм кажи що за тіло хоч сьогодні і все. Пройде місяців 2-3-4 і вони погодяться на тіло. В мене 90 днів просрочки брав 1950 юсдт, і вони вже згодні на тіло, хоча були погрози, фотошопи, смс розсилка всім контактам, і обзванювали всіх контактів. Іншого способу повернути свої гроші в них немає, тому і діють як пі**и. Перетерпи пару місяців і закрий за тіло, або ж за 2 тіла вже їм пропонуй вони погодяться, в них немає вибору

Назад
Угорі