BitCapital мовчать

• Автор теми Автор теми lilsy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 3K
Розкажу вам інформацію яку дізнався.
Наші пофігісти Bit Capital яким було чхати на закони прийшли до свого фіналу і є інформація що все-таки за них взялися.
Тому зараз вони майже пропали та випустили нову контору Creepse вроді так.
Тому дзвінки і тд зараз майже не поступають від цієї конченої організації.
Я мінімум 11 листів написав в різні контори на неї+ поліція + НБУ

Наші пофігісти Bit Capital яким було чхати на закони прийшли до свого фіналу і є інформація що все-таки за них взялися.
:питання:

Майже не рахується.

Я вам теж. Правда я не дізнавався, але логічно думаючи, та маючи великий досвід з різними конторами, скажу так: ніхто бітів не прикриє, ні сьогодні, ні завтра, ні через рік. Не надійтеся на це.
Рано чи пізно всі, всім все віддають. Віддамо і бітам. Питання коли і скільки.

Ви можете й 100 листів написати, ніхто ними займатися не буде.

Їхня робота розрахована накрутити тисячі баксів на пару долярах, а потім відбивати всіми ненормальними способами.

Рано чи пізно всі, всім все віддають.
Хто сказав?
На початку 2019 року послав весь свій табун нах.
Сказав що не віддам ніяких грошей.
Нічого не змінилось, хіба що в мене два виграних суди і ще й опустив їх на судовий збір.

Почти не считается работают они ещё как я правда месяца 4 с ними уже не общался но звонят постоянно да и форумчане жалуются регулярно на прессинг с их стороны

Почти не считается работают они ещё как я правда месяца 4 с ними уже не общался но звонят постоянно да и форумчане жалуются регулярно на прессинг с их стороны
Ви брали там позику ,і не відали ,який термін прострочення,і що не звонять ні до вас ні до близьких?
Пробачте не вам повідомлення,надалі буду уважніша
Ви брали там позику ? Є протермінування? Який час ? І що не звонять не пишуть ?

Хто сказав?
На початку 2019 року послав весь свій табун нах.
Сказав що не віддам ніяких грошей.
Нічого не змінилось, хіба що в мене два виграних суди і ще й опустив їх на судовий збір.
Ну таких мабуть одиниці як ви. Але більшість не хоче жити в боргах. Тай бітів в 19 ще не було
Ну хай не 100%, але більшість так.
Теми ж читаєте? Я не мав на увазі, що все з усіма нарахованими відсотками віддають. Але відсотків 90% чи за тіло, чи з якимись списаннями, мають ціль позакривали свої кредити

Ну таких мабуть одиниці як ви. Але більшість не хоче жити в боргах. Тай бітів в 19 ще не було

Ну хай не 100%, але більшість так.
Теми ж читаєте? Я не мав на увазі, що все з усіма нарахованими відсотками віддають. Але відсотків 90% чи за тіло, чи з якимись списаннями, мають ціль позакривали свої кредити
Так я пів року в деяких позиках чекала щоб за тіло ,або пів тіла закрити , та коли колекторам продавали я реструктуризацію оформлювала і виплачувала

Але більшість не хоче жити в боргах.
А хто сказав що я в боргах?
Хто сказав, в суді облизались...
Боржником мене може зробити виключно судове рішення а не чорнороті по телефону.
Я вважаю взагалі що то вони мені винні а не я їм.

Я вам теж. Правда я не дізнавався, але логічно думаючи, та маючи великий досвід з різними конторами, скажу так: ніхто бітів не прикриє, ні сьогодні, ні завтра, ні через рік. Не надійтеся на це.
Рано чи пізно всі, всім все віддають. Віддамо і бітам. Питання коли і скільки.

Ви можете й 100 листів написати, ніхто ними займатися не буде.

Їхня робота розрахована накрутити тисячі баксів на пару долярах, а потім відбивати всіми ненормальними способами.
Хай залуплять на одній штуці шкуринку,я рік не віддавав і не збираюсь їм нічього віддавати після того як вони з самого початку спілкувались. Хай хоть задрочаться тими дзвінками Нікопійки не отримають.

Заідки інфа?

Да, в них дуже багато походу заборгованостей, і вони в порядку якихось черг з кожним вирішують питання. Але діють, можливо, що справу туда сюда перекладають і не доходять

Да, в них дуже багато походу заборгованостей, і вони в порядку якихось черг з кожним вирішують питання. Але діють, можливо, що справу туда сюда перекладають і не доходять
Ті не забувають і не відстають ,їх ніхто ніколи не закриє і не зупинить,нажаль ,тому краще з ними не зв'язуватись,я зараз на таких емоційних гойдалках,що швидка приїхала ,бо на нервах впав тиск і пульс був 30 ударів ,думала все коні двину

Ті не забувають і не відстають ,їх ніхто ніколи не закриє і не зупинить,нажаль ,тому краще з ними не зв'язуватись,я зараз на таких емоційних гойдалках,що швидка приїхала ,бо на нервах впав тиск і пульс був 30 ударів ,думала все коні двину
Навіщо нервувати із за виродків?я рік не плачу і до кінця життя від мене нічього не отримають.
Вони вам нічього не зроблять окрім терору,а ви до цього відностечь байдуже і жити стане легше

Назад
Угорі