BitCapital. Когда может быть адекватное предложение?

• Автор теми Автор теми Domasias1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня. В мене дев'ятий день прострочки . Телефонували мені, мамі та чоловіку. Сьогодні з їх 'представником' спілкувалась хвилин 10. Брала в них 450 , загальна сума до повернення 700 з хвостиком. Пропонував мені , сьогодні оплатити 260 і не буде турбувати мене п'ять днів. Сказала, що мені з ним приємно спілкуватись🤣Відповів, що це до пори до врємєні🙈Та кажу, я знаю) І за останні два дні від них прям акційні пропозиції. Фото прикладаю.
Так вийшло, що в мене 46 МФО + 4 банки. Планую процедуру банкрутства.Але як я зрозуміла, що бітам це буде до одного місця, якщо в мене все вийде.
Фишка в том что да им ваша процедура банкротства действительно по барабану но и про суды с биткепитал я ещё не слышал не подают они туда

А у вас номер мамы коллеги был записан в телефонной книге? Или биты сами его нашли ? Хотя учитывая что человека называли по фамилии хотя я не то что ее не записывал я ее и не знал даже то фиг его знает где они эту инфу берут
Ні,номеру його мами не було в моїй телефонній книзі )Моїй подружці взагалі почали тикати,питали в неї чи буде приємно її батькам коли їм по 120 разів на день будуть телефонувати…

Все телефонной книге прислали смс что мол должен им деньги и дал согласие на то чтобы другие отдавали за меня. Звонят выборочно но больше всего трогают близких/друзей и так далее. Обычно тех кто с ними общается или начинает общение.
Когда они останут не могу сказать. Есть люди которые и пол года- год должны и от них не отстают.
Кошмар
Вот телефонная книга меня прям в ступор ставит

Кошмар
Вот телефонная книга меня прям в ступор ставит
К сожалению единственный вариант перетерпеть это все потому что их тактика на это и рассчитана что они позвонят маме, бабушке, дедушке и человек побежит платить лишь бы родственникам и друзьям не звонили

К сожалению единственный вариант перетерпеть это все потому что их тактика на это и рассчитана что они позвонят маме, бабушке, дедушке и человек побежит платить лишь бы родственникам и друзьям не звонили
Та я за службу боюсь больше
Тут последствия могут быть

Я не думаю що будуть проблеми ,якщо на службу подзвонить якесь ***** і почне тулити що ви винні кошти.Я всім своїм кажу -це шахраї.Але також все одно переживаю що подзвонять на роботу,бо буде не дуже приємно)

Звільнять?)

А якщо серйозно: зараз стільки шахраїв що от взагалі не варто цим перейматись.
Я колись в свій час все ж знаючи що таке може мати місце, попередив кого вважав за потрібне по роботі, що якись аферюги мені можуть
наярювати через роботу.

Звільнять?)

А якщо серйозно: зараз стільки шахраїв що от взагалі не варто цим перейматись.
Я колись в свій час все ж знаючи що таке може мати місце, попередив кого вважав за потрібне по роботі, що якись аферюги мені можуть
наярювати через роботу.
А сколько у вас просрочки?
И по итогу позвонили на работу или нет ?

А сколько у вас просрочки?
Якщо в контексті теми - в мене немає біткапітала.
Якщо в загальному, то п'ять з половиною років
И по итогу позвонили на работу или нет ?
Без поняття. Мені ніхто нічого не говорив.

Якщо в контексті теми - в мене немає біткапітала.
Якщо в загальному, то п'ять з половиною років

Без поняття. Мені ніхто нічого не говорив.
Они мне насчитали с 350 юсдт,2200
Сейчас предложили закрыть за 700 до 17.00
Если не закрою такого предложения больше не будет, и будет кошмарить тупо всех
Вот сейчас ищу деньги

Они мне насчитали с 350 юсдт,2200
Сейчас предложили закрыть за 700 до 17.00
Если не закрою такого предложения больше не будет, и будет кошмарить тупо всех
Вот сейчас ищу деньги
Дивно читати пости від військового що його бентежать sрані дзвонарі.
Успіхів у закритті.

Фишка в том что да им ваша процедура банкротства действительно по барабану но и про суды с биткепитал я ещё не слышал не подают они туда
Вибачте, може не по темі, я тут новенька. А таке питання, якщо буде відкрите провадження про банкрутство, і в цей момент надійде лояльна пропозиція від бітів, і я оплачу, це вплине хід подій в моїй справі?

Вибачте, може не по темі, я тут новенька. А таке питання, якщо буде відкрите провадження про банкрутство, і в цей момент надійде лояльна пропозиція від бітів, і я оплачу, це вплине хід подій в моїй справі?
Біткапітал скажем так : незаконне шахрайське угрупування яке не регулюється нашими законами.
Якщо ви вже ведете розмову про банкрутство, то все ж таки вам мабуть краще такі питання обговорювати
з фахівцем, а саме з арбітражником.

Біткапітал скажем так : незаконне шахрайське угрупування яке не регулюється нашими законами.
Якщо ви вже ведете розмову про банкрутство, то все ж таки вам мабуть краще такі питання обговорювати
з фахівцем, а саме з арбітражником.
Дякую, за відповідь😌

Назад
Угорі