BitCapital. Когда может быть адекватное предложение?

• Автор теми Автор теми Domasias1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 3K
То есть имеет смысл переодолжить где то денег и закрыть это с накруткой 300%? Но сохранить себе нервы ?
Дешевле перетерпеть эти звонки и закрыть за 350 баксов) но если очень хотите то можете закрывать и на их условиях

Доброго вечора, у мене вже 4 міс прострочки,було все що завгодно. Але поки льодяник півник можу їм відправити, думаю як його використовувати зрозуміють

Доброго вечора, у мене вже 4 міс прострочки,було все що завгодно. Але поки льодяник півник можу їм відправити, думаю як його використовувати зрозуміють
А можете рассказать что было, и на каких этапах просрочки

Добрый вечер, если он добрый
Сложилась не благоприятная ситуация
По Битам просрочка 42 дня, тело 350 usdt.
В Первый день просрочки обзвонили Бабушку, Маму, Папу, Сестру(говорили вежливо, но были культурно посланы)
И вот сегодня на 42 день просрочки позвонил мне какой то чувак с левого номера
Я звал трубку, говорит--привет, что работаешь?
Я даже сначала не понял, потом уже он представился что с Битов, и я скинул
Потом сразу же написал по Вайберу что не хочешь по хорошему, Окей
Проходит 5 минут и мне звонит Мама в истерике
Этот су@а позвонил ей, сказал что я мошенник обзывал ее и ТД, так же сделал с моей сестрой, женой и Бабушкой
Начал мне гадости за них писать
А потом предложил чудо предложение 500 сейчас и 550 через месяц
Я конечно но же послал его за кораблем и сказал ждать последствий из полиции..
Потом начался жёсткий спам по смс с аптек, банков и ТД, куча смс ....
1050usdt нет что бы это закрыть
Не знаю что дальше они вытворят..
Боюсь что на службу позвонят, хотя я там не давно работаю, меньше полу года
Может и не найдут никого..
Когда может быть адекватное предложение?
Много МФО видел, но такой дерзости ещё не встречал .
Там ніякого адекватного рішення…В мене десь місяць або більше просрочки.В перші дні дзвонили мамі і сестрі.А сьогодні почався треш
Історія така сама у вас
Спочатку набрали мені але слухавку не взяла ,через пару хвилин смс на вайбер з погрозами та принижуваннями.І через декілька хвилини почали дзвонити всій моїй телефонній книзі.Маму і мене обізвали всіма словами .І через пару хвилин поставили спам смс на мій номер та номер мами.Штурмують вони звісно жорстоко…Брала 8 тис грн(бо не пам’ятаю скільки в юздт ,мамі кажуть шо винна півтори тис доларів ,іншим друзям кажуть шо винна 2 тис доларів 😂одним словом відморозки

Там ніякого адекватного рішення…В мене десь місяць або більше просрочки.В перші дні дзвонили мамі і сестрі.А сьогодні почався треш
Історія така сама у вас
Спочатку набрали мені але слухавку не взяла ,через пару хвилин смс на вайбер з погрозами та принижуваннями.І через декілька хвилини почали дзвонити всій моїй телефонній книзі.Маму і мене обізвали всіма словами .І через пару хвилин поставили спам смс на мій номер та номер мами.Штурмують вони звісно жорстоко…Брала 8 тис грн(бо не пам’ятаю скільки в юздт ,мамі кажуть шо винна півтори тис доларів ,іншим друзям кажуть шо винна 2 тис доларів 😂одним словом відморозки
Ну у меня сегодня штурм тоже
Но только мама папа сестра бабушка

С личного опыта что могут делать еще помимо того что у вас уже было:
3х дневный спам бомбера с кодами регистрации на разных сайтах ( кредит касса код для входа, Киевстар, аптека и так далее с кодом регистрации )
Попытка входа в ощад ( звонки с ощад банка бота с кодом для входа в ЛЕК ощад 24 )
Тоже самое только окружению
Спам звонки с заграничных номеров мне и третьим лицам
Спам звонки их бота мне и третьим лицам
Подмена номера знакомых ( по типу как будто звонит вам мама а на самом деле не мама )

С личного опыта что могут делать еще помимо того что у вас уже было:
3х дневный спам бомбера с кодами регистрации на разных сайтах ( кредит касса код для входа, Киевстар, аптека и так далее с кодом регистрации )
Попытка входа в ощад ( звонки с ощад банка бота с кодом для входа в ЛЕК ощад 24 )
Тоже самое только окружению
Спам звонки с заграничных номеров мне и третьим лицам
Спам звонки их бота мне и третьим лицам
Подмена номера знакомых ( по типу как будто звонит вам мама а на самом деле не мама )
Вашу телефонную книгу прям всю обзвонили ? Или выборочно, или самых близких ?

Если их морозить месяцами, когда они отьеб***я?

пропозиції якісь від них були більш-менш адекватні? чи у вас тотальний ігнор?😂

І який у вас був терор, до якого маразму вони доходили за ці 4 місяці

В мене мамі спочатку,потім сестрі
Подружкам,навіть знайомим з якими давно не спілкувалась
Скачали мої фото і фото моєї мами з соц мереж до яких я вже не маю доступу …
Писали таке що на голову не налазить
Сьогодні в них видно день такий
погрожують причому людям з якими я давно не спілкуюсь
Що вони будуть за мене віддавати гроші
Шо я онкохвора і не тільки…І мама моя теж
Виставили мене перед всіма не буду казать ким))
Але мої всі на це не ведуться

В мене мамі спочатку,потім сестрі
Подружкам,навіть знайомим з якими давно не спілкувалась
Скачали мої фото і фото моєї мами з соц мереж до яких я вже не маю доступу …
Писали таке що на голову не налазить
Сьогодні в них видно день такий
погрожують причому людям з якими я давно не спілкуюсь
Що вони будуть за мене віддавати гроші
Шо я онкохвора і не тільки…І мама моя теж
Виставили мене перед всіма не буду казать ким))
Але мої всі на це не ведуться
нема слів , ідіоти та і все… нічого ,воно їм бумерангом повернется згодом. В таких шарагах можуть працювати тільки відверті покидьки без будь-яких моральних цінностей.

нема слів , ідіоти та і все… нічого ,воно їм бумерангом повернется згодом. В таких шарагах можуть працювати тільки відверті покидьки без будь-яких моральних цінностей.
Це зрозуміло що повернеться бумерангом.В мене є кредити в багатьох конторах і жодна таким чином не вибивала кошти.У мене це вперше і це неабияк вибиває із колії ((

Це зрозуміло що повернеться бумерангом.В мене є кредити в багатьох конторах і жодна таким чином не вибивала кошти.У мене це вперше і це неабияк вибиває із колії ((
Прям всю телефонную книгу обзвонили
Или выборочно ?

Вашу телефонную книгу прям всю обзвонили ? Или выборочно, или самых близких ?

Если их морозить месяцами, когда они отьеб***я?
Шараге этой год с чем то вроде так что тех кого совсем не достают не знаю но многие забили на эти звонки и смс со по временем достают меньше но потом могут снова начать

Я так поняла шо виборочно…дзвонили колезі з роботи бо він був в моїй телефонній книзі
І набрали навіть його мамі)
А у вас номер мамы коллеги был записан в телефонной книге? Или биты сами его нашли ? Хотя учитывая что человека называли по фамилии хотя я не то что ее не записывал я ее и не знал даже то фиг его знает где они эту инфу берут

Доброго дня. В мене дев'ятий день прострочки . Телефонували мені, мамі та чоловіку. Сьогодні з їх 'представником' спілкувалась хвилин 10. Брала в них 450 , загальна сума до повернення 700 з хвостиком. Пропонував мені , сьогодні оплатити 260 і не буде турбувати мене п'ять днів. Сказала, що мені з ним приємно спілкуватись🤣Відповів, що це до пори до врємєні🙈Та кажу, я знаю) І за останні два дні від них прям акційні пропозиції. Фото прикладаю.
Так вийшло, що в мене 46 МФО + 4 банки. Планую процедуру банкрутства.Але як я зрозуміла, що бітам це буде до одного місця, якщо в мене все вийде.

Вкладення

• Screenshot_2024-08-08-11-33-21-638_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2024-08-08-11-33-21-638_org.telegram.messenger.webp
    177 Кб · Перегляди: 212
А коли вони спам дзвінок включали раз за разом чи хтось піднімав трубку і що вони говорили пропонували??
А за який час вони можуть запропунувати за адекватну суму закрити ну за 1,5 тіла

Все телефонной книге прислали смс что мол должен им деньги и дал согласие на то чтобы другие отдавали за меня. Звонят выборочно но больше всего трогают близких/друзей и так далее. Обычно тех кто с ними общается или начинает общение.
Когда они останут не могу сказать. Есть люди которые и пол года- год должны и от них не отстают.

пропозиції якісь від них були більш-менш адекватні? чи у вас тотальний ігнор?😂
З 300 хотіли то 525, то 596. Зараз вже і пропозиції не шлють. Тільки дзвонять. В осноаном показую Тру колер що якийсь Паша Бмв і Наташа фантазія🤣

Назад
Угорі