Vasyl2996
Форумчанин
- Дописи
- 392
- Реакції
- 184
- Бали
- 343
Vasyl2996 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Думав звонили з номера військомату який був в мене в контактах))Тому що дзвінок в суботу був у вихідний.Ще прислали смс що я в рошуку хоча я не можу бути в розшуку так як дані оновив вчасно і в резерві такої інфи немає . Дивна смс просто)Доброго всім дня, що ж я вляпалась в історію з bitcapital. Взяла позику місяць назад, обставини на те примусили, а ось гроші не прийшли і нема чим навіть пролонгувати так ось другий день протермінування, уже дзвонили моїй матері. Поки погроз не було, а вирішила я почитати відгуки (якось відразу не читала і навіть не здогадувалась що вони працюють зовсім неофіційно). Не дуже мені хочеться стикатися з пресінгом але й платити немає чим, та ще й шалені відсотки женусь 462 долари з 225, ну якось ніфіга собі. Мала розмову з хлопчиною який такий собі альфо самець почав допитуватись з приводу чи намагалась я оформити іншу позику для погашення їхньої, чи телефонувала друзям, родичам щоб позичити кошти. Кажу зачекайте деякий час і що це моя кредитна історія (але я так зрозуміла що в УБКІ вони інформацію не передають) і нащо почула що будуть дзвонити всім моїм знайомим на умовах договору пункту 4.4.1, нащо я йому відповіла що він не має права дзвонити людям які не зазначені в кредитному договорі, номер телефону моєї матері вони вже десь знайшли.
Чекаю хоть якісь поради з приводу ситуації.
Розумію що вляпалась сама але вляпалась що думкою що все поверну але ж часи тяжкі і не все йде за планом.