Bitcapital другий день протермінування дзвонять матері, але без прогроз

• Автор теми Автор теми covarn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго всім дня, що ж я вляпалась в історію з bitcapital. Взяла позику місяць назад, обставини на те примусили, а ось гроші не прийшли і нема чим навіть пролонгувати так ось другий день протермінування, уже дзвонили моїй матері. Поки погроз не було, а вирішила я почитати відгуки (якось відразу не читала і навіть не здогадувалась що вони працюють зовсім неофіційно). Не дуже мені хочеться стикатися з пресінгом але й платити немає чим, та ще й шалені відсотки женусь 462 долари з 225, ну якось ніфіга собі. Мала розмову з хлопчиною який такий собі альфо самець почав допитуватись з приводу чи намагалась я оформити іншу позику для погашення їхньої, чи телефонувала друзям, родичам щоб позичити кошти. Кажу зачекайте деякий час і що це моя кредитна історія (але я так зрозуміла що в УБКІ вони інформацію не передають) і нащо почула що будуть дзвонити всім моїм знайомим на умовах договору пункту 4.4.1, нащо я йому відповіла що він не має права дзвонити людям які не зазначені в кредитному договорі, номер телефону моєї матері вони вже десь знайшли.
Чекаю хоть якісь поради з приводу ситуації.
Розумію що вляпалась сама але вляпалась що думкою що все поверну але ж часи тяжкі і не все йде за планом.
Думав звонили з номера військомату який був в мене в контактах))Тому що дзвінок в суботу був у вихідний.Ще прислали смс що я в рошуку хоча я не можу бути в розшуку так як дані оновив вчасно і в резерві такої інфи немає . Дивна смс просто)

Вкладення

• Screenshot_20250327-150301.webp
    Screenshot_20250327-150301.webp
    51.5 Кб · Перегляди: 186
Думав звонили з номера військомату який був в мене в контактах))Тому що дзвінок в суботу був у вихідний.Ще прислали смс що я в рошуку хоча я не можу бути в розшуку так як дані оновив вчасно і в резерві такої інфи немає . Дивна смс просто)
Це навряд чи біти

Доброго всім дня, що ж я вляпалась в історію з bitcapital. Взяла позику місяць назад, обставини на те примусили, а ось гроші не прийшли і нема чим навіть пролонгувати так ось другий день протермінування, уже дзвонили моїй матері. Поки погроз не було, а вирішила я почитати відгуки (якось відразу не читала і навіть не здогадувалась що вони працюють зовсім неофіційно). Не дуже мені хочеться стикатися з пресінгом але й платити немає чим, та ще й шалені відсотки женусь 462 долари з 225, ну якось ніфіга собі. Мала розмову з хлопчиною який такий собі альфо самець почав допитуватись з приводу чи намагалась я оформити іншу позику для погашення їхньої, чи телефонувала друзям, родичам щоб позичити кошти. Кажу зачекайте деякий час і що це моя кредитна історія (але я так зрозуміла що в УБКІ вони інформацію не передають) і нащо почула що будуть дзвонити всім моїм знайомим на умовах договору пункту 4.4.1, нащо я йому відповіла що він не має права дзвонити людям які не зазначені в кредитному договорі, номер телефону моєї матері вони вже десь знайшли.
Розумію що вляпалась сама але вляпалась що думкою що все поверну але ж часи тяжкі і не все йде за планом.
А у них что пролонгация есть?

Є за космічні кошти, ні в одної МФО немає таких відсотків і такої дорогої пролонгації, мені виходило пролонгувати на 7 днів 107 доларів. Треш
Ну сьогодні вже телефонував якийсь Максим, хотів пресінг розпочати але я швидко це припинила)
Кажу хлопче ти не на ту пані нарвався щоб залякуванням займатись, з нас двох я страшніший звір ))

У Вас договір з бітами?

Є за космічні кошти, ні в одної МФО немає таких відсотків і такої дорогої пролонгації, мені виходило пролонгувати на 7 днів 107 доларів. Треш
Ну сьогодні вже телефонував якийсь Максим, хотів пресінг розпочати але я швидко це припинила)
Кажу хлопче ти не на ту пані нарвався щоб залякуванням займатись, з нас двох я страшніший звір ))

У Вас договір з бітами?
Типу так,ну який договір папірець

У Вас договір з бітами?
І що він вам відповів?😹👀

І що він вам відповів?😹👀
Почав нормально говорити, розпитував, каже буду дзвонити вашому оточенню кажу тобі підказати кому саме щоб точно туди куди потрібно потрапив? Я ще та язва, то він скоріше за все такого не очікував. Другий раз наврядчи прокатить)))
Хоча у мене багато всяких слівців

Почав нормально говорити, розпитував, каже буду дзвонити вашому оточенню кажу тобі підказати кому саме щоб точно туди куди потрібно потрапив? Я ще та язва, то він скоріше за все такого не очікував. Другий раз наврядчи прокатить)))
Хоча у мене багато всяких слівців
Так із ними і потрібно,не можна збавляти обороти,вони це відчувають,я так не можу,тому просто ігнор,а оточенню сказала,що шахраї,ну а хто із ними спілкується ,то це вже їх проблема🤷🏼‍♀️

Так із ними і потрібно,не можна збавляти обороти,вони це відчувають,я так не можу,тому просто ігнор,а оточенню сказала,що шахраї,ну а хто із ними спілкується ,то це вже їх проблема🤷🏼‍♀️
Нікому не дозволяйте себе ображати, не можете сказати словом бийте в нос)

По форуму: 2-3 місяці буде терор. Якщо через додаток брали або встановлювали додаток інших контор (Єгроші, Швидко гроші, Кредит плюс та інших) то вся тел книга ваша в них є. Будуть робити групи, слати ваше фото з різними підписами (наркоман потребує грошей на лікування, пpocтитутка хоче почати нове життя і таке в цьому плані).
Варіанти 2.

1) Заплатите все що вони хочуть (надіятися що через місяць-два на вас не повішають ще один борг)
2) Подякувати їм за подаровані кошти, прийняти терор 2-3 місяці й забути.

По особистому скажу. Користувався годував їх, потім просто забрав те що переплатив і повний ігнор. 40+ днів, все тихо. Були коменти у фейсбук, але конкретно мене не можуть знайти. В месенджер скидали провокуючі повідомлення, я не відповів, все, замовкли. Це звичайні шахраї. Прийміть ті кошти як дар і живіть далі❤️

Це не біти. Ви реально в розшуку.

Вкладення

• 1744840160811.webp
    1744840160811.webp
    10.2 Кб · Перегляди: 137
Доброго всім дня, що ж я вляпалась в історію з bitcapital. Взяла позику місяць назад, обставини на те примусили, а ось гроші не прийшли і нема чим навіть пролонгувати так ось другий день протермінування, уже дзвонили моїй матері. Поки погроз не було, а вирішила я почитати відгуки (якось відразу не читала і навіть не здогадувалась що вони працюють зовсім неофіційно). Не дуже мені хочеться стикатися з пресінгом але й платити немає чим, та ще й шалені відсотки женусь 462 долари з 225, ну якось ніфіга собі.
Деньги не пришли на кошелек, несуществующий кредит требуют оплатить?

И повестки небыло? Может ошибочное СМС или это коллектора могут так развлекатся?

Деньги не пришли на кошелек, несуществующий кредит требуют оплатить?

И повестки небыло? Может ошибочное СМС или это коллектора могут так развлекатся?
Повістки не було, думаю то bit capital, розхитує психологічно)

Скоріше за все щоб знати як себе поводити
А з приводу накручування то це вже людський фактор)
Подивіться відео коментарі юристів і вирішіть для себе або віддати купу грошей з процентами,або переживати терор і чекати пропозиції за тіло,або просто переживши довгий терор нічого не повертати.Ну не будуть вони п'ять років кошмарити,все одно колись відстануть.Я вже не хочу їм нічого платити після того,як дізнались,що можуть знову борг повісити (І це знову по новому дзвінки )І те що вони з людьми роблять які у них взагалі нічого не брали .І не має на цю клоаку ніяких управ і ми віддаючи їм нереальні проценти тільки підтримуємо збагачення та розвиток цих виродків!

Назад
Угорі