BitCapital - чи дзвонять останні дні??? Пишуть???

• Автор теми Автор теми Olina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K

Olina

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
8
Бали
8
Olina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, скажіть будь ласка чи пишуть та дзвонять останні дні біти?
Сайт працює жахливо. Вже майже місяць не працює телеграм - бот, а вчора зовсім видалили його. Також менеджер що писав на Вайбер був підписаний як БК, сьогодні просто номер зʼявився. На сайті нереально звʼязатися з менеджером. Також знайшла таку інфу? З чим то звʼязано? Що буде далі?

Вкладення

• IMG_3368.webp
    IMG_3368.webp
    118 Кб · Перегляди: 287
Доброго дня, скажіть будь ласка чи пишуть та дзвонять останні дні біти?
Сайт працює жахливо. Вже майже місяць не працює телеграм - бот, а вчора зовсім видалили його. Також менеджер що писав на Вайбер був підписаний як БК, сьогодні просто номер зʼявився. На сайті нереально звʼязатися з менеджером. Також знайшла таку інфу? З чим то звʼязано? Що буде далі?
Не пишуть
Мені тільки в понеділок написали
А за дзвінки не знаю, мені мама казала, що їй бота на продзвін ставили, зараз не знаю

Не пишуть
Мені тільки в понеділок написали
А за дзвінки не знаю, мені мама казала, що їй бота на продзвін ставили, зараз не знаю
Ось і мені не пишуть.. це дуже дивно.. і боти в сайт не відповідають менеджери.

Та вони кредит в смс пропонують, сьогодні мені приходила, що я впускаю можливість влізти в цю сrаку

Вкладення

• IMG_3385.webp
    IMG_3385.webp
    72 Кб · Перегляди: 295
А ми звідки знаємо
Але тут написано, що це інвестиційний фонд
Так що кредити вони точно не видають
Тогда вышла недоразумение ((( с моей стороны , а как надолго в прошлый раз блокировали их телеграм ?

Доброго вечора, скажіть будь ласка в кого кредит в цієї компанії, хто вже давно про них знає? Чи бувало раніше що не працював ні сайт, ні телеграм бот? Що це з ними? Дякую за відповідь!

Без поняття)
А що у вас з ними?
Позыка, оплатила пролонгациями 300, тело 250. Хотят 1200 Но звонят только маме. А мне не пишут! Связаться с ними не могу уже 10 дней. Из-за этого не понимаю что происходит! Я бы оплатила тело еще максимум!
Окак, надо было успеть взять у них перед закрытием чуток шекелей) Они не закрыты к сожалению!(

Позыка, оплатила пролонгациями 300, тело 250. Хотят 1200 Но звонят только маме. А мне не пишут! Связаться с ними не могу уже 10 дней. Из-за этого не понимаю что происходит! Я бы оплатила тело еще максимум!
Ну не пишуть і добре
Мені теж не пише
Заспокойтеся, поставте мамі антиспам та живіть далі

Назад
Угорі