BitCapital активізувався

• Автор теми Автор теми Illuminator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 10K
Коротше я написала заяву по бітам в кіберполіцію, мені вже з нашого місцевого відділу дзвонили, але я сказала, що так як всі звертаються і я теж звернулась, аби була скарга і заява і від мене. Але цікавий варіант зі зверненням від слідчого, може теж спробувати, бо є лівий номер. Як наразі справа в тих, хто їм таке писав?)

Десь читав що вони отримують 25% від кожної закритої позики (якщо позику закрили за 2 і більше тіла), і навпаки штрафують якщо людина довгий час не платить. Тому з такими перспективами вся їхня людяність зникає. Прикол ще в тому що вони вішають позики на своїх колишніх працівників. На фейсбук сторінці антиколетктора є допис їхнього колишнього менеджера, яка розповідає що на неї і на її знайому яка також працювала в бітів після звільнення повісили позики. Воошім карма рано чи пізно і до них доходить.
Вся їх людяність, зникає, коли вони починають працювати в цих шарагах, якщо ці люди йдуть на таку роботу, не поважають себе, то як вони будуть поважати інших.
Це непотріб, який в житті нічого не досяг, а в школі з ймовірністю 98% їх чмирили.

Вся їх людяність, зникає, коли вони починають працювати в цих шарагах, якщо ці люди йдуть на таку роботу, не поважають себе, то як вони будуть поважати інших.
Це непотріб, який в житті нічого не досяг, а в школі з ймовірністю 98% їх чмирили.
Мені цікаво звідки вони звонять?

Мені цікаво звідки вони звонять?
З України, через іп телефонію, там можна вказати хоч китайський номер. Вірогідніше за все це бінотел, найпоширеніший сервіс, який надає послуги іп телефонії, я коли працював на job порталі, у нас також був бінотел.

Коротше я написала заяву по бітам в кіберполіцію, мені вже з нашого місцевого відділу дзвонили, але я сказала, що так як всі звертаються і я теж звернулась, аби була скарга і заява і від мене. Але цікавий варіант зі зверненням від слідчого, може теж спробувати, бо є лівий номер. Як наразі справа в тих, хто їм таке писав?)
Хз,затихли,тільки смс шлють інколи

Сьогодні знову теоефонували на роботу і начальнику,сволочи,звонять колегам,а колеги мене задовбуютб,а я їм кажу,я причому,це ж не я вам звоню,посилайте їх подалі,навіщо ви з ними говорите,а вони всеодно роблять мене винуватим,не колеги а гівно

Пока крипси не идут на уступки, думаю может биты напишут еще…

Вкладення

• IMG_5270.webp
    IMG_5270.webp
    105.5 Кб · Перегляди: 293
  • IMG_5271.webp
    IMG_5271.webp
    122.8 Кб · Перегляди: 251
  • IMG_5272.webp
    IMG_5272.webp
    120.7 Кб · Перегляди: 251
  • IMG_5273.webp
    IMG_5273.webp
    136.8 Кб · Перегляди: 297
Мне дозвонились сегодня,видно новый пул номеров купили ибо как спам не был обозначен.
Пришлось пообщаться пару минут.Ничего нового - заплати миллион и мы закроем

Мне дозвонились сегодня,видно новый пул номеров купили ибо как спам не был обозначен.
Пришлось пообщаться пару минут.Ничего нового - заплати миллион и мы закроем
Нах слать

у мене десь 70 днів прострочки
У меня еще братья крипси есть, там 500 тело.
А что у вас по террору?
У меня пока звонки родным(мать отец) и писали пару раз в телегу и вайбер, и другу звонят. За себя не знаю я за границей, ток в тг писали пару раз типо будем решать говорю давайте поговорим о реальных цифрах, он говорит 1550 и вопрос закрыт, я говорю с 425 - 1550, давайте о реальном, а он говорит просто это реальные😂😅
Сегодня другу звонили (он прошел в 21 году террор от топ кредита) и тот ему навешал типо что я заставил отдавать за него долг, друг сказал ему по…й, а тот в ответ тогда ваша мать пойдет в слезах в ломбард гасить долг😂 он говорит мне по…й, такое пройдено еще 4 года назад и тот откл

Я й не памʼятаю тіло 600 мабуть,а нарахували майже 5 тисяч
норм апетит , ну ничего, сначала конечно нервишки попортят , но потом +- тело предложат , а платить уже по желанию)) так как к тому моменту уже все методы террора будут использованы

норм апетит , ну ничего, сначала конечно нервишки попортят , но потом +- тело предложат , а платить уже по желанию)) так как к тому моменту уже все методы террора будут использованы
не буду платити по тій причині,що можуть повішати ще один кредит

Назад
Угорі