BitCapital активізувався

• Автор теми Автор теми Illuminator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 10K
miklaaa, А після якого етапу терору прийшла пропозиція ? Або з якого моменту вони починають пропонувати хоч щось ?
Мені зараз пропонують за 1100 з тіла 800, але я платити не збираюся бо це повішена позика.

Мені здається краще взагалі не брати слухавку, за можливості номер поміняти або фільтр дзвінків встановити

Останнє редагування:
Може трішки не по темі, но куди можна написати заявку на crypsee ? Ну маю на увазі крім СБУ, кіберполіції ?

Може трішки не по темі, но куди можна написати заявку на crypsee ? Ну маю на увазі крім СБУ, кіберполіції ?
Action Fraud спробуйте. Мають відреагувати наче, все ж таки британьска організація по боротьбі із злочинністю

S_An, А можете будь ласка, якщо є час більш детально розписати що там і до чого писати, можливо є якісь нюанси ? Типу ну чий номер писати і так далі

Доречі, ті хто писали заявку до СБУ, допомагає?

Останнє редагування:
S_An, А можете будь ласка, якщо є час більш детально розписати що там і до чого писати, можливо є якісь нюанси ? Типу ну чий номер писати і так далі

Доречі, ті хто писали заявку до СБУ, допомагає?
Я писав в СБУ, поки що взагалі ніякої відповіді.
Але, заяви з кіберполіцї вже знаходяться у слідчого карного розшуку району на розгляді. Завтра поїду особисто дізнатись що до чого.
По Action Fraud все доволі просто. Пишіть по суті, що є такі організації, зареєстровані в Лондоні (бажано вказати їх «юридичні» назви), займаються шахрайською діяльністю, в тому числі доступом до особистої інформації, 3х осіб, вішають кредити і т.д.
І так, писати треба англійською. Там все дуже просто

Активізувались 3,14….си. Мені наярювали, але то фігня, матері, сестрі. Звчиайно- ніхто слухавку не брав. По іншому оточенню інфо у мене поки немає.
Скинув ідіотам скріни з Action Fraud та кіберполіції- подивимось, чи допоможе

Поки не дуже. Подивимось.

В мене після фотошопу
Розкажіть будь ласка що за етап фотошопу, в то я до нього не дійшов, в пропонують тіло + 17% я про біти ,а в кріпсі я на етапі розсилання фото з паспортом - ну так він в мене є)

VIP_Client_MFO, Кріпсі на цьому етапі щось пропонують?
Кріпсі вимагають під 3000$ з тіла 525, обдзвонюють усіх,біти 3000 з копійками з 850, а потім різко пропозиція 990. Дзвінків до мене по меншало, це щоб оточення могло до мене достукатись і сказати но-но повертай))

Кріпсі вимагають під 3000$ з тіла 525, обдзвонюють усіх,біти 3000 з копійками з 850, а потім різко пропозиція 990. Дзвінків до мене по меншало, це щоб оточення могло до мене достукатись і сказати но-но повертай))
а які етапи по бітам були?

Я доречі беру слухавки у всіх хто дзвонить,і просто мовчу
если бы мне пришлось брать каждый раз трубку когда звонит мфо, особенно в начале когда было больше сотни звонков, каждый Наполеон в дурдоме знал бы меня в лицо🤣

Назад
Угорі