Illuminator
Форумчанин
- Дописи
- 53
- Реакції
- 33
- Бали
- 33
Illuminator не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хм можливоЦілком можливо Action Fraud для уточнення дзвонили
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хм можливоЦілком можливо Action Fraud для уточнення дзвонили
Стрій)Что вы держите?
А Ви юморная.Что вы держите?
Это "керивник" нашего городка так стебется.....его словечко.Что вы держите?
СпасибоА Ви юморная.
Пусть клеят у себя в параше )))А як вам таке?Крипсі
Так а навіть якщо розклеять що це їм дасть,всім по*уюПусть клеят у себя в параше )))
Даже если наклеить осмелятся, что от этого изменится ?
Только аргументы в Вашу пользу - вызвать полицию , написать заяву , попросить осмотреть камеры рядом - и заодно пальчики с листа откатать
Делов то
Думаю, что вообще они ничего не станут клеить
Хотя я бы лично против своих фото не возражала - я бы за их счет собрала больше инфы
Ой, по городу расклеено столько всякой информации, что проходишь мимо, и даже не обращаешь на это внимание.Так а навіть якщо розклеять що це їм дасть,всім по*ую.
Вже розклеїли??А як вам таке?Крипсі
В них такі повідомлення по графіку. Знаю декілька людей які також попали на цих криптопдрв, їм ті самі і смс і в той самий час таке приходилоА як вам таке?Крипсі
А що ще можна чекати від крипсі?Вже розклеїли??Мені те саме прийшло.
В них такі повідомлення по графіку. Знаю декілька людей які також попали на цих криптопдрв, їм ті самі і смс і в той самий час таке приходило
Крім телефонного терору нічогоА що ще можна чекати від крипсі?
Він не один. Там декілька, судити будуть одного нажаль.А як визначили його особу?
Взагалі не дзвонятьКрім телефонного терору нічого
Мені нині телефонував нєкто Генадій Васильович , був післаний далекоА що ще можна чекати від крипсі?
Я доречі беру слухавки у всіх хто дзвонить,і просто мовчуМені нині телефонував нєкто Генадій Васильович , був післаний далеко
Почав грозити обдзвон робити
Ми працювати встигаємо? Чи весь час іде на боротьбу з клятими ворогами пролетаріату?Мені нині телефонував нєкто Генадій Васильович , був післаний далеко
Почав грозити обдзвон робити
Спершу дзвонять близьким родичам, і пишуть всяку ахінею. Далі іде розсилка смс вашим контактам що вони взяли їх поручителем і вони мусять платити за вас. Далі іде продзвон по вашим контактам і на роботу. Ну і останній етап роблять Фотошоп з вами або близькими родичами де ви (або вони збирають кошти надаєте послуги інтиму і тому подібне)
Мені зараз пропонують за 1100 з тіла 800, але я платити не збираюся бо це повішена позика.miklaaa, І я так розумію, погоджуються на закриття кредиту за тіло, пів-тіла тільки після фотошопу ?
Мені здається краще взагалі не брати слухавку, за можливості номер поміняти або фільтр дзвінків встановитиЯ доречі беру слухавки у всіх хто дзвонить,і просто мовчу