BitCapital активізувався

• Автор теми Автор теми Illuminator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 10K
А як вам таке?Крипсі

Вкладення

• IMG_9879.webp
    IMG_9879.webp
    196.1 Кб · Перегляди: 256
А як вам таке?Крипсі
Пусть клеят у себя в параше )))
Даже если наклеить осмелятся, что от этого изменится ?
Только аргументы в Вашу пользу - вызвать полицию , написать заяву , попросить осмотреть камеры рядом - и заодно пальчики с листа откатать
Делов то
Думаю, что вообще они ничего не станут клеить
Хотя я бы лично против своих фото не возражала - я бы за их счет собрала больше инфы

Пусть клеят у себя в параше )))
Даже если наклеить осмелятся, что от этого изменится ?
Только аргументы в Вашу пользу - вызвать полицию , написать заяву , попросить осмотреть камеры рядом - и заодно пальчики с листа откатать
Делов то
Думаю, что вообще они ничего не станут клеить
Хотя я бы лично против своих фото не возражала - я бы за их счет собрала больше инфы
Так а навіть якщо розклеять що це їм дасть,всім по*ую😂.

А як вам таке?Крипсі
Вже розклеїли?? 😅😅 Мені те саме прийшло.

А як вам таке?Крипсі
В них такі повідомлення по графіку. Знаю декілька людей які також попали на цих криптопдрв, їм ті самі і смс і в той самий час таке приходило

Вже розклеїли?? 😅😅 Мені те саме прийшло.

В них такі повідомлення по графіку. Знаю декілька людей які також попали на цих криптопдрв, їм ті самі і смс і в той самий час таке приходило
А що ще можна чекати від крипсі?

miklaaa, Вітаю, в можете будь ласка розповісти про етапи їх терору, тільки створив аккаунт щоб дізнатися про це все більш детально

miklaaa, P.s., розумію що про то все на різних вітках форму вже багато написано, но цікавить конкретно ваш досвід бо як я зрозумів ви теж військовий

Останнє редагування:
Мені нині телефонував нєкто Генадій Васильович , був післаний далеко
Почав грозити обдзвон робити
Ми працювати встигаємо? Чи весь час іде на боротьбу з клятими ворогами пролетаріату?

miklaaa, Вітаю, в можете будь ласка розповісти про етапи їх терору, тільки створив аккаунт щоб дізнатися про це все більш детально

miklaaa, P.s., розумію що про то все на різних вітках форму вже багато написано, но цікавить конкретно ваш досвід бо як я зрозумів ви теж військовий
Спершу дзвонять близьким родичам, і пишуть всяку ахінею. Далі іде розсилка смс вашим контактам що вони взяли їх поручителем і вони мусять платити за вас. Далі іде продзвон по вашим контактам і на роботу. Ну і останній етап роблять Фотошоп з вами або близькими родичами де ви (або вони збирають кошти надаєте послуги інтиму і тому подібне)

miklaaa, І я так розумію, погоджуються на закриття кредиту за тіло, пів-тіла тільки після фотошопу ?

miklaaa, І я так розумію, погоджуються на закриття кредиту за тіло, пів-тіла тільки після фотошопу ?
Мені зараз пропонують за 1100 з тіла 800, але я платити не збираюся бо це повішена позика.

Я доречі беру слухавки у всіх хто дзвонить,і просто мовчу
Мені здається краще взагалі не брати слухавку, за можливості номер поміняти або фільтр дзвінків встановити

Назад
Угорі