Скала
Форумчанин
- Дописи
- 149
- Реакції
- 181
- Бали
- 68
Скала не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ЕххВже пізно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ЕххВже пізно
Ти думаєш він і справді буде підписуватись власним імʼям?
Та хто їх знаєТи думаєш він і справді буде підписуватись власним імʼям?
Обратитесь в Кибер полицию ticket.cyberpolice.gov.uaуже 2 місяць просрочки,але тільки сьогодні біти активізувались,звонить якийсь бик,і погрожує батькам,сестрі,пише в телеграмі погрози,що робити?
Вот именноОбратитесь в Кибер полицию ticket.cyberpolice.gov.ua
Есть доказательная база у вас это хорошо! Они спокойно берутся за это помогают должникам в таких ситуациях. Можно по ссылке обратиться анонимно и написать про проблему. Просто попробуйте, это не шутки когда вашим родителям угрожают. Если ничего не делать очевидно это будет продолжаться. Нужно не боятся а давать отпор этой аморальной херне!
Хлебальник какой-то плоский. Сразу видно, серьёзный тимурка из речки/городаВідкрила на сайті
Але то таке
Номери можуть бути їх корпоративні
Можна його в чаті помацати
мовляв, чи не боїться він наразі працювати на кримінал ?
Зразу з козирів зайти
Перевірити реакцію
А може у вас є резервний номер аби йому за цим контактом у вайбер написати
Якщо це справді біт - то у Вас джек-пот
Бо є повне ПІБ
Моя агентура, колишні з дотичних колцентрів, пише :Ти думаєш він і справді буде підписуватись власним імʼям?
Моя агентура, колишні з дотичних колцентрів, пише :
Так що ми на вірному шляху
Також написав туди + СБУ + Кіберполіція.Сьогодні подав скаргу в action fraud на них,кажуть допомагає
Доречі після того як скинув їм скрін з скаргою,і написав від імені слідчого,затихлиТакож написав туди + СБУ + Кіберполіція.
Як у Вас зараз з цими уродами? Сильно задовбують?
А куди писали? На їх корп.номери, чи саме тому ідіоту про кого мова вище?Доречі після того як скинув їм скрін з скаргою,і написав від імені слідчого,затихли
так на номер цього ідіота скинувА куди писали? На їх корп.номери, чи саме тому ідіоту про кого мова вище?
Пробував подзвонити на цей номер, не беруть трубкухмм дуже підозріло
так я хз,можливо біти звонили,їх же компанія там зарегана,а можливо це телефонували з компанії у якій я скаргу подававПробував подзвонити на цей номер, не беруть трубку
Наразі тільки телефон із роботомТакож написав туди + СБУ + Кіберполіція.
Як у Вас зараз з цими уродами? Сильно задовбують?
Что вы держите?Наразі тільки телефон із роботом
Але то затишшя
Вони ще застрілити та втопити мене не грозилися
Бо прирізати та спалити вже було)))
Та нічого, тримаю стрій
Цілком можливо Action Fraud для уточнення дзвонилихмм дуже підозріло