BitCapital активізувався

• Автор теми Автор теми Illuminator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 10K
BitCapital (bitcapital.gold, bitcapital.top, bitcapital.org.ua)
Это онлайн-сервис, зарегистрированный как GOLDEN INTEREST GROUP LIMITED (Великобритания), предлагающий микрокредиты в криптовалюте (USDT) с возможностью конвертации в гривны. Однако Национальный банк Украины (НБУ) в феврале 2025 года признал деятельность этого сервиса незаконной. BitCapital маскировал гривневые кредиты под криптовалютные займы, обходя украинское законодательство. НБУ получил более 700 жалоб от клиентов на высокие ставки, непрозрачные условия и агрессивные методы взыскания долгов. Бюро экономической безопасности (БЭБ) и Нацполиция Украины начали расследование.

Це в телефонному довіднику про них таке пишуть. В мене вони відносно давно закриті, спочатку надзвонювали частенько зі своїми "привабливими" пропозиціями , й на ххх посилав , потім пригрозив що подам скаргу в НБУ якщо будуть дзвонить, затихли.Сьогодні знову вонили.

Я як уявила, що ці «менеджери» після роботи ходять з нами в одні супермаркети, поряд стоять на зупинках транспорту чи просто йдуть по одній вулиці, аж страшно стало. Бо ніколи не вгадаєш, що адекватна з вигляду людина, потім перетворюється на відділ роботи «как с животными» 😕
Дивись у темряву як хижак, а не як жертва
А скільки ждунів та корегувальників серед нас, а скільки інших неадекватів
Бітів просто треба ліквідувати як саму нижню ступінь лайна
Я навпаки бажала б власними руками хоч одного обнулити

BitCapital (bitcapital.gold, bitcapital.top, bitcapital.org.ua)
Это онлайн-сервис, зарегистрированный как GOLDEN INTEREST GROUP LIMITED (Великобритания), предлагающий микрокредиты в криптовалюте (USDT) с возможностью конвертации в гривны. Однако Национальный банк Украины (НБУ) в феврале 2025 года признал деятельность этого сервиса незаконной. BitCapital маскировал гривневые кредиты под криптовалютные займы, обходя украинское законодательство. НБУ получил более 700 жалоб от клиентов на высокие ставки, непрозрачные условия и агрессивные методы взыскания долгов. Бюро экономической безопасности (БЭБ) и Нацполиция Украины начали расследование.

Це в телефонному довіднику про них таке пишуть. В мене вони відносно давно закриті, спочатку надзвонювали частенько зі своїми "привабливими" пропозиціями , й на ххх посилав , потім пригрозив що подам скаргу в НБУ якщо будуть дзвонить, затихли.Сьогодні знову вонили.
Спасибі
Це ми всі тут в курсі
Але вони вже не голден-хуйолден
Там вже інший логін )

Заява в поліцію
Однозначно

То автоперекладач з російської

Гестапо певно
Я б особисто і менеджерів і їх оточення з кулемету розстріляла
Але ж не толерантно )))
Чим заява в поліцію допоможе?

Хто знає цього пі*ара з BitCapital,Mpaзь остання,шлє спам дзвінки,звонить з номерів близьких,спам в смс,блокує банки,звонить на роботу

Вкладення

• IMG_9836.webp
    IMG_9836.webp
    156.9 Кб · Перегляди: 475
Хто знає цього пі*ара з BitCapital,Mpaзь остання,шлє спам дзвінки,звонить з номерів близьких,спам в смс,блокує банки,звонить на роботу
Я не знаю кто это - меня вон периодически убить грозят ; то ли зарезать то ли сжечь
Но кстати после заявы в полицию пока прямой активности нет
Только их стандартная смс рассылка латиницей от прайм позыка и заонки робота
Но думаю скоро снова прибегут с террором
Надо бы в СБУ по своей жалобе позвонить
Чем активнее мы будем спамить битами правоохранителей, тем лучше

Я конечно не знаю - может быть они и впрямь такие тупые; но есть из Днепра один подходящий товарищ - и по возрасту и по резюме
Только пока не могу телефон глянуть
Надо регистрацию

Вкладення

• D5F9E228-214D-47FC-B7A1-D4E0E20448E4.webp
    D5F9E228-214D-47FC-B7A1-D4E0E20448E4.webp
    305.9 Кб · Перегляди: 439
  • 0F2B3814-78C5-44D6-932D-9D69143C49A0.webp
    0F2B3814-78C5-44D6-932D-9D69143C49A0.webp
    363.5 Кб · Перегляди: 336
Останнє редагування:
Я не знаю кто это - меня вон периодически убить грозят ; то ли зарезать то ли сжечь

Я конечно не знаю - может быть они и впрямь такие тупые; но есть из Днепра один подходящий товарищ - и по возрасту и по резюме
Надо регистрацию
Опачкм папа,думаєш це він,по голосу таке відчуття ніби йому 40

Надо регистрацию
Перевір цей номер це його у вайбері (0684699397)

Опачкм папа,думаєш це він,по голосу таке відчуття ніби йому 40

Перевір цей номер це його у вайбері (0684699397)
Відкрила на сайті
Але то таке
Номери можуть бути їх корпоративні
Можна його в чаті помацати
мовляв, чи не боїться він наразі працювати на кримінал ?
Зразу з козирів зайти
Перевірити реакцію
А може у вас є резервний номер аби йому за цим контактом у вайбер написати
Якщо це справді біт - то у Вас джек-пот
Бо є повне ПІБ

Вкладення

• 1B305CAB-8438-4056-8386-9DFAEAD92A66.webp
    1B305CAB-8438-4056-8386-9DFAEAD92A66.webp
    387.7 Кб · Перегляди: 423
Відкрила на сайті
Але то таке
Номери можуть бути їх корпоративні
Можна його в чаті помацати
мовляв, чи не боїться він наразі працювати на кримінал ?
Зразу з козирів зайти
Перевірити реакцію
тільки що набрав на цей номер,щоб перевірити чи по голосу він,не відповідає

тільки що набрав на цей номер,щоб перевірити чи по голосу він,не відповідає
То мазохізм
Та й мабуть воно вже втиркане втикає
Тут тонше треба
Треба йому писати так, ніби вже всі все знають
З лівого номера
І так сухо і конкретно - наче вже слідчий пише
Але профіль /портфоліо дуже підходить по типажу

То мазохізм
Та й мабуть воно вже втиркане втикає
Тут тонше треба
Треба йому писати так, ніби вже всі все знають
З лівого номера
І так сухо і конкретно - наче вже слідчий пише
Але профіль /портфоліо дуже підходить по типажу
А можеш мені написати як слідчий пише,зразок,а я йому скину😁

А можеш мені написати як слідчий пише,зразок,а я йому скину😁
Тимуре Романович, доброго ..,,
Вас турбують з приводу кримінального провадження за колективною заявою потерпілих від дій компанії Біт Капітал, за ст.182, ст.189, ст.190 ККУ.
Ви - молода людина і не варто псувати собі біографію реальним строком тюремного ув‘язнення. Нам відомо багато фактичних обставин, які не дозволять застосувати до Вас м‘якого покарання та призначення умовного терміну.
Пропонуємо Вам у добровільному порядку надати згоду на негласну співпрацю, що надасть змогу у подальшому, на етапі слідчих дій та на стадії судового розгляду перекваліфікувати епізоди Вашої особистої участь у подіях, що місять ознаки та склад тяжких злочинів; та залучати не в якості підозрюваного та згодом обвинуваченого, а в якості свідка.
Чекатимемо відповідь за цим контактним номером телефону.
Анонімність, нерозголошення персональних даних та взяття під програму захисту свідків гарантуємо.

Тимуре Романович, доброго ..,,
Вас турбують з приводу кримінального провадження за колективною заявою потерпілих від дій компанії Біт Капітал, за ст.182, ст.189, ст.190 ККУ.
Ви - молода людина і не варто псувати собі біографію реальним строком тюремного ув‘язнення. Нам відомо багато фактичних обставин, які не дозволять застосувати до Вас м‘якого покарання та призначення умовного терміну.
Пропонуємо Вам у добровільному порядку надати згоду на негласну співпрацю, що надасть змогу у подальшому, на етапі слідчих дій та на стадії судового розгляду перекваліфікувати епізоди Вашої особистої участь у подіях, що місять ознаки та склад тяжких злочинів; та залучати не в якості підозрюваного та згодом обвинуваченого, а в якості свідка.
Чекатимемо відповідь за цим контактним номером телефону.
Анонімність, нерозголошення персональних даних та взяття під програму захисту свідків гарантуємо.
Ох дякую велике,зараз відправлю😂

Назад
Угорі