Нічого їм не плачу, взяв 1950юсдт так і віддам, так покошмарили трохи, фотошопи робили в тг виставляли, але на протязі 5 хв адміни тг їх видаляли одразу. І все. Вчора поговорив вони просять вже 2300, хоча місяць тому просили 5600юсдт, я їм сказав що 2000юсдт 30 листопада закрию. Вона пише не 30 а 25. Так що ще тижня 2 вони згодні будуть на тіло 1950, скину їм і закриємо це питання. Кстаті терор від них лише 1 раз в тиждень, інші дні спокій
Так я кріпсі це пояснював що брав бабки на авто, тоді коли готовий був вам за тіло віддати ви морозились а у висновку через 3 місяці погодились. А мені той окунь з кріпсі каже так може продати авто? А я йому йолоп ти ПТУшний, я брав щоб його купити а тепер продати щоб закрити

кажу йому чекали 90 днів і ще почекаєте, він подумав 5 хвилин і погодився на тіло. І біти погодяться ще пару тижнів потерпіти і все буде норм. Але реально пови батьків трохи потерирозовали
Дивись, на їхні дзвінки я не відповідав взагалі, смс в вайбер не читав. Тільки після того як вони телефонували матері або дружині, я сам їм писав і говорив що я готовий заплатити тіло на протязі дня і розходимся. На що вони зрозуміло відповідали в грубій формі по типу ТІЛО ты віддаси Землі. На що відповідав ок як скажеш тоді я ще почекаю поки ти позумаєш, і знову на тиждень-два їх просто морозив. І знову така процендура. За 70 днів просрочки сьогодні вони хочуть 2300 з 1950юсдт. Я їм сказав що 2к заплачу 30 листопада, а вона 2100 і 25. На що я їй знову відповів, окей побачим. Буде дзвонити або писати 25 числа, я скажу давай на 30, як не буде згодна, то нехай чекають. Бабло в мене є я назбирав, але відсотків не копійки не дам, тільки те що брав! А взагалі за таку дічь як вони витворяють я б послав їх, але матері звонять, а їй треба брати трубку щоб знати хтото бо по роботі звоне багато людей з невідомих номерів.