Bit Capital рассылка

• Автор теми Автор теми Oley
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 6K
мені також таке прийшло, але від бітів , також сьогодні зранку) Ось таке :

Kompaniya gotova doluchiti susidiv do povernennya, yaki budut Vam stukati v dveri. Zupinit proces - zakrij poziku.

а вам звонили к соседям? в вашему случае?
да , звонили. но не знаю насколько много людей, только одни говорили.

да , звонили. но не знаю насколько много людей, только одни говорили.
по контактной книге вашей много кого набирали? или они как то по адресу пробивают кто живет и так соседям звонят?

нужна больше тем
нужна больше тем
больше тем довай
битов прославляяй

ножно больши тем
тем довай скорей
за каждое телодвиженье
тему создавай

1674 г. Поэт неизвестен

по контактной книге вашей много кого набирали? или они как то по адресу пробивают кто живет и так соседям звонят?
почитайте форум , тут уже 100500 сообщений про них)) их методы не меняются

почитайте форум , тут уже 100500 сообщений про них)) их методы не меняются
мне сегодня позвонили отцу, вроде как спокойно говорили но он послал их , просрочка уже месяц , волнуюсь конечно что будет дальше…

мне сегодня позвонили отцу, вроде как спокойно говорили но он послал их , просрочка уже месяц , волнуюсь конечно что будет дальше…
Уже хорошо, отец всё прекрасно понимает. Минус процентов так 50 для беспокойства.

Сьогодні закрив кріпсі за тіло 750юсдт, 98 день протермінування. Біти 2к тіло протермінування 60+- 15днів, хотіли останній раз 3.2к, поки що шлю їх. Задавайте питання )))

Сьогодні закрив кріпсі за тіло 750юсдт, 98 день протермінування. Біти 2к тіло протермінування 60+- 15днів, хотіли останній раз 3.2к, поки що шлю їх. Задавайте питання )))
2к тіло? Це в доларах?

не клиент, а мечта. Долги платит
З відсотками мабуть всі 3к хочуть за місяць назад, здуріти можна навіщо люди беруть такі суми
Покупав машину небуло в кого позичити, взяв у них, бо знав що крім дзвінків вони ***** не можуть, сьогодні просять 2300 якщо закрию до 17:00, але я настоюю на своєму що як тільки погодяться 1950 то закрию. Все просто, так звонить так погрожують, але крім дзвінків нічого вони не зроблять.

Покупав машину небуло в кого позичити, взяв у них, бо знав що крім дзвінків вони ***** не можуть, сьогодні просять 2300 якщо закрию до 17:00, але я настоюю на своєму що як тільки погодяться 1950 то закрию. Все просто, так звонить так погрожують, але крім дзвінків нічого вони не зроблять.
Поділіться своїми аргументами, як ви відстоюєте свою суму.
По я почала активну фазу перемовин з ними, і вони навіть досить непогано скинули, але все ж не те, до чого я прагну

Окак

Вкладення

• IMG_5395.webp
    IMG_5395.webp
    63.7 Кб · Перегляди: 209
"Зупиніть", "закрий"... Они не могут определиться, то ли на "вы", то ли не "ты" обращаться?)
Две версии:
1. Лингвистическая: на инглише все ж на ю обращаются, кроме короля и бога. Баг при транслитерации.
2. Жизненная. В момент написания слова "закрийте" к писателю зашёл бой-френд, он ему сразу "закрий двері, бо побачать". Так и в тексте осталось.

Автівка - то святе)

Останнє редагування:
Назад
Угорі