Bitcapital Bit capital после того как их накрыли в апреле 2026

• Автор теми Автор теми Юлия 0604
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 3K

А ви за який час , на якому терміні просрочки запропонували таку знижку?
Погано, що видалила смс, то точно прямо не можу сказати. Мені десь на 70 день написав менеджер тіпа давай домовляться. Запропонував за 250 олним платежем, але в мене не вистачало. Тоді домовились на 150 і серез 2 тижні ще 150. Я внесла 150. Але через 2 тижні не змогла внести решту. Очікувала найгіршого вже, з тим менеджером так і спілкувалась, говорила правду, що затримують зп. Короче, ще через деякий час мені прийшло смс від бота, що внеси 75 і закриємо. Через два дні після смс мені прийшла зп і я закрила. Все)

Погано, що видалила смс, то точно прямо не можу сказати. Мені десь на 70 день написав менеджер тіпа давай домовляться. Запропонував за 250 олним платежем, але в мене не вистачало. Тоді домовились на 150 і серез 2 тижні ще 150. Я внесла 150. Але через 2 тижні не змогла внести решту. Очікувала найгіршого вже, з тим менеджером так і спілкувалась, говорила правду, що затримують зп. Короче, ще через деякий час мені прийшло смс від бота, що внеси 75 і закриємо. Через два дні після смс мені прийшла зп і я закрила. Все)
А за ці 70 днів всіх дістали , оточення?

А ви за який час , на якому терміні просрочки запропонували таку знижку?
В теорії вони норм знижку дають після 60-70 дня виходить. Кріпсі раніше

Нікого взагалі

Їх додаток не скачувала, але був додаток Є гроші. Кріпсі кстаті тож не дзвонили ні до кого. Лайт кредо в мене не було

Кому цікаво, твердження, що Bitcapiatal - це Єгроші підтвердилось. "В ході досудового розслідування встановлено, що не пізніше жовтня 2023 року (точний час в ході досудового розслідування не встановлено) ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , перебуваючи на посаді директора ТОВ «ФК «Є Гроші Ком», спільно із ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 та іншими невстановленими досудовим розслідуванням особами, переслідуючи корисливу мету у вигляді одержання стабільних незаконних прибутків від примушування потерпілих осіб до виконання цивільно-правових зобов`язань та вимагання, передбачаючи суспільно-небезпечні наслідки і бажаючи їх настання, прийняли рішення про створення стійкого злочинного об`єднання у формі організованої групи, з метою вчинення особливо тяжких злочинів, які полягали у примушуванні до виконання цивільно-правових зобов`язань нібито перед іноземними компаніями «Golden Interest Group Limited» та «SOCIAL FINANCE CARE AND WELLBEING INVESTMENTS LLP» (зареєстровані на території Великої Британії), які використовують веб-ресурс «BitCapital», під прикриттям здійснення господарської діяльності, тобто здійснення психологічного тиску через телефонні дзвінки, листування у месенджерах із вимогами виконати умови кредитних договорів з погрозами насильства над потерпілими та їх близькими родичами, погрозами пошкодження чи знищення їх майна, за що учасники організованої злочинної групи отримують винагороду." ТОВ «ФК «Є Гроші Ком» - це відокремлений підрозділ ТОВ "Єгроші"

А что делали эти 70 дней ? Вы скачивали из додаток? Делали коллажи ?

То що це є гроші - це 100%. Памʼятаю декілька років тому, коли мав кредит в є гроші - там було опитування - чи володієте ви криптовалютою, чи вмієте нею користуватись. Вони ще тоді продумували ринок

А что делали эти 70 дней ? Вы скачивали из додаток? Делали коллажи ?
Взагалі нічого не робили, мені дзвонили раз в день, один раз на 21 день писали з погрозами в телеграм, я видалила і все. Додаток не скачувала

Назад
Угорі