Bitcapital bit capital і телефонна книга

• Автор теми Автор теми Oksana6677
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K
На скріні квитанції є її номер
І через сайт привату можна її перевірити і скачати
Думаю вони зробили саме так

Думаю це не проблема на офіційному сайті. Приватбанку є сервіс перевірки квитанції
Якщо ви скинули скріншот квитанції то в тому випадку на ній був унікальний код квитанції який там можна ввести перевірити і скачати.
Не пользуюсь Приват банком лет 8, и ниразу не пожалел, другой вопрос, все родные только им и пользуются и успешно их номер прозванивается всеми мфо, не банк а шляпа для,слива данных.

Не пользуюсь Приват банком лет 8, и ниразу не пожалел, другой вопрос, все родные только им и пользуются и успешно их номер прозванивается всеми мфо, не банк а шляпа для,слива данных.
Розумію, звідти і ці прекрасні «криптовики» отримали моє фото з паспортом 🤬 (фото для підтвердження платежу)

Маю на увазі що кейс з квитанцією можливий і без доступу до особистого кабінету якщо маєш номер квитанції

буду сподіватись на краще
знаю що все рівно буде терор але не хочу щоб прям по вій тел книзі
взагалі в телефоні немає жодного додатку який має доступ до контактів
Як у вас справи с битами ?

Так, але не надавала доступ ні до чого

А у вас як з ними?
Я вот не помню давала я доступ к контактам или нет , по-моему был доступ и я отключила . Битв первый день просрочка сказали либо дот12 оплата либо беспокоим окружающих , потом прислали скидку тело 300 к оплате 595, сейчас написали 482. Крипси прислало фото с паспортом дочери старшей и дальней знакомой , но пошли на уступки частями , и не беспокоить окружающих , остаток 300,тело 175,( просрочка 17 дней) Лайт кредо 288 к оплате , тело 150, договорились что внесу 30 за пеню , и на днях закрою ( просрочка 4 дня)

А у вас як з ними?

А у вас як з ними?
У мужа 24 дня просрочки в бит кепитал , написали смс что долг 671 доллар в ек 180000 грн , я говорю это вы по какому курсу считаете , он типо давайте 400 и закрываем вопрос если у он военный . А перед этим пришло смс в лк что предлагают 170 внести и заморозят и платить частями , думала ну хрен его может найти 170 , он взял и удалил смс

Назад
Угорі