Біометричний паспорт і єрдр

• Автор теми Автор теми Promokod
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 782

Promokod

Форумчанин
Дописи
406
Реакції
211
Бали
2625
Promokod не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я зараз хочу зробити собі біометричний паспорт ,і поїхати на работу до іншої країни. Мені для подачі документів на біометрию потрібен "ВИТЯГ З ЄДИНОГО РЕЄСТРУ ДОСУДОВИХ РОЗСЛІДУВАНЬ" В МЕНЕ 2 ПРОИВОДСТВА відкрито ,і ще іде суд по одному производству!! Це якось повліяле на мої плани з біометрією і поїздкою в іншу країну?? Дуже чекаю на вашу відповідь ?

Я зараз хочу зробити собі біометричний паспорт ,і поїхати на работу до іншої країни. Мені для подачі документів на біометрию потрібен "ВИТЯГ З ЄДИНОГО РЕЄСТРУ ДОСУДОВИХ РОЗСЛІДУВАНЬ" В МЕНЕ 2 ПРОИВОДСТВА відкрито ,і ще іде суд по одному производству!! Це якось повліяле на мої плани з біометрією і поїздкою в іншу країну?? Дуже чекаю на вашу відповідь ?
Криминал?

Только по решению суда Вам могут запретить выезд за границу. Если такого решение нет, то спокойно уежайте.

Я менял год назад и ничего подобного не было. Ментам уже лень даже запросы писать, не то чтобы в реестр вносить... :mosking:

Promokod,
на біометрию потрібен "ВИТЯГ З ЄДИНОГО РЕЄСТРУ ДОСУДОВИХ РОЗСЛІДУВАНЬ"
Єдиний реєстр досудових розслідувань - електронна база даних, відповідно до якої здійснюється збирання, зберігання, захист, облік, пошук, узагальнення даних про кримінальні правопорушення та хід досудового розслідування у кримінальних провадженнях.

У вас ИП производства криминальные и есть суд по криминалу? Вангую, что по нет. Поэтому в этом реестре ничего на вас нету, то с другим реестром перепутано, по гражданским делам, которые для оформления биометрии никак к счастью пока не влияет.
Вообще такие запросы , по криминалу, полиция делает, это их прямая обязанность проверять.
Можете спокойно делать все доки и ехать закордон.

Выезд спокойный. Если вы не в розыске, конечно же.

Не пишіть xepню! Який витяг? В якій шаразі вам це сказали?

Назад
Угорі