Безправ'я виконавчої служби

• Автор теми Автор теми Натали324
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 2K

Натали324

Форумчанин
Дописи
55
Реакції
2
Бали
5065
Натали324 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, в мене арештований зарплатный рахунок, виконавець знімає 20% з заблокованого рахунку. Що мені робити

Зносити виконавчий напис.

Нічого безправного в діях виконавця, на жаль, немає. Якщо є ВН, може списувати

Я все розумію, хай знімає 20% але розблокують рахунок. Я одна, свого житла не маю, і поки зарплата заблокована не маю коштів на зняття вп.

Я все розумію, хай знімає 20% але розблокують рахунок. Я одна, свого житла не маю, і поки зарплата заблокована не маю коштів на зняття вп.
Пишіть заяву на розблокування 14 тисяч вроді. На сайті десь є зразок

Варіанта два :
1. Знімати арешт повністю, якщо рахунок цільовий і суто зарплата на нього заходить.
2. Розблокувати рахонок визначивши його видатковим на суму 13400 в місяць.

Ну і вирішувати з самим провадженням.
Або платити.

Натали324,

Пишете заяву виконавцю на розблокув.13400.Зразок є на сайті.Мені Аваль розблокував пару днів назад і аванс,який перед цим за пару днів зняли в мінус,повернули.

Варіанта два :
1. Знімати арешт повністю, якщо рахунок цільовий і суто зарплата на нього заходить.
2. Розблокувати рахонок визначивши його видатковим на суму 13400 в місяць.

Ну і вирішувати з самим провадженням.
Або платити.
Я писала на розблокування рахунку для визначення видаткових операцій, його визначили, потім прийшла постанова на зняття 20 % з заблокованого рахунку, а вчора в дії побачила нову постанову про блокування від того виконавця. Мені незрозуміло, якщо вже знімають 20%,чому все одно блокують всі рахунки?

Я писала на розблокування рахунку для визначення видаткових операцій, його визначили, потім прийшла постанова на зняття 20 % з заблокованого рахунку, а вчора в дії побачила нову постанову про блокування від того виконавця. Мені незрозуміло, якщо вже знімають 20%,чому все одно блокують всі рахунки?
Бо ніхто не забороняє.

Ви зрозумійте,коли "наша шановна влада"прийняла очередний закон,тепер у виконавців"розв'язані руки".Тепер у них все по закону.У вас невеликий вибір.Відсилати заяву про 13400,або цільовий рахунок.АЛЕ,десь читала на форумі,що незавжди виконавець знімає арешт з цільового.Або розбиратися з самим арештом,але на це зновуж потрібні гроші.

Назад
Угорі